teknolojibaronu
Üye
10000 lerin ustune cikani gordum forumda pek de iyi sayilmazÂlim Adam ( @The Shadow ) nasıl iyi mi ?
10000 lerin ustune cikani gordum forumda pek de iyi sayilmazKotu de degil hani
Link ?
O degilde ace 2 icin 3.12 lik kernel cikmisBizde yok daha Deneyen var mi ? Sadece 4.4.x romlarda calisiyomus
idare eder sarj iyi gidiyor benim için önemlisi de bu I Love You Greenify !!
Link ?
Eyvallah.. 4.4.4 de olur demi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olur. Supersu kurmak gereksiz olur zaten ihtiyacin yok cogunun kendi superuseri varEyvallah.. 4.4.4 de olur demi
Bi de ben bu roma SuperSU kurmak istiyorum nasıl kurabilirim ?
Âlim Adam Titanium Backup 4.3 den yukarısında kararsız oluyor ya ondan bazı uygulamaları sistem uygulamasına dönüştür diyom 2 saat bekliyor başlagıçta da zaten supersu olmadığı için kararsız olabilir diye uyarı veriyor...Olur. Supersu kurmak gereksiz olur zaten ihtiyacin yok cogunun kendi superuseri varYoksa link veririm
Her telefonda oyle bende deÂlim Adam Titanium Backup 4.3 den yukarısında kararsız oluyor ya ondan bazı uygulamaları sistem uygulamasına dönüştür diyom 2 saat bekliyor başlagıçta da zaten supersu olmadığı için kararsız olabilir diye uyarı veriyor...
Eyvallah SuperSU için dimi bu ?Her telefonda oyle bende deSistem uyg. yapmak istedigin uyg. apksini /system/app a at sonra root explorer vb. bi programla permissionlari soyle ayarla :
Calismasi lazimTabii garanti degil
Hayir supersu icinde calisir tabi ama gereksiz supersu kurmak sistem uyg. yapmak icin istedigin uyg. bu. Supersu da da calisir tabii ama supersunun icinde zaten sistem uyg. yapma secenegi varEyvallah SuperSU için dimi bu ?
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuzArkadaşlar ace 2 de gingerbread gayet stabil jelybean zaten berbat.cyanogenmod gayet hızlı ama rehber felan pek kullanışlı değil.gingerbread de görsellik kötü.ben internette araştırdım baya ama gingerbread üzerine custom rom bulamadım eğer varsa linkini atabilirmisiniz.yoksa gingerbread üzerine launcher düzenlemesi yaparak bir rom oluşturabilirmisiniz yok oluşturamam diyorsanız nasıl yapıldığıyla alakalı bilgiyi nerden edinebilirim.teşekkürler
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz
Âlim Adam ben şu 4.4.x için olan 3.14 lük kerneli kurdum antutu testinde 6000 puanlara düştü önceki kernel ı nasıl geri yüklüyebilirim ?(kullandığım romun kernel ı)Hayir supersu icinde calisir tabi ama gereksiz supersu kurmak sistem uyg. yapmak icin istedigin uyg. bu. Supersu da da calisir tabii ama supersunun icinde zaten sistem uyg. yapma secenegi var
Âlim Adam ben şu 4.4.x için olan 3.14 lük kerneli kurdum antutu testinde 6000 puanlara düştü önceki kernel ı nasıl geri yüklüyebilirim ?(kullandığım romun kernel ı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?