The Shadow
Üye
Ohabaşkan ne hikmet bilmiyorum ama suan gapps yüklendi klavye calışır durumda
ama '' malesef team canija ota center durdu' yazısı hala geliyor artık fırlatıcam bu cihazı
daha önce anakart yandı garanti saolsun halletti
her gece update mi alıyor link varsa pc ye kaydedeyimŞu Anda Ace 2 10.1 Nightly Kullanıyorum Çalışmayan Özellik Yok
İsteyene Link Atarım
teşekkür ederim bu paylaşımın hakkında biri çalmadan hemen konu aç derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgapps
İyi fikirteşekkür ederim bu paylaşımın hakkında biri çalmadan hemen konu aç derim
bencedeİyi fikir
Yeni açdığım içindirKonu Durumu:açılmıyor neden acaba
belkide konu onaylanmamıştır.Yeni açdığım içindirKonu Durumu:
Genel görünüme açılmadan önce denetim için bekliyor.
CM nin kamera uygulaması bence çok iğrenç neden istiyorsun ki?@The Shadow kardeşim ben şimdi cm10.2 deyim teli tekrardan 4.1.2 geçirtcem.. Bu cm 10.2 deki sistem uygulaması olan telefon ve kamera uygulamasını onda da kullanabilir miyim ?
Süper kalite modu var o hoşuma gitti bi de video çekerken çekim sırasında odaklama yapabiliyorum o çok hoşuma gidiyor...Millet artık orta seviye samsung almıyor samsung'un göçüşü çok yakın
CM nin kamera uygulaması bence çok iğrenç neden istiyorsun ki?
Millet artık orta seviye samsung almıyor samsung'un göçüşü çok yakın
CM nin kamera uygulaması bence çok iğrenç neden istiyorsun ki?
odakalama touchwizinkinde daha hızlıSüper kalite modu var o hoşuma gitti bi de video çekerken çekim sırasında odaklama yapabiliyorum o çok hoşuma gidiyor...
Aslinda tw kameralari her konuda daha iyi cm ninkilere gore ama neyse@The Shadow kardeşim ben şimdi cm10.2 deyim teli tekrardan 4.1.2 geçirtcem.. Bu cm 10.2 deki sistem uygulaması olan telefon ve kamera uygulamasını onda da kullanabilir miyim ?
Artik samsungun orta seviye cihazlari eskimis amiral gemileri oluyor cunkuorta seviye ucuz olduğu icin cok tutuyordu eskiden ama şimdide samsung ileri seviye cihazlara yöneldi umarız bi başarı yakalayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?