The Shadow Üye omer2546' Alıntı: Bu pac romda hafiza değiştirmek mümkünmü ? Genişletmek için tıkla ... Elbet bulunur bir yolu
omer2546' Alıntı: Bu pac romda hafiza değiştirmek mümkünmü ? Genişletmek için tıkla ... Elbet bulunur bir yolu
The Shadow Üye By FSK' Alıntı: Kardeşim nerelerdesin ya uzun zamandır görünmüyon Sana bi sorum olacak da ; Android 4.4.2 KK'ta hafıza kartını tel hafızası olarak gösterebilir miyim acaba ? Genişletmek için tıkla ... Simdilil bilmiyorum ilgilenmiyorum zaten artik boyle seylerle Xda ya bakin belki konu aralarinda paylasanlar vardir
By FSK' Alıntı: Kardeşim nerelerdesin ya uzun zamandır görünmüyon Sana bi sorum olacak da ; Android 4.4.2 KK'ta hafıza kartını tel hafızası olarak gösterebilir miyim acaba ? Genişletmek için tıkla ... Simdilil bilmiyorum ilgilenmiyorum zaten artik boyle seylerle Xda ya bakin belki konu aralarinda paylasanlar vardir
teknolojibaronu Üye omer2546' Alıntı: Bu pac romda hafiza değiştirmek mümkünmü ? Genişletmek için tıkla ... xda da kendi yazısında böyle bir şeye deginmemis gerçekten çok kızdım. :mad:
omer2546' Alıntı: Bu pac romda hafiza değiştirmek mümkünmü ? Genişletmek için tıkla ... xda da kendi yazısında böyle bir şeye deginmemis gerçekten çok kızdım. :mad:
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: xda da kendi yazısında böyle bir şeye deginmemis gerçekten çok kızdım. :mad: Genişletmek için tıkla ... O da bulamamistir belki
teknolojibaronu' Alıntı: xda da kendi yazısında böyle bir şeye deginmemis gerçekten çok kızdım. :mad: Genişletmek için tıkla ... O da bulamamistir belki
Nwoempty Üye beyler bişi sorcam su güncelleme gelen italya ve almanya romlarını kurdum 482 ram var ne ayak ?
The Shadow Üye Nwoempty' Alıntı: beyler bişi sorcam su güncelleme gelen italya ve almanya romlarını kurdum 482 ram var ne ayak ? Genişletmek için tıkla ... Iclerinde param.bin eksik cunku xda da bunun icin bi konu vardi biraz arastir bulursun 624MBv2 yi indir oradan odinle kur duzelir
Nwoempty' Alıntı: beyler bişi sorcam su güncelleme gelen italya ve almanya romlarını kurdum 482 ram var ne ayak ? Genişletmek için tıkla ... Iclerinde param.bin eksik cunku xda da bunun icin bi konu vardi biraz arastir bulursun 624MBv2 yi indir oradan odinle kur duzelir
teknolojibaronu Üye The Shadow' Alıntı: Iclerinde param.bin eksik cunku xda da bunun icin bi konu vardi biraz arastir bulursun 624MBv2 yi indir oradan odinle kur duzelir Genişletmek için tıkla ... direk bsc kernel kursa zaten 625mb olur.
The Shadow' Alıntı: Iclerinde param.bin eksik cunku xda da bunun icin bi konu vardi biraz arastir bulursun 624MBv2 yi indir oradan odinle kur duzelir Genişletmek için tıkla ... direk bsc kernel kursa zaten 625mb olur.
The Shadow Üye muradovcavid' Alıntı: Merhaba arkadaslar gb da oyundan atma problemine cozum varmi? Genişletmek için tıkla ... Hangi oyundan atiyor ki ?
muradovcavid' Alıntı: Merhaba arkadaslar gb da oyundan atma problemine cozum varmi? Genişletmek için tıkla ... Hangi oyundan atiyor ki ?
omer2546 Üye bide cwm hatası alıyorum recoveryle yüklüyorum açılıyo teli yeniden başlattığımda norma recoveryde başlıove cihaınız bu sürümle desteklemiyor hatası (market helper işey yaramadı )
bide cwm hatası alıyorum recoveryle yüklüyorum açılıyo teli yeniden başlattığımda norma recoveryde başlıove cihaınız bu sürümle desteklemiyor hatası (market helper işey yaramadı )
muradovcavid Üye The Shadow' Alıntı: Hangi oyundan atiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... Gameloft ea tum oyunlarinda. CM de falan atmiyorda gb da oluyor
The Shadow' Alıntı: Hangi oyundan atiyor ki ? Genişletmek için tıkla ... Gameloft ea tum oyunlarinda. CM de falan atmiyorda gb da oluyor
The Shadow Üye muradovcavid' Alıntı: Gameloft ea tum oyunlarinda. CM de falan atmiyorda gb da oluyor Genişletmek için tıkla ... Chainfire 3d pro kur duzelir forumda anlatimi var
muradovcavid' Alıntı: Gameloft ea tum oyunlarinda. CM de falan atmiyorda gb da oluyor Genişletmek için tıkla ... Chainfire 3d pro kur duzelir forumda anlatimi var
Nwoempty Üye yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ?
yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ?
The Shadow Üye Nwoempty' Alıntı: yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayir su an nasilsa onu kurduktan sonra da oyle devam eder performansta herhangi bir degisiklik olmaz.
Nwoempty' Alıntı: yalnız beyler ram 482 de sıfır kasma var şimdi gidip xda da ki seyi kursam türkiye romuna döner mi yani onun gibi kasar mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayir su an nasilsa onu kurduktan sonra da oyle devam eder performansta herhangi bir degisiklik olmaz.
Nwoempty Üye ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/
ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/
The Shadow Üye Nwoempty' Alıntı: ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Onu biliyosundur diye soylemedim Tabii ki de daha fazla uyg. digeri kapanmadan arka planda calistirabilirsin PC ye gecince linkini atarim
Nwoempty' Alıntı: ram ın artması olumlu da mı etkilemez ?shadow kardeşim bide sana zahmet o xda konsuunun da linkini atarmısın ? bulamadım :/ Genişletmek için tıkla ... Onu biliyosundur diye soylemedim Tabii ki de daha fazla uyg. digeri kapanmadan arka planda calistirabilirsin PC ye gecince linkini atarim
omer2546 Üye Ya arkadaşlar bende mh1 sürümü var cwm yuklenmiyor baze yukleniyo kurup actiktan sonra orjinal recoveryde baslio bi yardim edermisiniz
Ya arkadaşlar bende mh1 sürümü var cwm yuklenmiyor baze yukleniyo kurup actiktan sonra orjinal recoveryde baslio bi yardim edermisiniz
Mr.FSK Üye omer2546' Alıntı: Ya arkadaşlar bende mh1 sürümü var cwm yuklenmiyor baze yukleniyo kurup actiktan sonra orjinal recoveryde baslio bi yardim edermisiniz Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir rom kullanıyor musun ?
omer2546' Alıntı: Ya arkadaşlar bende mh1 sürümü var cwm yuklenmiyor baze yukleniyo kurup actiktan sonra orjinal recoveryde baslio bi yardim edermisiniz Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir rom kullanıyor musun ?