The Shadow
Üye
Tabii canim sen xda daki developerlardan daha iyisin harcaniyosun burda... Neymis supercharger gereksizmis...En iyu cm11 rox olan. Maclawda sorun cok. Rox da sayfa 63de son surum linki var. Bir tek.kamera calismiyor oda marketde her hangi bir uygulama yuklemekle duzeliyor. Kendisinde de hafiza degistirme seceneyi var. Superchanger de gereksiz. 4.1.2de kurdum kasmayan telefon.menude bile kasmaya.basladi
Adam kullanmış yorum yapıyor, ona bakarsan Samsung'dakiler de mühendis, Ace 2 için yaptıkları romlar ortadaTabii canim sen xda daki developerlardan daha iyisin harcaniyosun burda... Neymis supercharger gereksizmis...
Demekki yanlis kurmus ve kullanmisAdam kullanmış yorum yapıyor, ona bakarsan Samsung'dakiler de mühendis, Ace 2 için yaptıkları romlar ortada
Demekki yanlis kurmus ve kullanmisSamsungun politikasi bu farkli seyler ikisini karistirma adamlar bu isi para icin yapiyor durduk yere xda da adi duyulmus bir developer milletin telefonunu kastirsin diye birseyler yapmaya ugrasmaz heralde
Ace 2 BTU MK2ni kurmuşdum, iyiydi kasma falan pek yoktu. Ama ram çok harcıyordu. Superchanger kurdum "fast" rejiminde 75% ram tüketimi. Şimdi noldu? Evet ram 75% üzerine çıkmıyor, amma uygulama da çalışması için yeterli ramı alamıyor, çünkü superchanger 75%den öteye izin vermiyor ve telefon aşırı kasmaya başladı. Ben bu işden böyle anladım, yanlış da ola bilirim, ama ben kullandım böyle oldu.Tabii canim sen xda daki developerlardan daha iyisin harcaniyosun burda... Neymis supercharger gereksizmis...
Ram degeriyle pek alakasi yok romda baska ne yaptigin da onemli bloatware leri kaldirirsan rami yiyecek fazla uyg. kalmaz 100-150 mb ram sana rahat yeter zaten. Eger uyg. kapanmamasini istiyorsan forumda multitasking uzerine sabit bir konu var ordan halledebilirsin. Ve MK2 BTU eskidi artik ace 2 icin NA1 BTU var. Ama sunu unutma supercharger in da belli bir degeri var ve onun uzerine asla cikmaz. Yani ben simdiye kadar herhangi bi uyg. kapandigini veya asiri kastigini gormedim.Ace 2 BTU MK2ni kurmuşdum, iyiydi kasma falan pek yoktu. Ama ram çok harcıyordu. Superchanger kurdum "fast" rejiminde 75% ram tüketimi. Şimdi noldu? Evet ram 75% üzerine çıkmıyor, amma uygulama da çalışması için yeterli ramı alamıyor, çünkü superchanger 75%den öteye izin vermiyor ve telefon aşırı kasmaya başladı. Ben bu işden böyle anladım, yanlış da ola bilirim, ama ben kullandım böyle oldu.
Cm 11 den ss dosyasi alsanda farkli android surumu ve farkli sekiller calismaz ama belki stock jb den bulabilirsen calisabilirBeyler Ace 2 performans roma geçtim yine en iyi rom bu bence neyse...
Bu romda ekran görüntüsü alamadığımı söylemiştim....
Buna. ekran görüntüsü alması için ne yapabilirim
kendi sisteminde olsun ama program istemiyorum....
Âlim adam @The Shadow
Cm 11 de systeme baktığımda iki tane screen shot dosyası gördüm ama tam nerdeydi hatırlamıyorum....
Ext 1-2-3-4 alanlarıyla arttırılabiliyodu sanırımArkadaşlar Sistem belleğini artırabilir miyim ?
Alim Adam @The Shadow
Ace 2 öldü artıkFazla kullanıcısı kalmadı sende satsan iyi olur bence
Yok ya yedekte kalacak yada çizikli almak isteyene vereceğim
Note 3 e el koydularyeniden yola ace 2 ile devam :
Mayıs'a kadar sıkı tut şu dersleri dediler bir de gb icin vold.fstab link atarmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?