Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Aynen...
O gapps niye sorun çıkarıyorki öle deli etti beni hepsi onun suçu zaten :mad: :mad: :mad:

Valla bir tane gapps vardı ama bir türlü bulamadım o gapps sitesinden indirdim sen tüm 4.4.2 veya 4.4 gapps ları dene elbet biri olacaktır

Mr.FSK

Üye
Şimdi bi tane indirdim denicem birazdan sistemi yedekliyom

KitKat için bu gappsi kullanın :
Facebook uygulamasını hiç kullanmadım bilmiyorum ace 2 kullanırken cihaz kasmasın diye browserdan girerdim

Tepkiler: Mr.FSK ve B.A.R.O.N

Mr.FSK

Üye
Beyler iş tmm şuan 4.4.2 aokp yi kullanıyorum...
Ama memnun kalmadım bi de hafıza kartını telin hafızası olarak gösteremeyince ne anlamı var ki

Mr.FSK

Üye
Beyler Cyanogenmod 11 4.4.2 ye geçtim. Memnunum şuan kamera fotoğrafı fazla net kaydetmiyo şuan tek sıkıntım o...

Mr.FSK

Üye
Beyler vold.fstab ı
system > etc Mount R/W yapıp attım işe yaramadı niçin ??? yanlışım varsa düzeltir misiniz ???

Beyler vold.fstab ı
system > etc Mount R/W yapıp attım işe yaramadı niçin ??? yanlışım varsa düzeltir misiniz ???
4.3+ sistemlerde vold.fstabın kaldırıldığını bir çok kez söyledim boşuna atmışsın. Daha henüz kitkatta sdswap yapmayı bilen yok sanırım forumda da.
Beyler Cyanogenmod 11 4.4.2 ye geçtim. Memnunum şuan kamera fotoğrafı fazla net kaydetmiyo şuan tek sıkıntım o...
CM based romların hepsinin kameraları stock samsung kameralarına göre kötü.

4.3 te peki vold.fstab oluyor mu??