Mr.FSK
Üye
Mehmet yaktın beni mehmet
Aokp stabillik
Doğru yüklenemedi ki stabil olsun gapps sorun çıkardı ya anlattım sanaValla bende aşırı stabildi demek allah vergisi bir durummuş.
Doğru yüklenemedi ki stabil olsun gapps sorun çıkardı ya anlattım sana
Aynen...Bi gapps i halledebileydik gerçekten süper bir rom dur aokp 4.4.2
Aynen...
O gapps niye sorun çıkarıyorki öle deli etti beni hepsi onun suçu zaten :mad: :mad: :mad:
3 tane var biri 1 i gitti...Valla bir tane gapps vardı ama bir türlü bulamadım o gapps sitesinden indirdim sen tüm 4.4.2 veya 4.4 gapps ları dene elbet biri olacaktır
Şimdi bi tane indirdim denicem birazdan sistemi yedekliyom
Beyler iş tmm şuan 4.4.2 aokp yi kullanıyorum...
Ama memnun kalmadım bi de hafıza kartını telin hafızası olarak gösteremeyince ne anlamı var ki
4.3+ sistemlerde vold.fstabın kaldırıldığını bir çok kez söyledim boşuna atmışsın. Daha henüz kitkatta sdswap yapmayı bilen yok sanırım forumda da.Beyler vold.fstab ı
system > etc Mount R/W yapıp attım işe yaramadı niçin ??? yanlışım varsa düzeltir misiniz ???
CM based romların hepsinin kameraları stock samsung kameralarına göre kötü.Beyler Cyanogenmod 11 4.4.2 ye geçtim. Memnunum şuan kamera fotoğrafı fazla net kaydetmiyo şuan tek sıkıntım o...
Hadi yaaa4.3+ sistemlerde vold.fstabın kaldırıldığını bir çok kez söyledim boşuna atmışsın. Daha henüz kitkatta sdswap yapmayı bilen yok sanırım forumda da.
4.3+ sistemlerde vold.fstabın kaldırıldığını bir çok kez söyledim boşuna atmışsın. Daha henüz kitkatta sdswap yapmayı bilen yok sanırım forumda da.
CM based romların hepsinin kameraları stock samsung kameralarına göre kötü.
Hayır orda build.propa ekleyerek yapıyosun4.3 te peki vold.fstab oluyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?