teknolojibaronu
Üye
United Kingdom romu çıkmış:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
umarım stabildir
xxna1 Italy romunu kullandım; stabildi fakat efektler biraz yavaşlamış sanki, ram kullanımı da fazla olduğundan uygulamalar kapanabiliyor, çıkışlarda donma, bekleme vs. oluyor. Bunun da öyle olmasından korkuyorum, şimdilik gb deyim. Ben de yorumları bekleyip öyle kuracağım.Umarım bende sabah gördüm bi gb stabilligi vardır inşallah sen bizi bilgilendirirmisn bu güncelleme hakkında?
xxna1 Italy romunu kullandım; stabildi fakat efektler biraz yavaşlamış sanki, ram kullanımı da fazla olduğundan uygulamalar kapanabiliyor, çıkışlarda donma, bekleme vs. oluyor. Bunun da öyle olmasından korkuyorum, şimdilik gb deyim. Ben de yorumları bekleyip öyle kuracağım.
Yok hala buralardayimAsphalt 8 i yeni ingiltere stockta deneyeceğim bakalım birde üstüne BSc kernel çak derim o kernel ram kullanımını iyileştiriyor@TheShadow yok oldun galiba
Yok hala buralardayimBsc kernel yerine d kernel kurup uzerine de twin turbo engine 1.2 + supercharger v6 yaparsan daha iyi gibi olur sanki
Farketmez zatenŞimdi en son Çıkan stock ingiltere jb yükleyeceğim
Cwm den flashlayarak kullanacaksin turbo engine iturbo engine nasıl kullanılır??ingiltere son çıkan stock rom dakinde ben tek fark olarak google play oyunlar gelmiş.hala daha bir sürü bug ve donmalar devam ediyor
Cwm den flashlayarak kullanacaksin turbo engine i
Verdigim linkte yaziyor zatenOnu anladım ne işe yarIyor
Verdigim linkte yaziyor zaten
- Kayıt dosyalarını temizlerİngilizce olduğu için anlayamadım
- Kayıt dosyalarını temizler
- İnternet tweakleri
- Kernel ve dalvik tweakleri
- Ondemand tweakleri
- SD kart tweakleri (yazma ve okuma hızını falan arttırır)
- /system/app ve /data/app ı her 2 günde bir otomatik olarak zipaligned yapar
- Veri tabanını birleştirir ve SQLite a optimize eder
- Zram ı açar (bana göre d-kernel gerektirir)
- GPU yu kuvvetlendirir (yazılımsal olarak çok da fazla bir fark yok)
- Build.prop tweakleri
BSC üzerine d kernel kurman bir şeyi değiştirmez direk de flashlayabilirdin d kerneli ve pegasusq-sio kullanmanı öneririm cpu master da ace 2 için daha iyileri henüz bulunamadı çünküTouchwiz i silip Buzz launcher kurdum titanium backup ile ne varsa gereksiz sildim antutu cpu master Pro ile işlemciyi hızlandırdı birde BSc kernel üstüme d-kernel kurdum. Sonrada yukarıda anlattığı şeyi flashladim şimdi vold.fstab yapıp Asphalt 8 i test edeceğim
BSC üzerine d kernel kurman bir şeyi değiştirmez direk de flashlayabilirdin d kerneli ve pegasusq-sio kullanmanı öneririm cpu master da ace 2 için daha iyileri henüz bulunamadı çünkü
Cpu master in içinden ayarlayacaksın d kerneli flashladıysan eğer governorların linki olmazLink var mıdır ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?