Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Mr.FSK

Üye
Beyler daha demin youtube da Cyanogenmod 11 in ace 2 videolarını izledim Android Sürümü 4.2 , 4.3 ve 4.4 sürümlerini yükledi adamlar ... Bunları yüklemeyi önerir misiniz ???

Beyler daha demin youtube da Cyanogenmod 11 in ace 2 videolarını izledim Android Sürümü 4.2 , 4.3 ve 4.4 sürümlerini yükledi adamlar ... Bunları yüklemeyi önerir misiniz ???

4.4 te tamamen sorunsuz değil kamera gibi özellikler daha halledilmedi ama zamanla halledecekler. ..

Mr.FSK

Üye
Aynen... 4.3 nasıl ??? Türkçe mi acaba ???

Mr.FSK

Üye
Arkadaşlar burda JB için 9 tane Rom var oyun performansı için hangisini önerirsiniz ???
Bi de JB için verilen Rom olan Cyanogenmod un android sürümü kaç ??? 4.1.2 mi o da ???

Nextman

Emekli Yönetici
Lütfen konu dışı yorumlarda bulunmayınız.

Tepkiler: The Shadow

Nextman

Emekli Yönetici
Kötü niyetimiz yoktu patron hal hatır sorduk sadece
Anlıyorum ancak bunun için Gereksizler bölümümüz mevcut bolca sohbet edebilirsiniz.Burası teknik konuların paylaşıldığı konular arasında bir bölüm foruma giriş yapan sorununa cevap arıyan takipçilerimiz yüzlerce gereksiz mesajı okumak zorunda kalamaz.
Saygılarımla

Tepkiler: The Shadow, Senyor Keş, The SLayeR ve 1 kişi daha

Mr.FSK

Üye
Kardeşim Kusra Bakma da Ben Sana Kıl Kaptım...
Her konuya nane oluyorsun.....

Nextman

Emekli Yönetici
Kardeşim Kusra Bakma da Ben Sana Kıl Kaptım...
Her konuya nane oluyorsun.....
Konuşmalarıniza dikkat edin admin olarak forum duzenini saglamak görevim.Ayrica yaşım gereği herkesi kurallar çerçevesinde uyariyorum.Burda kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kurallara herkesin uyması gerekmektedir.

Tepkiler: Senyor Keş, The SLayeR, The Shadow ve 1 kişi daha

Mr.FSK

Üye
Konuşmalarıniza dikkat edin admin olarak forum duzenini saglamak görevim.Ayrica yaşım gereği herkesi kurallar çerçevesinde uyariyorum.Burda kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kurallara herkesin uyması gerekmektedir.
...Eyvallah...

Tepkiler: B.A.R.O.N

Mr.FSK

Üye
Bunu bana özelden detaylı anlatır mısın kardeşim ???

agcakral

Üye
United Kingdom romu çıkmış:
umarım stabildir