The SLayeR
Üye
iste kisiden kisiye degisiyo kardesbak o ksden ksiye değişir adaş mesela benm tellerimde hc bozulmamştr garantye yolu düşmemiştir
Senin G'ye nolduSen pek uğramazdın buralara
Yanlış hatırlamıyosam ace 2 yi 1 kez garantiye vermiştin sen ama...bak o ksden ksiye değişir adaş mesela benm tellerimde hc bozulmamştr garantye yolu düşmemiştir
G kullanmaya devam.İyi ki almışım diyorum. Stock Rom çok stabil. Cihazı daha dün Root ettim. . CM Rom.hastalığı olan ben yazilimin stabil olmasindan sebep rom bile kurmuyorum ki officcal CM11 Rom da mevcut cihaz.icin.
ACE2 kopamıyoruz hala elimizin altında üstünde ki surumde eskidi haliyle dün bir güncelleme yapayım dedim.
zRam kısmı var aslında ama cm 11 in stock kerneli desteklemiyor s3 te de öyle çünkü
Belki de koymayı unutmuşlardırDüşük donanımlı cihazlarda iyi iş görüyor du. Kaldırdılarsa vardır bir bildikleri.
Kardeş şimdi rom işi tamam yükledim de Açılışta;
Samsung yazısının gelmesi için önce şu programı indir :Kardeş şimdi rom işi tamam yükledim de Açılışta;
-Ekranda Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160 yazısı baya bekliyor... O sırada açılış müziği çalıyor ve ekran hala aynı duruyor o sırada ...
- Ardından Samsung yazısı gelmiyor.. Bu Yazının Hemen ardından Ekran Karıncalanıyor renkli renkli....
- Her yeniden başlayışta oluyor bu ne yapabilirim normal mi
bi de tel kasmaya başladı...
Allah senden razı olsun kardeşim...Samsung yazısının gelmesi için önce şu programı indir :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra alttaki kaleme bas ve şu satırları bulup sil. Sildikten sonra yukarıdan kaydet ve telefonu yeniden başlat. Hangi bootanimation varsa romda muhtemelen o çıkacaktır. Eğer bu satırlar yoksa ya bootanimationu sen görmemişsindir ya da silinmiştir.
debug.sf.nobootanimation=1
ro.config.hw_quickpoweron=true
persist.sys.shutdown.mode=hibernate
dev.bootcomplete=0
Cihazın kasmasına gelince bu normal bir şey
Bunları Buldum Sildim başında da #Boot Ayarı yazıyor onuda silim mi ?Samsung yazısının gelmesi için önce şu programı indir :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra alttaki kaleme bas ve şu satırları bulup sil. Sildikten sonra yukarıdan kaydet ve telefonu yeniden başlat. Hangi bootanimation varsa romda muhtemelen o çıkacaktır. Eğer bu satırlar yoksa ya bootanimationu sen görmemişsindir ya da silinmiştir.
debug.sf.nobootanimation=1
ro.config.hw_quickpoweron=true
persist.sys.shutdown.mode=hibernate
dev.bootcomplete=0
Cihazın kasmasına gelince bu normal bir şey
Farketmez. İstiyosan sil istiyosan dursun ne tweak i olduğunu yazmış tolga build.prop çok karışık olmasın diye de bunu biliyoruz zaten.Bunları Buldum Sildim başında da #Boot Ayarı yazıyor onuda silim mi ?
O yüzdelere fazla güvenmeyeceksin zaten de jb de reboot %3-6 arası götürüyor geneldeKardeş iş tmm ama teli yeniden başladığımda Sarj %97 yken %89 a düştü ne oluyor yha ?
Allah Allah neden ki ?Farketmez. İstiyosan sil istiyosan dursun ne tweak i olduğunu yazmış tolga build.prop çok karışık olmasın diye de bunu biliyoruz zaten.
O yüzdelere fazla güvenmeyeceksin zaten de jb de reboot %3-6 arası götürüyor genelde
Klasik samsungun dandik frameworkleriAllah Allah neden ki ?
Kardeş son bi soru dahaKlasik samsungun dandik frameworkleriNe bekliyodun ki
Kardeş son bi soru daha
Home+Power tuşuna bastığım zaman ekran görüntüsü ( SS ) almıyor
Olmadı kardeş .. peki bi önerdiğin program var mı ekranın olduğu SS sini çekicek ?tolganın romunu mu kullanıyosun hala bilmiyorum pek kullanmadım ama alması gerekiyor bir de Vol Down+Power dene yine olmazsa romda böyle bir bug varmış demekki
Bilmiyorum hiç screenshot programı kullanmadımOlmadı kardeş .. peki bi önerdiğin program var mı ekranın olduğu SS sini çekicek ?
Peki.... tekrardan sağolasın...Bilmiyorum hiç screenshot programı kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?