Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Mr.FSK

Üye
Kadiroid yanlış anladın şuan 5GB dolu gerisi boş kardeşim

Mr.FSK

Üye
Diş macununu mu ?

Mr.FSK

Üye
yok şaşırtıcı değil yöntem deyince başka bi şey söyledin sandım

tamm zaten telefon tamircisi yakın var bozuk hafıza kartlarını böle kndine getriolar

Ses art.+home+power
update zip from sd card mı ne işte
sonra gir oraya
update.zip flashla
CWM 6 gelsin sonra
update zip from sd card mı her neyse
orda update.zip (CWM 6)
var sadece öteki.yok
SD card daki tüm dosya ve klasörleri sildikten sonra cwm ve romu at sd card a bir de öyle dene ve cwm açılınca install zip from sdcard-choose zip from sdcard yapacaksın
tamm zaten telefon tamircisi yakın var bozuk hafıza kartlarını böle kndine getriolar
Hemen para versin millet demi

SD card daki tüm dosya ve klasörleri sildikten sonra cwm ve romu at sd card a bir de öyle dene ve cwm açılınca install zip from sdcard-choose zip from sdcard yapacaksın
Hemen para versin millet demi

işe yarıo sonuca emek unutlmamlı

Mr.FSK

Üye
Tel üzerinden SD Card ı biçimlendiriyim mi The Shadow Kardeş

Sarangni

Üye
CM11 dun kurdum sonun da. Oldukca güzel ama arama uygulamasini hiç begenmedim. Biraz kullanalim bakalim. Ayrica Zram kismi da yok performans ayarlarinda.

of of görüntlü knusma önemli olmasa benm için bende cm yi kurardm

CM11 dun kurdum sonun da. Oldukca güzel ama arama uygulamasini hiç begenmedim. Biraz kullanalim bakalim. Ayrica Zram kismi da yok performans ayarlarinda.
zRam kısmı var aslında ama cm 11 in stock kerneli desteklemiyor s3 te de öyle çünkü

arkadaslar ben ace 2 ye root yapmayi dusunuyom ama garanti nin gitmesinden korkuyorum bide forumlarda root yapma konularina bakiyom odin,flashlama gibi terimleri bilmiyorum bana root yapabilecegim ve unroot yapinca garanti disina cikmayacak bir program soyler misiniz

kardeşim garanti nedir dicem tabi sahsi gorusum zaten bişe olsa ücreti kitliolar cgu kez benim telinde garantisi var güya
Performans için fedakarlık yapacaksın o zaman

önemli malesef

kardeşim garanti nedir dicem tabi sahsi gorusum zaten bişe olsa ücreti kitliolar cgu kez benim telinde garantisi var güya

önemli malesef
ben telefonu yeni yeni aldim kadir ve garantisi bitmesine yakin iyi bir bakim yaprltiracam ve de benim kullandigim telefonlar hep arizalaniyo garantiyebkesin yolluyom anladin mi root onemli benim icin