Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Mr.FSK

Üye
Evet asıl jb aslında hiç öyle kasmalar olmasa da ... Şu an hangi gb firmware ini kullanıyosun ? Ona göre değişir telden yükseltme işi.
Ben 1 saat önce formatladım kardeşim teli
Rootluydu da .... İlk rus romu yukledim ustune de tr rom sonradan...
GB flrmware nerden bakilir bilmem
Ben 1 saat önce formatladım kardeşim teli
Rootluydu da .... İlk rus romu yukledim ustune de tr rom sonradan...
GB flrmware nerden bakilir bilmem
Hiç öyle kasmlar olmasa da derken ??
En basitinden subway surf çok kasiyirdu
Forum da kacak jb rom felan deninince ben de ondan suphelendim

Yok kullanmayi bilen kasmiyor hic o kadarda abartilmamasi gerek bence Kacak jb yok o sizinti onu da Samsung cikariyor o da orjinal sonucta Tr GB kurduysan tel uzerinden guncelleyebilirsin ama root varsa kaldirip tekrar tr gb flashlaman lazim

Mr.FSK

Üye
Yok kullanmayi bilen kasmiyor hic o kadarda abartilmamasi gerek bence Kacak jb yok o sizinti onu da Samsung cikariyor o da orjinal sonucta Tr GB kurduysan tel uzerinden guncelleyebilirsin ama root varsa kaldirip tekrar tr gb flashlaman lazim
telefon şu an temiz root yok
Nasıl JB yapabilirim tel üzerinden???

Mr.FSK

Üye
hadi yha stock tr derken ?
Ben ilk önce Rus romu ardından üstüne tr rom yükledim bu işte yeniyim kusra bakma kardeş :/

hadi yha stock tr derken ?
Ben ilk önce Rus romu ardından üstüne tr rom yükledim bu işte yeniyim kusra bakma kardeş :/
Hayır onu demiyorum rootu kaldırıp format atmışsın ya üzerine bir daha tr gb flashlaman lazımdı güncelleme alabilmek için onu diyorum Yoksa geri dönüş şeklin doğru sorun olmaz

Mr.FSK

Üye
Hayır onu demiyorum rootu kaldırıp format atmışsın ya üzerine bir daha tr gb flashlaman lazımdı güncelleme alabilmek için onu diyorum Yoksa geri dönüş şeklin doğru sorun olmaz
O Tr GB neyin tr gb si nerden bulabilirim lan karıştı abi ya

Mr.FSK

Üye
rus gb nin üstüne tr gb yükledikten sonra tekrardan üzrine tr gb mi yüklicektim ???
üf yha

Yok öyle bir olay samsung galaxy ace 2 ye otadan (telefon uzerinden) update gelmedi sadece kiesle.

Mr.FSK

Üye
Benim ki LK6 şimdi bu OTA geldi PC üzerinden yapılıyor değil mi???

UpOneTR

Üye
Merhaba arkadaşlar
Geçen bir ace2 aldık 550 lira
Sorun şu ki 4.1.2ydi sanrm android surumu çok fazla kasma var
Ne yapmamizi onerirsiniz root+rom olmadan

Mr.FSK

Üye
The Shadow Kardeş ben androidi yükselttim şimdi Ace 2 performans romunu CWM 6 görmüyor nasıl yapmam gerek
İlk önce CWM 6 flashladım CWM 6 açıldı
update from sd card mı neyse iişte girdim oraya
ace2 performans rom gözükmüyor normal telin cwm si görüyor fakat...
CWM 6 ile aynı yerdeydi performans rom yardım