Mr.FSK
Üye
Ben 1 saat önce formatladım kardeşim teliEvet asıl jb aslında hiç öyle kasmalar olmasa da ...Şu an hangi gb firmware ini kullanıyosun ? Ona göre değişir telden yükseltme işi.
Hiç öyle kasmlar olmasa da derken ??Ben 1 saat önce formatladım kardeşim teli
Rootluydu da .... İlk rus romu yukledim ustune de tr rom sonradan...
GB flrmware nerden bakilir bilmem
Yok kullanmayi bilen kasmiyor hic o kadarda abartilmamasi gerek benceBen 1 saat önce formatladım kardeşim teli
Rootluydu da .... İlk rus romu yukledim ustune de tr rom sonradan...
GB flrmware nerden bakilir bilmem
Hiç öyle kasmlar olmasa da derken ??
En basitinden subway surf çok kasiyirdu
Forum da kacak jb rom felan deninince ben de ondan suphelendim
telefon şu an temiz root yokYok kullanmayi bilen kasmiyor hic o kadarda abartilmamasi gerek benceKacak jb yok o sizinti onu da Samsung cikariyor o da orjinal sonucta Tr GB kurduysan tel uzerinden guncelleyebilirsin ama root varsa kaldirip tekrar tr gb flashlaman lazim
güncelleyerektelefon şu an temiz root yok
Nasıl JB yapabilirim tel üzerinden???
güncelleyerektelefon hakkında-güncellemeler den yapacaksın
Son stock attığından beri hiç unroot yaptın mı ?Telefon Hakkında > Yazılım Güncelleştirme > Güncelle
Kullanılabilir güncelleme yok diyor kardeşim Android sürün hâlâ GB
Unroot ? Şuan rootlu değil rootu kaldırdım tam format attımSon stock attığından beri hiç unroot yaptın mı ?
bişey değiştirmez tam format tekrardan stock tr gb atman lazımdı o yüzden telden yükseltemezsin artık mecbur pc den flashlıcanUnroot ? Şuan rootlu değil rootu kaldırdım tam format attım
Hayır onu demiyorum rootu kaldırıp format atmışsın ya üzerine bir daha tr gb flashlaman lazımdı güncelleme alabilmek için onu diyorumhadi yhastock tr derken ?
Ben ilk önce Rus romu ardından üstüne tr rom yükledimbu işte yeniyim kusra bakma kardeş :/
O Tr GB neyin tr gb si nerden bulabilirim lan karıştı abi yaHayır onu demiyorum rootu kaldırıp format atmışsın ya üzerine bir daha tr gb flashlaman lazımdı güncelleme alabilmek için onu diyorumYoksa geri dönüş şeklin doğru sorun olmaz
Yaw işte rus gb den sonra flashladığın romO Tr GB neyin tr gb si nerden bulabilirim lan karıştı abi ya
Bana LK7 ingiltere deyken gelmişti MF1 ama LK6 türkiyede gelmiyormuş demekkiYok öyle bir olay samsung galaxy ace 2 ye otadan (telefon uzerinden) update gelmedi sadece kiesle.
Bana LK7 ingiltere deyken gelmişti MF1 ama LK6 türkiyede gelmiyormuş demekkiolabilir
OlabilirValla ben türk gb den baktığım zaman kiesten vardı ama otadan yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?