ugurcakir
Üye
Bakalım ne zamana hatasız stabil bir CM çıkacak, herhalde o zaman gelene kadar biz telefonu değiştirmiş oluruzama var2 gün önce denedim 17 kasımı arama yapılmıyor biri seni aradığında açıyorsun o kişinin sesi gelmiyor senin sesin de ona gitmiyor ne yazıkki Bu arada o changelog yalan swipe recovery gelmedi hala 10.1 e
Şu an bende öyle düşünüyorumBakalım ne zamana hatasız stabil bir CM çıkacak, herhalde o zaman gelene kadar biz telefonu değiştirmiş oluruz
Şu an bende öyle düşünüyorum
Kazandiramazsinmerhabalar. ben ace 2 multi tasking özelliği kazandırmak istiyorum nsl yapabilirim?? laobali cvplar vermeyim.
İnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelimöncelikle selamun aleykum elimde 2.3.6 sürümlü bi ace 2 var ama kies te güncelleme gözükmüyorve telefon çok kötü kasıyor ne yapmam lazım lütfen bi el atın
telefon jb değil gb sürümü var ve acayip kasıyor hiç bişey yüklü değil açılış gifi bile kasılarak açılıyoİnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelimbloatware kayniyodur telefon Sonra bi caresine bakariz onun
Ya tamam bulman daha kolay olsun diye dedim 3 parcali pit surumle cihazi sifirlican istelütfen bi yardım edin durum ciddi kafayı yicem reset attım gene aynı şekilde kasıyor
telefon jb değil gb sürümü var ve acayip kasıyor hiç bişey yüklü değil açılış gifi bile kasılarak açılıyo
4.1.2 ye geçsem kasma düzelirmi peki ?Ya tamam bulman daha kolay olsun diye dedim 3 parcali pit surumle cihazi sifirlican iste
Daha cok kasar. Ya custom rom kurarsin 4.1.2 ye gecince ya da rootlayip gereksiz uyg. kaldirip build.prop la onla bunla ugrasirsin ace 2 bu yoksa obur turlu hep kasar4.1.2 ye geçsem kasma düzelirmi peki ?
Hahahaama daha önce jb li bi ace 2 görmüştüm onda böyle kasma gibi bi sorun yoktu .s
ama bak benim telefon her zaman böyleHahahao gordugun ace 2 hemen jb ye gecirilip gosterilmemistir tabii o halini gormek istemezsin sonradan hizlaniyor bu isler
Sakinama bak benim telefon her zaman böylevirüs mü var anlamadım factory reset yaptım gene aynısnı yaptı ne yapmam lazım düzelsin bu meret
2.3.6 sürümünü odinle tekrar mı flaşlıyım ? 3 parcalı pit derken bunu mu kastettinizSakinFactory reset her seyi cozmez zaten Ama 3 parcali pit surum kurdugunda virus varsa bile yok olur zaten
2.3.6 sürümünü odinle tekrar mı flaşlıyım ? 3 parcalı pit derken bunu mu kastettiniz
sağolun deniycem inşallah sorunum düzelirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradakilerin aynisini yapin
unofficial bu ota dan güncelleme gelmezBen cm10.1 deyom ayarlardan baktimda guncelleme falan var acaba cm de samsung gibi otadan update mi verior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?