Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Bakalım ne zamana hatasız stabil bir CM çıkacak, herhalde o zaman gelene kadar biz telefonu değiştirmiş oluruz

merhabalar. ben ace 2 multi tasking özelliği kazandırmak istiyorum nsl yapabilirim?? laobali cvplar vermeyim.

HAM ZA

Üye
öncelikle selamun aleykum elimde 2.3.6 sürümlü bi ace 2 var ama kies te güncelleme gözükmüyor ve telefon çok kötü kasıyor ne yapmam lazım lütfen bi el atın

öncelikle selamun aleykum elimde 2.3.6 sürümlü bi ace 2 var ama kies te güncelleme gözükmüyor ve telefon çok kötü kasıyor ne yapmam lazım lütfen bi el atın
İnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelim bloatware kayniyodur telefon Sonra bi caresine bakariz onun

HAM ZA

Üye
lütfen bi yardım edin durum ciddi kafayı yicem reset attım gene aynı şekilde kasıyor
İnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelim bloatware kayniyodur telefon Sonra bi caresine bakariz onun
telefon jb değil gb sürümü var ve acayip kasıyor hiç bişey yüklü değil açılış gifi bile kasılarak açılıyo

Ya tamam bulman daha kolay olsun diye dedim 3 parcali pit surumle cihazi sifirlican iste

HAM ZA

Üye
ama daha önce jb li bi ace 2 görmüştüm onda böyle kasma gibi bi sorun yoktu .s

HAM ZA

Üye
Hahaha o gordugun ace 2 hemen jb ye gecirilip gosterilmemistir tabii o halini gormek istemezsin sonradan hizlaniyor bu isler
ama bak benim telefon her zaman böyle virüs mü var anlamadım factory reset yaptım gene aynısnı yaptı ne yapmam lazım düzelsin bu meret

ama bak benim telefon her zaman böyle virüs mü var anlamadım factory reset yaptım gene aynısnı yaptı ne yapmam lazım düzelsin bu meret
Sakin Factory reset her seyi cozmez zaten Ama 3 parcali pit surum kurdugunda virus varsa bile yok olur zaten

Ben cm10.1 deyom ayarlardan baktimda guncelleme falan var acaba cm de samsung gibi otadan update mi verior