Sarangni
Üye
Haklisin xda ya baktim cm 11 gelecek diye soylentiler duydum ama once 10.2 deki gps ve 1 hatanin daha duzeltilmesi gerekiyomusyeni surum cikmis 10.2 nin 12 kasim bi dene istersen mobilim link vermekle ugrasamicam simdi
dur şimdi pc ye geçtim link cm 10.2 (12 kasım) :XDA bulup indiririm. Değişen bir şey varmıdır. Kuru kuru yuklemeyeyim. Yaklaşık 2 ay Ace 2 ile takilacağız anlaşılanm
bi internet cafeye git ya da pc si olan bi arkadaşından izin isteyip rootla diğer yöntemleri ace 2 için önermemHocam bu ace 2 performance rom 2.3.6 dan kurulmuyor mu
bide 2.3.6 yı pc siz nasıl rootlarım elimde pc yok
imkansız mıhayır performans rom jb için ayrıca benm bildiğim pc siz imknsız rootlamak gb de ha bazı progrmlar var tele yüklüon öle rootluya güya ama işe yarayanını görmedim
Selam beyler geçen gün sammobiledan xxmg2 yükleyip flashladim çok ilginçtir ram 628 mb oldu
hayır performans rom jb için ayrıca benm bildiğim pc siz imknsız rootlamak gb de ha bazı progrmlar var tele yüklüon öle rootluya güya ama işe yarayanını görmedim
Bide bu frameroot mu neydi onu denedim ekranda hata veriyorhayır performans rom jb için ayrıca benm bildiğim pc siz imknsız rootlamak gb de ha bazı progrmlar var tele yüklüon öle rootluya güya ama işe yarayanını görmedim
bi internet cafeye git ya da pc si olan bi arkadaşından izin isteyip rootla diğer yöntemleri ace 2 için önermem
imkansız mıseninle daha çok işimiz var
günlük tarama bonusun al buyurhep muhalefet hep muhalefet
o cm 10.2 değil şu linkteki en alttaki 15 kasım sürümünü diyon demiselam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??selam. ben cm10.2 flashladım ve geri tuşu ile soldaki dokunmatik tuş çalışmıyor sadece fiziksel tuş çalışıyor bunun sebebi nedir??
1-Zor gibi ama belki CM 10 un tarayıcısı stock jb de çalışabilir en mantıklısı o gibi gözüküyorArkadaşlar facebook için stock tarayıcıyı kullanıyorum. Facebook uygulamasını söylememe gerek yok sanırım. Gerçi son güncelleme ile kasma sorununu biraz düzeltseler de birçok sıkıntı hâlâ devam ediyor. Ayrıca ben facebook'un arka planda çalışmasını istemediğimden stock tarayıcıyı kullanıyorum. İstediğim zaman ana ekrandaki yer işaretine tıklayıp giriyor ve istediğim zaman çıkıyorum. Ancak stock tarayıcıda mesela mesaj geldiğinde mesaj ikonuna tıklamaya çalışıyorum hemen algılamıyor. Tarayıcının bir süre kendine gelmesi, sayfa yüklenmesi vs. işlemlerinin bitmesi ve bir süre de beklenmesi gerekiyor. O zaman tıkladığımda bildirimler yada mesajlar bölümü açılıyor. Sormak istediklerim şunlar ;
1) CM'de kullanılan stock tarayıcı gerçekten çok hoştu, hiçbir süre beklemeden direk dokunduğumda algılıyordu. CM stock tarayıcısını herhangi bir roma flashlamak mümkün mü yoksa CM'de yapılan değişiklikler sebebiyle mi o romda bu sıkıntılar oluşmuyor ?
2) Facebook için önerebileceğiniz/kullandığınız bir tarayıcı var mı ? (Haber kaynağında gezerken kasma yaşanmayan)
Teşekkürler.
CM nin tarayıcı gerçekten iyi ancak Lite Rom'daki tarayıcı değil. CM'deki sıkıntılar çözülene kadar Lite Rom'a devam sanırım1-Zor gibi ama belki CM 10 un tarayıcısı stock jb de çalışabilir en mantıklısı o gibi gözüküyor
2-CM nin tarayıcısı bu işte gayet iyi. (ya da stock jb tarayıcısı)
ama varCM 10.1'deki sorunları çözmüşler sanırım. Herhangi bir bug olmadığı yazıyor
Bugs and Issues (17/11) :
Changelog:
- None
17/11 :
- Fix Low-incall - Thanks to h3llrais3r
- Fixed Torch turning on delay
- OndemandQ governor added
- SIO and ZEN io schedulers
- Fix tearing
- Softkey vibrations
- Swipe recovery function
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?