Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

yukledim emir su on kamerayi bi halledemediler nyse trebucheri kaldrdim nova launcher kurdum ustune bide allow orange cm temasini kurunca telefon kaymak gbi oldu

desRon

Üye
beyler ben teli cm 10 da kullanıyorum sizden bi tavsiye istiyeceğim şimdi 10.1 mi 10.2 mi yoksa direk 10 devam mı edeyim

vala bana gore 10.2 yi kulanma yeni oldgu icin buglari fazla 10.1 guzel sadece ses hatasi var yani aramlarda falan onunda fixi var flslayinca o hata gdii yalniz on kmera calismiyo 10.1 ilq 10.2 de cm 10 u kulanmadgim icin fkir yurutemicem ha 10 da hata yoksa hic bana kalirsa cm 10 da kal

gb nin ayri yeri var artik bnde hele hele antutu 8700 u gecince tel budur dedim ah bide nova olaydi gb ye ...

Tepkiler: The Shadow

AsknnGnc

Üye
Ace 2' me rott atmıstım yaklasık 3 ay once (jllybean ) ilk root attıgımda hiç bir kasma yoktu fakat şimdi oyunlarda çok kasıyor. bende superuserden unroot yaptım telefon durumu özele döndü ve garanti dısı kaldı bende tekrar root attım cihaz durumu tekrar resmi ye döndü. cihaz durumunu özele çevirmeden nasıl unroot yapabilirim ?

odin den tekrar tr jb flashla sorun çözülür

AsknnGnc

Üye
Peki neden donmaya başladığı hakkında bir fikrin varmı ?

qxpeace

Üye
şarj azalınca ekran ışığı kapanıyor ya bunun bir ayarı varmı ben kapanmasın istiyorum

desRon

Üye
cm 10 da tek sıkıntı bazen arama gelirken facebook twitter whatsapp acıksa arka planda gec geliyor acmak için bekliyorum tek sorunum o baska bi türlü bi sorun cıkarmadı allaha sükür oyunlarda felan yardırıyorum zaten bi o gıcık etti beni

cm 10 iyi ama kilit ekranına gıcığım

desRon

Üye
aslında framework u değiştirsek onuda hallederiz bana cm 10.1 ın frameworkunu versenenize olmadı topluca stabil cıkana kadar cm 10 kullanırız

agcakral

Üye
10.2 kullanıyorum hic bug ve donma görmedim, sadece tus ışıklarının neden yandığını cözemedim.

aslında framework u değiştirsek onuda hallederiz bana cm 10.1 ın frameworkunu versenenize olmadı topluca stabil cıkana kadar cm 10 kullanırız
farklı android sürümü var iki romda da çalışmaz ayrıca kilit ekranı dosyasının hangi dosya olduğunu bilmiyorum framework-res.apk değil
10.2 kullanıyorum hic bug ve donma görmedim, sadece tus ışıklarının neden yandığını cözemedim.
bildirim gelince ister istemez yanıyor ekran kapalıyken de