The Shadow
Üye
buyurRomda sanırım 4.3.1 yüklü, buna uygun google apps bulamadım.
Teşekkürler.buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler.
ben kimseye benzemem bak şahsenbeyler ben teli cm 10 da kullanıyorum sizden bi tavsiye istiyeceğim şimdi 10.1 mi 10.2 mi yoksa direk 10 devam mı edeyim
odin den tekrar tr jb flashla sorun çözülürAce 2' me rott atmıstım yaklasık 3 ay once (jllybean ) ilk root attıgımda hiç bir kasma yoktu fakat şimdi oyunlarda çok kasıyor. bende superuserden unroot yaptım telefon durumu özele döndü ve garanti dısı kaldı bende tekrar root attım cihaz durumu tekrar resmi ye döndü. cihaz durumunu özele çevirmeden nasıl unroot yapabilirim ?
bir çok sebebi olabilir bilemem değişir çünkü telden telePeki neden donmaya başladığı hakkında bir fikrin varmı ?
hayır yok diye biliyorum ama ekran ayarlarından arttırabilirsin parlaklığı azaldığı zamanşarj azalınca ekran ışığı kapanıyor ya bunun bir ayarı varmı ben kapanmasın istiyorum
cm 10 iyi ama kilit ekranına gıcığımcm 10 da tek sıkıntı bazen arama gelirken facebook twitter whatsapp acıksa arka planda gec geliyor acmak için bekliyorum tek sorunum o baska bi türlü bi sorun cıkarmadı allaha sükür oyunlarda felan yardırıyorum zaten bi o gıcık etti beni
farklı android sürümü var iki romda da çalışmazaslında framework u değiştirsek onuda hallederiz bana cm 10.1 ın frameworkunu versenenize olmadı topluca stabil cıkana kadar cm 10 kullanırız
bildirim gelince ister istemez yanıyor ekran kapalıyken de10.2 kullanıyorum hic bug ve donma görmedim, sadece tus ışıklarının neden yandığını cözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?