Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Arkadaslar lutfen ace 2 4.1.2 jb islemci hizini artirmak icin karnel cikdimi?
o.c. den mi bahsediyosun ? hayır henüz o.c. için bir kernel yok jb de ama daha çok governor ve i/o scheduler bulunan 3 kernel var :
1-Bsc kernel (stock based)
2-D-Kernel (sürüme göre değişir)
3-Roxsel kernel (custom based)
yalnız hiçbirinde o.c. desteği yok fakat içlerinde cwm mevcut ve stock kernellerden daha iyiler

zeko22

Üye
Cm 10.1 kurdum antutu 8400 civari geliyor ama telefon yag gibi akiyor. Adamlar yapmis

Arkadaslar lutfen ace 2 4.1.2 jb islemci hizini artirmak icin karnel cikdimi?
hayir henuz cikmadi
Cm 10.1 kurdum antutu 8400 civari geliyor ama telefon yag gibi akiyor. Adamlar yapmis
sen gel bunu arkadaslara anlat hala yok su rom kasiyo yok bu rom kasiyi cm modu jelibonun üstüne yükledimmi ustune birde miui tema ayarladın mı telefon on numara oluyor zatencm romun finalini yapsinlar ne gb nede stock jb su an cm nin bazi eksikleri var goruntulu konusma on kamera resim cekme sesin az gelmesi gibi ama bunlar final versiyonunda duzelir cm romu yukleyip ustunede miui rom yukledinmi bide s4 launcher attinmi kaayyyymak gibi bende suan oyle ve 80 e yakin pro var 20 e yakin oyun var ama 0 kasma aynisi gb de iken menu degistiremiyodum varin hesabinizi yapin ama benim icin onemli olan radyo spirit fm i bi turlu calustiramadim ses bi turlu gelmiyo yardim edecek olan varmi

ceyhuncu

Üye
Su romu bizede atta bizde kullanalim kardisim

en iyisi gb bi kere bende de 40 a yakın program 6 tane 1 gb+ oyun var aynı anda 5-10 tane program açıyorum 1-2 tane de oyun açıyorum hiç bir sorun olmuyor supercharger i yapsaydın gb de şikayetçi olmazdın editlenmiş framework-res.apk kullansaydın arayüzlerde kasma yaşamazdın başlangıçta açılan uygulamaları engellesen açılırken kasma yaşamazdın ben demiyorum ki jb kasıyor onu da kendin özelleştirirsen o da kasmaz stock launcher ı kaldır nova kur bakalım kasıyomu gb jb den daha iyi

inanmiosan

Su romu bizede atta bizde kullanalim kardisim
cm 10 sakura droid :
cm 10 unofficial :
cm 10.1 sakura droid :
cm 10.1 team canjica :

aralarında en iyileri cm 10.1 team canjica ve cm 10 unofficial (sakura droidlere bulaşma derim )

miui v4 :
miui v5 :

ikisini de denemeye vaktim olmadı
birçok uygulama ve oyun çalışmıyor wheres my water ve pes 2012 de oyuna girmeden attı

Acilistaki tmn vamos yazisindan nasil kurtulcaz telefonu rootladm ama nasil kaldircam o yaziyi simdiden tesekuurler yardim bekliyorum

kardesim sen tele rom kombinasyanu yapmayi bilmezsen yok nova kur olmadi gb de costum rom yukle yada ne biliyim baska seylerle ugras benim telim ne gb de nede jb de stock tabiki hicbir sorunu yok ama kasma konusunda sunuda soleyim 100 den fazla uygulama var gb yavas jb seri ve en ufak bi kasma yoktu benim cm ye gecmem tamamen macera yoksa onu bunu yuklememe gerek yok daha onceki sayfalara bakarsan sikayetim olmadigini gorursun

rom kombinasyonu yapmayı bilmemek mi kafayi üşütmüşsün sen ben başkalarının yaptığı custom romlar yerine kendi editlediğim stock firmware leri kullanırken hava atmıyorum burda
eğer yeterince şey bilseydin önemli olanın uygulama sayısı değil uygulama yükü ve arkaplanda çalışırken ki ram miktarı olduğunu bilirdin ben senin jb de yaptığının 10 katını gb de yapıyorum yakında jb nin görev yoneticisini de gb ye portladım mı tam olacak hala üzerinde çalışıyorum sen rom kombinasyonu yaptım ben deyip hava atacağına önce kernel kombinasyonlarını öğren, cpu na sahip çık ki 800 mhz de çalışsın full ondan sonra gel konuş burda cm benim içinde macera aksini iddaa eden olmadı zaten
Portekiz romunu yuklemistim jelly bean acilis ve kapanista cikiyor
Replika drken onu bilmiyorum ama rootlayinca kaldirabiliyormus ama bilen varsa yardimci olursa sevinirim
al bunu odinle yükle kardeşim şu an ki en iyi jb firmware bu ilginç olan sorunun da çözülecektir muhakkak romu yükleyince wipe data yapmayı unutma

skorlara guvenmiyorum ben canim kardesim valla ne deyim bende bi antutu yapiyorum bazen 4000 lerde bazen 8000 lerde

skorlara guvenmiyorum ben canim kardesim valla ne deyim bende bi antutu yapiyorum bazen 4000 lerde bazen 8000 lerde
onun sebebi 3d graphics testinin bazen çalışmamasıyla ilgili bir şey o hata programdan kaynaklaniyor 8000 aldığında details e gir 3d graphics in 0 olduğunu görürsün (ki ace 2 de en az 2000+ oluyor) ben onu inandırmak için gösterdim başka şekilde göstermek gibi bir şansım olmadığı için antutulara bende güvenmiyorum

Son düzenleme:
Aksam deniem umarim duzelir Allahrazi olsun

madem uygulama yuku diyosun oku bakalim
fifa 2012
mc2-4
subway
pes2012
most wanted
gta
dead space
bunlar bi kaci sadece ayrica hava atmiyorum diyosun yaptigini insanin yuzune vurur gibi konusiyosun senin yaptiklarin benim yaptiklarim yaninda hic bisey bu saatten sonrada senle tartisma gibi niyetim yok

sacmaliosunz tek kelimyle android isi boledr herkes kendine ustadr bu yuzden birbirnize kirici tarz knusmanin anlami yok.kardesler

tartışma niyetim yok diyosun ve laf atıyosun... ilginç bir egon var o zaman ne diyelim
fifa 2014(iniyor)
wheres my water
pes2012
most wanted
temple run brave
mc4
hungry shark evo
world conqueror 2
ve ben bunları 16xMSAA ayarında oynuyorum sen jb de oyna da görelim nette araştır ve öğren bakalım 16xMSAA neymiş

himm demek sende yeni ogrenmissin 16xMSAA nin ne oldugunu o oyunlar zaten var bende neyin kafasini yasiyon sen anlamiyomki

zeko22

Üye
calismayan uygulama gormedim henuz cm 10.1 de

himm demek sende yeni ogrenmissin 16xMSAA nin ne oldugunu o oyunlar zaten var bende neyin kafasini yasiyon sen anlamiyomki
senin yazdıklarına cevap vermek istedim oyunları alt alta sıraladığında bişey bildiğini zannetmesinler diye anlaşılan 16xMSAA nin ne olduğunu netten öğrenemişsin gelmiş en iyi bildiğim yerlerden beni vurmaya çalışmışsın ama hata yapmışsın bence ne olduğunu anlatsam da anlamazsın zaten senin için büyük ihtimalle görüntü kalitesi falan önemli değildir performansla kafayı üşütmüşsün sen çünkü
calismayan uygulama gormedim henuz cm 10.1 de
hangisini kullanıyosun ki sakura droid i mi şu team canjica nın yeni çıkarttığını mı ? bir sürü cm olunca hangisinin olduğunu anlamak zor oluyo