samsung galaxi s3 imei uçtu. Stock rom

Sponsorlu Bağlantılar

ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxi s3 imei uçtu. Stock rom
Arkadaşlar merhaba.. Jeybean 4.2.2. ye geçtim ve imeim 0049 lu bi imei oldu şebeke gitti. Tekrar 4.1.2 ye geçtim ama düzelmedi. Arıza patch diye bi apk vardı onuda denedım oda olmadı son care garantı dıye dusunurken bırde sayac varmıs o cıktı. Şimdi sıfırlamak istiyorum triangle awayı yukledım rootla bırlıkte ama oda olmadı uyarı verıyor stock rom and stock kernel recovery falan diyor. Garantiye göndermek için sayacı sıfırlamalıyım bu stock rom nedir ve nasıl yüklerim yardımlarınızı bekliyorum..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Valla aynı sorun bendede vardı telefoncu yaptı ben geri yukledim yine imei gitti yine yaptırdım yine gitti anliycan 4.1.2 dönüyorum kullandım romda bile imei uçuyor heralde efs alt yapısı bozuluyor.
Bende saglam halini başka telfoncuya götürüp s4 mini ile değiştirdim.
Sayaç sifirlayabilirsin ama onla bitmiyor download modada TUR yazmassa yime garantiye girmez.
Uğraşma telefoncu 20 tl spt box ile yapıyor yaptir elden çıkar derim.

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: ysfakc
ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendım ingiliz romunu yükleyerek sorunu çözdüm su an sıkıntısız kullanıyorum efs yedeğinide aldım. Tekrar 4.2.2 ye geçtim ama yine imei uçtu efs ile denedım olmadı bende mecburen tekrar ıngılız romuna döndüm. Sanki sen cihazı elden çıkarmak için biraz acele etmişsin ustam..

- - - Eklendi - - -

Valla aynı sorun bendede vardı telefoncu yaptı ben geri yukledim yine imei gitti yine yaptırdım yine gitti anliycan 4.1.2 dönüyorum kullandım romda bile imei uçuyor heralde efs alt yapısı bozuluyor.
Bende saglam halini başka telfoncuya götürüp s4 mini ile değiştirdim.
Sayaç sifirlayabilirsin ama onla bitmiyor download modada TUR yazmassa yime garantiye girmez.
Uğraşma telefoncu 20 tl spt box ile yapıyor yaptir elden çıkar derim.

İyi forumlar

Ben kendım ingiliz romunu yükleyerek sorunu çözdüm su an sıkıntısız kullanıyorum efs yedeğinide aldım. Tekrar 4.2.2 ye geçtim ama yine imei uçtu efs ile denedım olmadı bende mecburen tekrar ıngılız romuna döndüm. Sanki sen cihazı elden çıkarmak için biraz acele etmişsin ustam..

Bu arada s4 mini ile s3 arasındaki farklar nelerdir sizce hangisi daha iyi tecrübelerinizden bahsedermisiniz ??

Üst Alt