samsung e250 cep tlefonum çalındı seri numarasından yer tespiti

Sponsorlu Bağlantılar

mijovi

Üye
    Konu Sahibi
samsung e250 cep tlefonum çalındı seri numarasından yer tespiti
arkadaşlar samsung cep telef.çalındı seri nosundan yerini tespit edebileceğim bi program varmı?
savcıya filan bildir demeyin lütfen. çünkü telefon yakınımda olabilir ve emin olmak istiyorum o olduğunaa

NDMSZGN

Üye
Böyle programlar var ama lisans isteyen programlar ve forumlarda verilmez emniyetin kullandığı programlar bunlar

mijovi

Üye
    Konu Sahibi
nerden bulabilirim sende varsa bana özelden atsan veya isimlerini bi verebilsenn

ccinej

ccinej

Üye
lütfen yardım edin benimde tlf çalındı yurtta kalıyorum.bu programı yada ismini bana yollar mısınız.benim msn adresim

[email protected]

insanlık adına yardım edin benim o hırsızı muhakkak yakalamam gerekiyor.Emniyete bildirdim ama hiç ümidim yok bulunacağına.

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bu ısı ancak yasal yollardan halledersın yanı savcıya gıtmen lazım baska yolu kesınlıkle yok

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş yok öyle alengirli işlerle uğraşmayın samsunglarda MOBİLİZLEYİCİ diye bişey var onu devreye sokun rahat olun kaybolursa bi sorarsınız etrafa yok çıkmadımı verirsin savcıca olur biter başka yollara başvurmayın kendiniz zarar görebilirsiniz hem fiziki hem kanuni.

dedereis123

dedereis123

Üye
aynen o tür programlar emniyet kullangığı için riskli ondan dolayı hiç kalkışmayın böle şeylere

heinricherste

Üye
yok kanuni boyutu tehlikeliymis yok bilmemem neymis sadece emniyet kullanirmis adam size onu mu sormus varmi böle bi program varsa yazarsin yoksa cevep yazmay abile gerek yok hepiniz yargic kesildiniz haaa simdik zamanim yok size zanim nisbetinde insallah ilerleren zamnlarda nasil takip edilecegi konsunda bilgi verecegim yemisim kanununu manunu adamin telefonu calinmis yok kanuni boyutunu hatirlatiyor nasil kanunmus kardes bu hirsizlari koruma kanunumu

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
illegal yöntemlerden hapislik olabilirsiniz küçük bir dilekçe ile savcılığa ve polise başvurum 1 hafta içinde sonuçlanır

mustafabaha

Üye
arkadaslar bu kadar bılgıye sahıpsenız merak ettıgım bır konu var bakım bılen varmı yurt dısında bu program varmıs edındıgım bılgıye gore oyuzden sız degerlı arkdaslarımdan boyle bısey varmı sormak ıstedım ben ınternetten pek anlamam oyuzden bana yardımcı olacak bır samımı arkdastan duzgun bır cevap beklıyorum gerkırse ozele msj atın sızden rıcam sordugum konu su... telefonun emılını gırıp ıcınde hangı operator yada hangı numara takıldıgını gösteren bır program varmı yanı emeılı gırecem ve o emıle aıt telefonda o an hangı operator yada hangı numara oldugunu gösteren bır program turkıyede varmı yurtdısında varmıs ama burda o program işlemıyormus bıldıgım kadarıyla.benı aydınlatacak bır arkdasım varsa cvp atarsa memnun olurum msn adresım.... [email protected] beklıyorum tesekkur ederım ama lutfen konuya hakım olan arkdaslar beklıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu kadar bılgıye sahıpsenız merak ettıgım bır konu var bakım bılen varmı yurt dısında bu program varmıs edındıgım bılgıye gore oyuzden sız degerlı arkdaslarımdan boyle bısey varmı sormak ıstedım ben ınternetten pek anlamam oyuzden bana yardımcı olacak bır samımı arkdastan duzgun bır cevap beklıyorum gerkırse ozele msj atın sızden rıcam sordugum konu su... telefonun emılını gırıp ıcınde hangı operator yada hangı numara takıldıgını gösteren bır program varmı yanı emeılı gırecem ve o emıle aıt telefonda o an hangı operator yada hangı numara oldugunu gösteren bır program turkıyede varmı yurtdısında varmıs ama burda o program işlemıyormus bıldıgım kadarıyla.benı aydınlatacak bır arkdasım varsa cvp atarsa memnun olurum msn adresım.... [email protected] beklıyorum tesekkur ederım ama lutfen konuya hakım olan arkdaslar beklıyorum

ccinej

ccinej

Üye
ya dilekçe verdim hala bekliyorum bi ilk yorumumun zamanına bakın olmuyo bazı şeyleri böyle kendin yapmazsan olmuyo. ya bilmiyorum bulunmadı fln dediler bulunamıyo beni sırf saldılar kafalarından ya varsa böyle bi program verin ben telden vazgeçmişim ama yurtta sürekli tel hırsızlığı yapılıyo o çalan kişiyi bulmak istiyorum lütfen yardım edin

HeeLLL

Üye
arkasasım böyle bir program var ve tehlikeli vede suc unsuru tasıyor onun için kemse ugrasmak yada böyle ortamlarda isim yada link atmak istemiyor bnde arıyordum oyle bir program ve buldum

eren3000

Üye
arkasasım böyle bir program var ve tehlikeli vede suc unsuru tasıyor onun için kemse ugrasmak yada böyle ortamlarda isim yada link atmak istemiyor bnde arıyordum oyle bir program ve buldum

bna bu programı pm olarak adını yada link olarak atabilmen mümkün mü ? benimde samsunq cep telefonum calındıııı :ağlarım:

Üst Alt