Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

samQtt159

Üye
ya u600 e program yuklenmıyomu bide sesi az cıkıyo bı caresi yokmu

yunusalbayrak

Üye
s.a samsung d880 aldım.özelliklerinde pps formatını açabildiğini söylediği halde slayt gösterilerini tanımadığı için açamıyorum.bu konuda ne yapmam gerekir bu telefona okumak için hangi ofis dökümanlarını yükleyebilirim ve nasıl okuyabilirim. teşekkür ederim.....

ceza0408

ceza0408

Üye
ya hacı bende m620 varda ses yükseltme kodunu verebilirmisin

funky_boy

Üye
i550w skyfire açıldıktan sonra takılıp kalıyor... çözüm?

katran1

Üye
i450 hackleme nasıl yapılır?

elmula

Üye
slm benim d900i cihazım var ve oyunlar tam ekran gösteriyordu javaya reset attım şimdi ise yarım gösteriyo yardım edersen sevinirim

starexeness

Üye
ya kardeş yapıyorum ama softick pp de caom 3 gözükmüyor

--------------- Ekleme ---------------

vereyim *#8999*8378#

gamoo

Üye
bende d880 var cektiğim fotoları bilgisayara kablo ile aktarmaya calısıyorum ama program indirmek gerek sanırım tanıtmak için nasıl bulabilirm yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

turkuaz62

Üye
Benim telefonumun markası samsung d600 ve 4 seneye yaklaşıyor kullanma sürem..iki senedir şarjı çok çabuk bitiyor...şimdilerde kullanmasamda hergün şarj etmek zorunda kalıyorum...yeni batarya alsam sorun gidermi...bataryasını ikinci el tel..satan yerde alsam güvenli olurmu ki...poşetli ise....aslında aldıgımda şarjı pek dayanıklı degildi..teşekkürler şimdiden

c4mb4zz

Üye
boşuna yazmayın jitlkeyin bu konuyu çözüm mözüm yok ortada

crayzz_423

Üye
bende e250 var pc studio görmüyp usbyi kurdum gene olmuyo

nazmi45

Üye
rrrrr:oke:r

RAMBOO

Üye
kardeş merhaba bende d600 var ama java hafızasının yarısından çoğu dolu ayrıca format atınca düzelmiyor birde d600 e tema nasıl yükleniyor yardımını bekliyorum doktor

ESER_^^

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar bende samsung D900İ var ben buna tema yüklemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum açıkcası yükleniyormu onuda bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

bersan78

Üye
samsung c260 tel var sim kilidi soruyo ne yapmalıyım yardım edin lütfen

alikio

Üye
Arkadaşlar b130un sim kilidi nasıl kırılır bilen war mı yardım PLSPLS

memetcell

Üye
L700 de oluyor ben denedim sahol kardeş

ceza223

Üye
ya ben oyun istiyorum ve tema ama bulamadı yardım edermisin ütfen:mahcup:
samsung j150 modelll acil psss

zaferkaratas

Üye
slm ben i560 kullanıyorum sys ve private klasörlerine ne yaptıysam ulaşamadım yardım edermisin ?

oleyoley

Üye
d 780 maksismum dosya boyutu sorunu nasıl düzelir. hafızada yer var . cevap bekleyen soru da çok