usta bu e250 nin other files diye bölümü var telde de diğer dosyalar aynı anlama geldiklerini biliyorum ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum.samsung bazı modellerde bir kod giriliyo buraya atılan jad,jar dosyaları kur diye bi menü çıkıyor e250 de böyle bişey yok yapılamaz mı? varsa yolu ne çünki bu dosyaların bi anlamı olması lazım benim girmediğim kod kalmadı bu diğer dosyalardaki jad dosyalarında kur,yapılandır gibi install özelliği bulamadım.bi yolu varsa minnettar kalırım
2 mb tan yuksek oyunları yukliyemiyorum telefona oyunu atıyorum oyunu yuklerken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin hatası veriyor hafıza kartında 800 mb yer var telefonu hafızası ise bos 24 mb yer var bu hatayı neden veriyor olabilir acaba bilen biri varsa lutfen yardım etsin
bende i900 omnia var garanti bankası internet şubesine veya buna benzer sitelere girdiğim zaman açılmıyor flash lite 2.1 windows 5 diye bir yazı çıkıyor bunu nasıl halledebilirim internetten baktım ama bulamadım i
ndirmek için bir link yada yol gösteren arkadaşa çok teşekkür ederim...
Samsung i450'nin işletim sistemi "Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI" olmasına rağmen neden N-GAGE oyunları çalışmıyor?Yoksa ben mi yapamadım?Her yolu denedim olmuyor.
arkadaşım benim telefon d900i son 2 günde şarj olmamaya başladı . dedim şarj makinesi bozuldu yenisini aldım oda şarj etmiyor . ama PC ye usb den taktığımda oluyor ve kulaklığıda takıyorum çalışıyor sence neden olabilir şimdiden teşekkürler.
merhaba dostum benim sorunum wireless hatlar etrafta olmasına karşın ve bağlanmasına karşın samsung innov daki menude bulunan web ve google simgelerinden ente giremiyorum PAKET VERİ: YETKİLENDİRME BAŞARISIZ YAZIYOR?