Samsung doktoru

mfatih03

Üye
mrb samsung j 700, 1gb disk olduğu halde devamlı telefona yüklüyor.ve yer yok diyor.samsung yeni kullanıyorumda bana yardımcı olun

dumus

Üye
senin gibi doktorun ta ............................ anlayan anladı

samsung l700 in programlarını nerden bulabiliriz. bilen varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür edersim..........

kaffy

Üye
arkadaşım senın telefonunun hafiza kartı soketi bozulmuş.en yakın gsm servısıne git oda yaparlar 20 yada 25 ytl karşılıgı

asaray

Üye
dostum ben de i 8510 var telefona format atmam gerek.yani yazılım yüklemem gerek yardımcı lursan sevinirim.selamlar

nzm_123

Üye
yaw ben j 700 e bi gercekten guzel oyun bulamıyom 6600 a daha iyi oyunlar buldumbuldum

kolay gelsin bende d900i var fakat program yüklemek çok zor gibi geliyor.program yüklemeyi e900deki gibi bir kaç şifre ile yapamazmıyız?e900 için şifreler vardı ya *#9998* gibi bunda da öyle kısa yollar yokmu

sevgili doktor d780 çifthatlı var bende buna java tabanlı uygulamaları telefondan internete bağlanmadan nasıl proğram atarım.

adrias

Üye
bende samsung i550w var benim iki üç sorunum var.
1. samartmovie ve dvxplayer de videolar takılarak ilerliyor.
2. telefona uygun nokia n serisinin orjinal fotoğraf çekme programını arıyorum.(hareketli cisimleri çekmek için )
3.nokiyada symbian telefonları update edebiliyorsunuz acaba bu telefondada update nasıl yapabilirim.çünkü bu telefondada symbian 3rd var.

SELAM
arkadaşım bende samsung a707 war türkçe değil nasıl çevircem dili bi yardımcı olurmusun:: şimdiden tşk ederim SAYGILAR:::

ugu-r

Üye
e 800 var kızıl ötesi mouse ile telefonu pc ye nasıl bağlıyacam eskiden bağlayabiliyordum şimdi yapamıyorum

osmoz

Üye
e900 ses yükseltme nasıl?

s.a kolay gelsin dün telefonun başına bir olay geldi yani ben getitdirdim #*7337# kodu girdim reset attı yani açılıp kapandı daha sonra sürekli şebeke aranıyor diyor sorun ne olabilir...Ama garantiye verdim gitti zaten ama ben nedenini öğrenmek istiyorum yinede...kolay gelsin..

kardeşim bende samsung d 900 var nasıl oyun yüklicem

ya bende sgh L700 var bi türlü oyun atamıyorum.lütfen bana yardimci ol.ya buraya L700 oyunları koy ya da L700 .jar mı .sis mi destekliyo yaz.simdiden tsk.

i550 aldım wi-fi görüyor şifre yazıyorum ama bir türlü wi-fi den bağlantı yapamıyorum eşleşmiş bağlantı yok diyor...

hocam ımeı silindi *7337# cek tiktikten sonra

selam doktor bey benim bi sorunun varda yardımcı olursanız sevinirim geçen gün i450 aldım tlfndan çok memnunum fakat hafıza kartını takınca kulaklık taktığımızda simge çıkan yerde hafıza kartının simgesi çıkıyor bunu kaldırmanın bi yolu varmı acaba. şimdiden teşekkürler.

hocam ımeı silindi *7337# cek tiktikten sonra

Hmm daha önce neden aklıma gelmedi acaba nese cevabın için teşekürler...servisten dende aldım ama adamlar arka kapağımı ya değiştirdiler yada karışıklığa geldi daha alalı 3 oldu bi baktım kapağın rengi gitmiş çizilmeler felan var vs...