kolay gelsin bende d900i var fakat program yüklemek çok zor gibi geliyor.program yüklemeyi e900deki gibi bir kaç şifre ile yapamazmıyız?e900 için şifreler vardı ya *#9998* gibi bunda da öyle kısa yollar yokmu
bende samsung i550w var benim iki üç sorunum var.
1. samartmovie ve dvxplayer de videolar takılarak ilerliyor.
2. telefona uygun nokia n serisinin orjinal fotoğraf çekme programını arıyorum.(hareketli cisimleri çekmek için )
3.nokiyada symbian telefonları update edebiliyorsunuz acaba bu telefondada update nasıl yapabilirim.çünkü bu telefondada symbian 3rd var.
s.a kolay gelsin dün telefonun başına bir olay geldi yani ben getitdirdim #*7337# kodu girdim reset attı yani açılıp kapandı daha sonra sürekli şebeke aranıyor diyor sorun ne olabilir...Ama garantiye verdim gitti zaten ama ben nedenini öğrenmek istiyorum yinede...kolay gelsin..
ya bende sgh L700 var bi türlü oyun atamıyorum.lütfen bana yardimci ol.ya buraya L700 oyunları koy ya da L700 .jar mı .sis mi destekliyo yaz.simdiden tsk.
selam doktor bey benim bi sorunun varda yardımcı olursanız sevinirim geçen gün i450 aldım tlfndan çok memnunum fakat hafıza kartını takınca kulaklık taktığımızda simge çıkan yerde hafıza kartının simgesi çıkıyor bunu kaldırmanın bi yolu varmı acaba. şimdiden teşekkürler.
Hmm daha önce neden aklıma gelmedi acaba nese cevabın için teşekürler...servisten dende aldım ama adamlar arka kapağımı ya değiştirdiler yada karışıklığa geldi daha alalı 3 oldu bi baktım kapağın rengi gitmiş çizilmeler felan var vs...