Samsung D900i ye Bluetoohtla program yükleme. Resimli anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

goblinhunter

goblinhunter

Üye
    Konu Sahibi

youngprogrammer

Üye
teşekürler

MooNYacK

Üye
kardeşim cok saol ya yaptım valla:D

bakoman

Üye
yöntem çok başarılı paylaşım için teşekkürler...

ramazankoca57

Üye
anlatımı yaptığınız için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız adım adım uyguladım ve de yükledim ama telefonumda(D900i) java menüsüne gelip yüklediğim oyunu seçtiğimde java oyun hatası diye yazıyor lütfen bir cevap yazım acil herşey için teşekkürler

zulkuftekin

Üye
tşk kardeş

goblinhunter

goblinhunter

Üye
    Konu Sahibi
anlatımı yaptığınız için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız adım adım uyguladım ve de yükledim ama telefonumda(D900i) java menüsüne gelip yüklediğim oyunu seçtiğimde java oyun hatası diye yazıyor lütfen bir cevap yazım acil herşey için teşekkürler

Eğer resimli anlatıma göre yaptıysan yüklemede bir hata yapmış olamazsın. Ama telefon uygulamayı desteklemiyor olabilir. :( Bende de oluyordu. Malesef her uygulamayı desteklemiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

erhanto

Üye
arkadaşlar şu D 900 İ 'ye daha basit bir şekilde oyun yüklemesini anlatabilecek biri varmı yukarıda yazılan şeyleri harfiyen uyguluyorum fakat java uygulaması indiriliyor diyor sonra ekran kapanıyor tekrar açılıyor nerede yanlış yapıyorum anlamadım cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk. ediyorum

ik10

Üye
Kardeş tşkler... güzel paylaşım. Ama bende bluetooth yok usb ile nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi?

goblinhunter

goblinhunter

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu D 900 İ 'ye daha basit bir şekilde oyun yüklemesini anlatabilecek biri varmı yukarıda yazılan şeyleri harfiyen uyguluyorum fakat java uygulaması indiriliyor diyor sonra ekran kapanıyor tekrar açılıyor nerede yanlış yapıyorum anlamadım cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk. ediyorum

Bir kez daha dene gene olmazsa uygulamayı desteklemiyordur.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş tşkler... güzel paylaşım. Ama bende bluetooth yok usb ile nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi?

Evet var. Ben sana anlatırım.

Hazırlık:
1) Telefonla bilgisayarı USB kablosu ile birbirine bağlıyoruz.
2)Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapıyoruz.

APN : Internet
Oturum kimliği: Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı bırak

şeklinde ayarlayıp kaydet diyoruz.

Denemek için Samsung PC Studio 3 ü çalıştırıp. Telefonu bilgisayara bağla. Birbirini görüyorsa Samsung PC Studio 3 programını kapatın. Saatin yanında simgesi duruyorsa onuda kaldırın.

Telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden ****** ota seçin ...

Daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin.
Burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

İşlem tamamen bitene kadar Java Uploader programını kapatmayın...

Az önce telefondan *#52828378# kodunu girip ota type settings menusunden ****** ota seçmiştik. Şimdi bulunduğumuz menüde ise ****** test seçeneğinin oradaki menülerden PPP UP Menüsüne gelin ordan USB seçin.

****** Test menüsüne geri döndüğünde ****** yükleme yi seçin.
Yükleme başlayacaktır.

UYARI : Bazı cihazlarda oluyormuş bende olmadı. Olma sebebide işlem sırasında ki hata yada uygulamadaki hatadır.

Kod:
Bir kaç saniye icinde telefon resetlenecektir. Telefonun açılmasını bekleyin Bu aşamadan sonra Softick programını kapatin ve bluetooth ayarlarından connect yazan yerin altındaki disconnect diyip tekrar connect yapın ( Telefon resetlenince otomotik olarak disconnect olabilir ozaman direk connect yapın) (DİKKAT! Kesinlikle java Uploader programını kapatmayın)
Kod:
[COLOR=black]Softick ile yeninde baglanin. *#52828378# kodunu girin ordan ****** Test --> ****** yükleme diyin java uygulamanın yüklendiğini görüceksiniz [/COLOR]

Yüklendikten sonra yüklediğiniz uygulama açılıyor zaten. Telefonu kapatıp tekrar açın. *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bu kadar...
Eğer ayarı değiştirmezseniz Bloethoothla bağlantı kuramazsınız.

ramazankoca57

Üye
ben yaptım başarılı bi şşekilde tamamladı teşekkürler

bozer_42

Üye
yaa arkadaşlar yükleyemedim kafayı yiyecemm hani şu softici aktif ediyozya orada telefona uyarı gelecekya o gelmiyo dolayısıylaondan sonraki işlemleri yapamıyorumm telim d900i

fethisagol

fethisagol

Üye
sgh e250 de bu yöntemle yapabildim artık çok kolay yüklüyorum:D senin sayende çalıştı emege saglık.

dragonn

Üye
kardeş saolasın işime çok yaradı sayende oyun yükleyebildik çok güzel açıklamalı anlatmışsın emeğine sağlık saygılar

bozer_42 kardeş benim telefonda d900i telefona bi uyarı gelmiyo zaten sen işlemlerin hepsini tek tek uygula kesin oluyo ben ilk defa denedim arkadaş sayesinde ve oldu sen biyerde mutlaka hata yapmışsındır bende ilk başlarda yükleyemedim ama sonra nerde hata yaptığımı buldum iyi kontrol et tekrar baştan dene olmadı bilgisayarı baştan aç kapa telefonuda ok hadi başarılar

arkadaşım ben oyunu yükledim oyun çalışıyo fakat telefonum galiba bozuldu 10 dakikada bir kendini resetliyo ben anlayamadım sorunu umarım geçici bi sorundur sizdede böle bişey oldumu yanlız benimki devamlı reset atıyo 10 dakka çalışıyo ondan sonra reset bana yardımcı olabilirmisin olursan sevinirim yoksa gitti telefon neyse en azından garantisi var emeğine sağlık teşekkürler

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
goblin hunter benim com adresim com 20 olarak görünüyor ama o software de çıkmıyor sadece 1 var daha deatylı anlatırmısınız

cafeci51

Üye
Softick Programını nasıl bulacam

goblinhunter

goblinhunter

Üye
    Konu Sahibi
kardeş saolasın işime çok yaradı sayende oyun yükleyebildik çok güzel açıklamalı anlatmışsın emeğine sağlık saygılar

bozer_42 kardeş benim telefonda d900i telefona bi uyarı gelmiyo zaten sen işlemlerin hepsini tek tek uygula kesin oluyo ben ilk defa denedim arkadaş sayesinde ve oldu sen biyerde mutlaka hata yapmışsındır bende ilk başlarda yükleyemedim ama sonra nerde hata yaptığımı buldum iyi kontrol et tekrar baştan dene olmadı bilgisayarı baştan aç kapa telefonuda ok hadi başarılar

arkadaşım ben oyunu yükledim oyun çalışıyo fakat telefonum galiba bozuldu 10 dakikada bir kendini resetliyo ben anlayamadım sorunu umarım geçici bi sorundur sizdede böle bişey oldumu yanlız benimki devamlı reset atıyo 10 dakka çalışıyo ondan sonra reset bana yardımcı olabilirmisin olursan sevinirim yoksa gitti telefon neyse en azından garantisi var emeğine sağlık teşekkürler

Sorunun ne olduğunu hiç bilmiyorum. Ama yüklediğin uygulama ne ise kaldırdıktan sonra hala telefonun 10 dakikada bir reset atıyorsa FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖN. Düzelmesi lazım. Bunu bir dene cevabını bekliyorum.

goblin hunter benim com adresim com 20 olarak görünüyor ama o software de çıkmıyor sadece 1 var daha deatylı anlatırmısınız

Arkadaşım sanırım sen sorunu daha ayrıntılı anlatmalısın. Hangi software de 1 yazıyor?

Softick Programını nasıl bulacam

Güzel soru :) . Konunun en başında yazıyor.

Kod:
[COLOR=black]Gerekli Programlar :[/COLOR]
[COLOR=black]1) [URL="http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe"][COLOR=#006699]Softick[/COLOR][/URL] bunu kuracaz. :oke:[/COLOR]
[COLOR=black]2) [URL="http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe"][COLOR=#006699]Java Uploader[/COLOR][/URL] bunu kurmaya gerek yok. Zaten kurulu. :oke:[/COLOR]

İşte burda var. Üzerine gel. Parmak çıkacak bitane işte orda Sağ tıkla HEDEFİ FARKLI KAYDET'de. Bilgisayarına kaydet. Seninde bir Softick programın olsun. :oke:

Başka sorunu yada sorusu olan arkadaşlar buyursunlar.

Geç olabilir ama mutlaka cevap yazarım.

bywarlord

bywarlord

Üye
Arkadaşlar Bilgi içi n saolun yükledim de oyunlar çok küçük gözüküor onu nasıl gideerioz :S

yardım edecek yoqmu:bilmem:

Üst Alt