Samsung D900i ye Bluetoohtla program yükleme. Resimli anlatım...

Konu Sahibi
Yardım biraz geç olacak ama. Ancak bakabildim.
Her zaman giremiyorum.
Oyunlar çok kötü gözüküyor derken renk ayarıyla falan ilgiliyse rengi ayarlayabiliyorsun.
Ama çözünürlükle alakalı ise, malesef onun çözümü yok...

Umarım yardımcı olmuşumdur.

CK1991

Üye
tek işe yarıyan yöntem

POWER

Üye
Yükledim yöntem işe yarıyor teşekkürler arkadaşım

Kardeşim ben yaptım ii de çalıştırıo yapamadıysan gönder telefonunu biz yapalm istersn arkadaş doğru düzgün anlatmış yapamadıysan sorun sende yapan yapıoo

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlr kodu yazarken acele etmeyn hızlı yazınca ayarlara girmio o yüzden sakin sakin kodu yazın

agll2000

Üye
teşekkürler emeğine sağlık. Birde d900i için office programı da olsa ne güzel olurdu. İki tane buldum sandım ama işe yaramadı. Hangi cins d900 deki özelliği kaldırırki.

velli

Üye
teşekür ederim.

aga bu kosun ordan seri yükleme dediğimiz zaman yükleme hatası veri o b una bi çarebul

taylanix

Üye

kardeş ben com 1 com7 felan varya onu yapamadım açıyorum bende bir sürü com çıkıyo ne yapmalıyım

sercan89

Üye
3)Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapıyoruz.

APN : Internet
Oturum kimliği: Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı bırak
ARKADAŞIM BU DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA TELEFONUMDA HİÇ UYGULAMA YOK BU YÜZDEN JAVA DÜNYASI BÖLÜMÜNE GİREMİYORUM YARDIM EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

dedigini yaptım program calısıyo oyun yüklenio ama d900i'ye uygun bi oyun bulamadım. oyun konusunda yardım!!!! PLS

Dumanay

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık yükledim güzel çalışıyor başka program war mı???

hay ALLAH razı olsun kardeş. üzülüp duruyodum buna oyun yüklenmiyo diye. yazılanı yaptım, denedim sorunsuz oldu ve calsıyor. cooooooooook tesekkür ederim.

bgr06

Üye
bnde oldu cok saolun beyler

xm6671

Üye
saol sabahtan akşama kadar + reppp

akif422

Üye
bende bilgisayrada bluetooth u görmüyor ne yapabilierim bana birisi yardım etsin(akif_uyanik_ronaldo7@hotmail.com)

emre1212

Üye
KARDEŞ PROGRAW KURULMUO YAW AMA YİNEDE SAOL +ReP GeLio