Samsung Corby İçin Oyun Tema ?

arkadaşlar benim telefon corby mobile 9 a girdim orda gallery bölümünden telefon bölümünü seçtim oyun falan var.

fbgtxd

Üye
arkadaşlar ben iki hafta önce samsung corby aldım ama tema bulamıyorum bana yardım edin

dostum hafıza kartından oyunları nasıl çalıştırıcaZ, bende c3303 var yüklediğim her oyunu telefon hafızasına atıyo, 3 oyun yükleyince hafıza doluyo, bunlrı hafıza kartından nasıl çalıştırıyosun sen bi anlatsana

qwerty18

Üye

film nasıl attın aga ya..

Cihkan

Üye
Malllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tnbrk

Üye
burda bişey yok

Sezgin55

Üye
arkadaşım haraketli tema istiyorsan yapmak istiyorsan işte link

create livewalpaper de

--------------- Ekleme ---------------

buyur kardeşim oyun nasıl yüklenirmiş

ğülüm

Üye
oyunları bulan varmıı arkadaşlar

arkadaşlar oyunları bulan varmı

ya vodafone.com.tr adresine falan baktım ama yapamadım.100 kontör yükledim telefona, samsung corby s3653 içinde ebuddy , facebook youtube gibi aplikasyonlar mevcut.Ama bir türlü şu internet ayarlarını yapamadım.Lütfen benim için bir araştırp öğrenin kafayı yiyecem yoksa.Ayrıca opera mini de var .Ama ip dns falan istiyor bende bilmiorum.ACİLL YARDIM..

ofd15

Üye
Merhabalar,
Ben Corby'm için birsürü oyun buldum alttaki sitededir...
Güle güle kullanın...

bu sayfadaki oyunlarda istenilen ŞİFRE nedir? Bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

cerka

Üye
ya tamamda bunlar 3 lü fotaraf her sitede var. Bana anamenü sitili falan bunları değistiren bişi yani tema lazm örnek: (cartoon,grafitti,siyah)flan corby kullananlar bu temaları bilir acil yardım

cerka

Üye
ya benim istediğim ANAMENÜ stilini deiştiren tema 3 lü duvar kağıdı deilki