Samsung Corby İçin Oyun Tema ?

ya biri corby ye nası oyun yüklenecegni anlatabilr mi

--------------- Ekleme ---------------

ya yüklüyorum ama java hatası diyo

peki arkadaşım film izlediğini söyledin corby 3gp açmıyor başka neyle açabilirz ve eğer yapabilirsen bu filmleri bizle paylaşırmısın tşkrler

webariza

Üye
teşekkürler bende bundan almayı düşünüyorum ama

sulenurr

Üye
yha duvar kağıdı değil tema varmı yüklenıo mu corbylere????????????????????????????????????????????

selamlar ben corby pro kullanıyorum ama bir türlü oyun bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

ben bu telefonu yeni aldım . Çok hoş bir dış görünüme sahip . Ama bir türlü oyun bulamıyorum :S yardım edebilirmisiniz??

sulenurr

Üye
ARKADAŞLAR BEN ALDIM CORBYY MUHTEŞEM BİR TELEFON ONERİRİM HERKEZE AMA TELEFONDAKI OYUNLAR ŞİFRE İSTİYO VEREBİLECEK OLAN VAR MII?????

evrenfi kardeş sen bu telefona 100 lerce oyunu nasıl yükledin benimkinde en fazla 5mb oyun yükleniyor yardımlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden

crn66

Üye
yaa br tma istyom bri bana tema yapsın

__AKIN__

Üye
Yha samsung corby varda
tema inderemiom nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuzz

enicemm

Üye
tema oLmuor corby'lere.

kullandım çoğu çalışıyor

LOSTfan

Üye
bende corby kullanıyorum.ne zamandır heryerde arıyorum bulamadım bi türlü tema(aldığım yer tema indiriliyo telefon yeni olduğu için nete düşmemiştir dendi.lütfen biri bana söylesin bu telefona tema nasıl yükliycm ben?

oyun ve tema nerde??????????????????

arkadaşlar telefon daha yeni çıktı ownskin.comda bile yok 1-2 aya çıkar umarım bndede aynı telefondan var

tema ?? nereye tema diye baksam hep wallpaper çıkıyorr yhaaa vala fıttırıcammm XS

19736482

Üye
arkadaşlar tema yokmu bunlar duvar kağıdı corbysi olanlar bilir corby teması cartoon ve çeşitli renklerle sınırlı