anilakarsu93
Üye
Arkadaşlar bir parantez açmak istiyorum. Telefonunuzda;
"telefon" "bluetooth" ve "wi-fi"
açılıp kapanmasını kontrol edebileceğiniz bir bölüm var.
Burada telefon erişimini kapatın ve wi-fi denemelerinizi öyle yapın.
Yaparsınız-yapamazsınız ama en azından bilirsiniz ki kontörünüz gitmeyecek
Başlat / Ayarlar / Bağlantılar / Kablosuz Yöneticisi alanına girin.
Telefonu erişime kapatın (bu arada telefonu erişime kapatsanız da bazı telefonların aksine radyo dinleyebilirsiniz) ve wi-fi alanını açın.
İstediğiniz kadar deneme yapın kontörünüz gitmeyecektir.
Wi-Fi otomatik olarak ağ taraması yapacak ve kodsuz ağları bulduğunda direk olarak, şifreli ağlarda ise kullanıcı adı ve parolanızı yazarak internete bağlanabileceksiniz.
Sen de haklısınKablosuz Yöneticisine ulaşmak için kapatma düğmesine bir kere basıp 4. seçeneği seçmeniz de yeterli.
ben telefonu bir kaç gün önce aldım wifi yi halletim ama bi kaç problemim var. kutunun içinden çıkan windows cd sini pc ye yükledim activesync yüklendi halyle ama telefonu pc ye takınca usb yle avtivesync algılamıyor ama söyleyeyim bağlantılardan usb ayarını activesync yapım yinede pc algılamıyor. mp3 özelliğini kullanmak istiyorum o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim
Amin, teşekkürler...güle güle kullan allah mesut etsin
mrb arkadasım bana yardımcı olursan sevınırım 7320 aldım ama ne data nede navıgasyon yukleye bılıyorum ne yapmalıyım yukladıklerımı de calıstırmıyor yardım lurt fen
Görüntü bulucu önceden çekmiş olduğun resimleri telefonunda bulup, bulduğun resimde zoom yapabilmene olanak sağlıyor..
--------------- Ekleme ---------------
Çok ilginçtir ama ben de telefonu ilk aldığımda senin yaşadığın sorunla karşılaşmıştım, çok kere denedim bi o kadar kafayı yedim sonra pes ettim ertesi gün baktım kendiliğinden oldu, şimdi aramız iyi, bilgisayara bağlıyorum o da uslu uslu hemen activesync ile çalışıyor..
Slm arkadaşım, ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu telefonu, her şey çok güzel. Ama benim sorunum mesaj geldiğinde hiçbir uyarı vermemesi. ilk geldiğinde de öyleydi windows 6.5 yükledim gene aynı. tüm ayarlar normal ama ses yok...
--------------- Ekleme ---------------
Ayarlar - bağlantılar - GPRS - turkcell ınternet ya da vodafone ınternet - bağlantı hedefi - internet ayarını - iş yeri- yap. böylelikle gprs ten net e çıkış yapamazsın...
Sen bu ayarı internet yapmadığın sürece gprs ten net e girmez kontürlerin de gitmez. wireless tan rahatça bağlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?