Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bilgiler için teşekkürler. Bence biraz zamanınızı ayırıp da yazarsanız faydalanan pek çok kişi olurKesinlikle var. Aslında telefonla ilgili bildiğim her şeyi buraya yazmak isteği beni yakıp kavuruyor ama o kadar çok şey var ki yazılacak, inanılmaz üşeniyorum. En iyisi teker teker başlamak ve en önemlisiyle başlamak. Bildiğimiz gibi telefon Windows Mobile 6.1 işletim sisteminde. 1-2 hafta önce bu telefon için Windows Mobile 6.5 update çıktı. Fazla bir değişim yok fakat kesinlikle yüklenmeli bana göre.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba arkadaşlar,
Telefonla ilgili bilmemiz gereken bir başka konu ise Application Unlock konusu. Bazı programları yükleyebilmek için telefonu Application Unlock yapmamız gerekiyor. Bu durum kesinlikle garantiyi etkilemiyor ve sadece bir program olduğu için kolayca kaldırılıp tekrar yüklenebiliyor. Nasıl yapıldığına gelince; Verdiğim linkteki dosyayı telefonunuza atın. Dosya yöneticisinden attığınız dosyayı bulup çalıştırın ve programı yükleyin. Program yüklendikten sonra "Ayarlar" menüsü altındaki "Programları Kaldır" menüsünden son yüklenen programı kaldırıyoruz ve telefonumuz Application Unlock yapılmış oluyor.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğiniz gibi yükledim. Programları kaldır bölümüne gidim ve yüklenmiş olan SotiMobi Control Device Agent dosyasını kaldırdım. Onun haricindekiler zaten benim diğer prolarımdı.Telefonla ilgili bilmemiz gereken bir başka konu ise Application Unlock konusu. Bazı programları yükleyebilmek için telefonu Application Unlock yapmamız gerekiyor. Bu durum kesinlikle garantiyi etkilemiyor ve sadece bir program olduğu için kolayca kaldırılıp tekrar yüklenebiliyor. Nasıl yapıldığına gelince; Verdiğim linkteki dosyayı telefonunuza atın. Dosya yöneticisinden attığınız dosyayı bulup çalıştırın ve programı yükleyin. Program yüklendikten sonra "Ayarlar" menüsü altındaki "Programları Kaldır" menüsünden son yüklenen programı kaldırıyoruz ve telefonumuz Application Unlock yapılmış oluyor. Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alarm çalmaması kötü gerçekten.
Evet telefonumda bir sorun var. Bazen arama yapılamıyor, beni arayanlar da ulaşamıyor. Hat var gibi görünüyor. kablosuz bağlantı ayarlarında da telefon açık görünüyor ama arama yapılamıyor ve internete de girilemiyor. Biriki ekranda da takıldığını farkettim
Bunun gibi bir sorunla karşılaşan var mı acaba, servise göndermek istemiyorum uzun sürer diye korkuyorum ama başka çare yok galiba
vallahi ben wirelessten internete girebilmek için bile uraştım çünkü turkcellden giriyordu
msn e wirelessten giriyordum 1 gün uraştım ve mutlu son
siz bu telefonda opera kurabildinizmi ilk defa windows sürümlü telefon kullanıyorum
rehbere kayıt sanırım yok telefonu kayıt ettikten sonra kopyalanıyor sanırım birde gönderdiğimiz mesajları göremiyoruz herhalde
internet açık kalınca tarayıcıdan çıkmak yetmiyor görev yöneticisi açık kalıyor ordan kapattıktan sonra bağlantı ayarlarına gelip cep verisini kesmemiz gerekiyor sanırım sizde ip ucu verirseniz sevinirim
Öneriniz için teşekkürler ama benim mesajlar önemli. Bu hatası kötü olmuş, ben yolu vardır sanıyordum.
Bir de en çok sorulan şeylerden birisi, bana da çok soruluyor, telefon hafızasına telefon numarası kaydedilemiyor mu?.. Sanırım telefon hafızası denen outlook kişisi olarak kaydet seçeneği... Ama eski telefonumun sim kartını takıp sim hafızasından numaraları çekmek istediğimde olmuyor...
samsung b7320 omnia pro ( 2 gb hafıza kartı + route 66 navigasyon hediye )
[ımg]http://images.hepsiburada.com/assets/telefon/500/telcepsamb7320o.jpg[/ımg]
[ımg]http://images.hepsiburada.com/assets/telefon/500/telcepsamb7320o-1.jpg[/ımg]
alışmak oldukça zor klavyeye ama güzel telefon.
özellikle iş dünyasında olup da outlook'tan sürekli olarak e-postalarına ulaşmak isteyenler için
şimdi bir internet paketi lazım bana turkcell'den...
uygun olan
telefon hakkında görüş ve önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar?
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum ve telefon ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi biliyorum. Bir sorununuz ya da sorunuz olursa çekinmeden buraya yazın. Her türlü yardımlarımı yaparım. Iyi günler
Merhabalar bende B7320 kullanıcısıyım size bi sorum olacak.Wİ-fi açık olmasına rağmen waptan bağlanıyor ve kontörümden ücretlendiriliyor.Sim kartı çıkardım wi-fi den bağlandım msne girdi fakat explorerı çalıştırmadı.wi-fi ayarlarına giriyorum wi-fi bağlandı olarak gözüküyor ama turkcell wap sürekli açık kapatsam bile tekrar explorerı açınca açılıyor.Ne yapmam gerek s,z çözümü bulmuşsunuz sanırım yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?