Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yok bu ilk oluyor.
Ama artık böyle bir iş telefonu lazımdı bana.
Evet alışmak oldukça zor ama daha 2 gün oldu yavaş yavaş ısındım.
Eminim 1-2 hafta sonra gayet rahat edeceğim, hissedebiliyorum.
Güle güle kullan
Hayırlı olsun biz gene 6300
Teşekkürler arkadaşalargüle güle parçala çok afilli bir hediyeymiş kıskandım
Yazacağım şimdi, iyi hatırlattın; ama ismi çok uzun beProfiline yazmamışsın Ata ağabey.
Kesinlikle yanılıyorsun. İkisinin yeri apayrıYine de söylemek isterim ki n73 bin basar
Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkürler Adem.Ata hayırlı olsun kardeşim. Güzel seçim olmuş. Bende E71 kullanıyorum ve emin ol klavyeli telefona alıştığında bu tadı başkasından alamıyorsun.
Cihazın özellikleri ile ilgili de yorumlarımı yapayım. Cihazında Windows Mobile işletim sisteminin üçüncü nesli olan 6.1 sürümü var. Şu anda sorunsuz, stabil çalışan tek Windows Mobile sürümüdür. Diğerlerinde henüz iyileştirmeler yapılıyor. Kablosuz internet olması güzel ve 590 saat bekleme, 10 saat konuşma süresinin olması da kablosuz interneti uzun süre şarj gerekmeden kullanabileceğini gösterir.
3.2 MP kamerası şu anda kullandığın N73 ile eşdeğer, o yüzden daha fazla performans beklememelisin. Benim cihazımında kamerası 3.2 MP, aydınlık ortamlarda çekimleri çok iyi. Cihazında bas konuş yok, ama bas konuş daha çok sürekli belli kişiler ile iletişim halinde olanlar için gereklidir. Örn; taksi şoförleri. Bu da büyük kayıp sayılmaz. Cihazında dahili GPS sistemi var. Tomtom vb bir yazılım ile ücretsiz navigasyon yapabilirsin. Ayrıca 32 GB SD hafıza kartı desteği var, bu da çok iyi bir rakam. İşlemci hızını ve ROM bellek değerini göremedim. Symbian'da bunlar sıkıntı olmuyor ancak Windows Mobile için yüksek değerler gerekli.
Bu arada bir online alışveriş sitesinde bu cihazı satın alan bir müşterinin yorumunu da ekleyeyim.
Bu telefonu satın aldım ve kullanmaya başladım. Hızı, işlevselliği ve görselliği ile eşsiz diyebilirim. Bir tek portakallı ördek yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?