Samsung ativ-s onsiparise acildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

anlamadım demek istediğini :hmmm nokianin cihazlarında nokia maps kullanması mi ilginç? :)

Hayır wp8'de zorunluysa ilginç.Misal Samsung Ativ-s'yi çıkardı.Ama çıkarmak için Nokia'ya maps parası ödüyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hayır wp8'de zorunluysa ilginç.Misal Samsung Ativ-s'yi çıkardı.Ama çıkarmak için Nokia'ya maps parası ödüyor.

yo hayır samsung nokia maps kullanmaz ki :hmmm Bu parayı microsoft ödüyor sanırsan :hmmm sonuçta en gelişmiş navigasyon wp de ve lumia 900 en iyisi seçildi a konuda.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wp8 de nokia maps butun markalarda gomulu olarak geliyor. Lisans ucretini mocrosoft oduyor ama tabi diger firmalara yansitiyor. Bu yuzden nOkia wp8de fiyat avantajina sahip.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Wp8 de nokia maps butun markalarda gomulu olarak geliyor. Lisans ucretini mocrosoft oduyor ama tabi diger firmalara yansitiyor. Bu yuzden nOkia wp8de fiyat avantajina sahip.

Şimdi anladım yani varsayılan(zorunlu).

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ne yani samsung ta mi nokia maps kullanacak wp8 telefonlarında :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bing maps bazi bolgelerde yetersiz kaliyor. Bunu bilmemenize sasirdim 21haziran wp8 tanitiminda soylenmisti zaten.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Evet bing maps bazi bolgelerde yetersiz kaliyor. Bunu bilmemenize sasirdim 21haziran wp8 tanitiminda soylenmisti zaten.

bilmiyordum gerçekten :hmmm
ama nokia maps gerçekten başarılı bi harita. Google earth ile bulanık hatta hiç göremediğim bi yeri nokia haritalar ile 603te çok net bi şekilde görebiliyorum. Zaten lumia 900 chip tarafından en iyi navigasyona sahip telefon seçildi.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Peki WP'daki Nokia Maps'te açık kaynak mı ? Ali abi :D Symbian-MeeGo Cihazlarda açıkta sorayım dedim :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Cihazı zaten beğenmemiştim 920'nin tahmini özelliklerini görünce iyice soğudum bi kötü oldum :kıskıs: Birde 920'yle benzer fiyatla çıkarlar büyük ihtimal gelde gülme :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt