Cihanî Sultan
Üye
anlamadım demek istediğininokianin cihazlarında nokia maps kullanması mi ilginç?
![]()
Hayır wp8'de zorunluysa ilginç.Misal Samsung Ativ-s'yi çıkardı.Ama çıkarmak için Nokia'ya maps parası ödüyor.
anlamadım demek istediğininokianin cihazlarında nokia maps kullanması mi ilginç?
![]()
Hayır wp8'de zorunluysa ilginç.Misal Samsung Ativ-s'yi çıkardı.Ama çıkarmak için Nokia'ya maps parası ödüyor.
Bu parayı microsoft ödüyor sanırsan
sonuçta en gelişmiş navigasyon wp de ve lumia 900 en iyisi seçildi a konuda.Wp8 de nokia maps butun markalarda gomulu olarak geliyor. Lisans ucretini mocrosoft oduyor ama tabi diger firmalara yansitiyor. Bu yuzden nOkia wp8de fiyat avantajina sahip.
Wp8 de nokia maps butun markalarda gomulu olarak geliyor. Lisans ucretini mocrosoft oduyor ama tabi diger firmalara yansitiyor. Bu yuzden nOkia wp8de fiyat avantajina sahip.

Evet bing maps bazi bolgelerde yetersiz kaliyor. Bunu bilmemenize sasirdim 21haziran wp8 tanitiminda soylenmisti zaten.

Evet bing maps bazi bolgelerde yetersiz kaliyor. Bunu bilmemenize sasirdim 21haziran wp8 tanitiminda soylenmisti zaten.

Peki WP'daki Nokia Maps'te açık kaynak mı ? Ali abiSymbian-MeeGo Cihazlarda açıkta sorayım dedim
![]()

Anlatamadım
wp'de kaynak yok herşey moduler yapida![]()
neyse ya
Anlatamadımneyse ya

?
ben anladim da sen espriyi anlamadin![]()