aleranol
Üye
su ve sudo komutlarını denedinmi?
Denedim. Neden hala permission hatası veriyor acaba sorun nedir?
su ve sudo komutlarını denedinmi?
3 diyelim biz ona
android bada tizen

Olmadı 5 Diyelim 1- Tizen 2-Anroid 3-Bada 4-Windows Phone 5-Symbian![]()

Nokia bırakıyo , ille android dediniz aldık.Hangi telefonu alsam firma işletim sistemi terk ediyor bıktım yahu
multistang diye duymuştum bir yerde ve de çok geniş bir ekosistemi varmış geleceğin sistemi diyorlar bir ara geniş bir inceleme vardı bir sitede yabancı kişi izlenimlerini aktarmış link bulursam eklerim
[video=youtube;whqpCn1NKjY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whqpCn1NKjY[/video]
config komutu hatalı olabilir.kurulumu nereden yapıyorsun anlatım sitesi varmı? birde ben deneyeyim
Denedim. Neden hala permission hatası veriyor acaba sorun nedir?
config komutu hatalı olabilir.kurulumu nereden yapıyorsun anlatım sitesi varmı? birde ben deneyeyim
bir bakalım..
Play store ye linux installer yazarsan kırmızı droid içinde penguen logosu olan uygulama var. O final Sürümü. Zaten çoğu şey orada yazıyor. Birde sen incelersen sevinirim.
.img yükleme dosyasını utorrent ile indiriyorum şuan mobilden.eğer talimatları doğruysa çalışması lazım.
Play store ye linux installer yazarsan kırmızı droid içinde penguen logosu olan uygulama var. O final Sürümü. Zaten çoğu şey orada yazıyor. Birde sen incelersen sevinirim.
Bırakıyorsa Bırakıyor Daha Htc,sony,nexus,huawei vs. Devam Ediyor

.img yükleme dosyasını utorrent ile indiriyorum şuan mobilden.eğer talimatları doğruysa çalışması lazım.
Not:Tam versiyonu indiriyorum.512 mb ram zorla olsada yetecektir sanırım.

daha o aşamaya gelemedimgelince bakarım..
%43
1.3gbin neresindesin?
yüklü ama indirme yapıyor şuan kasar
Teamviewer yüklü ise benden bakarmisin?