Haber Samsung’un Android 6.0 Güncellemesi Yol Haritası Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un Android 6.0 Güncellemesi Yol Haritası Sızdırıldı
Güney Kore temsilcisi Samsung’un Android akıllı telefonları için sunacağı Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin yol haritası internete sızdırıldı. İşte Samsung akıllı telefonların Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacakları tarihler.


Google’ın mobil işletim sistemi Android platformu için bu yılın Mayıs ayında duyurduğu Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtıma başlandı. Akıllı telefon pazarının en çok satan firması konumundaki Samsung’un da Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yıl haritası Vietnam üzerinden doğrulandı.

Samsung Galaxy A9’un 4 Dakikalık İnceleme Videosu Geldi
Samsung’un akıllı telefonları için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi hakkında cihazların her biri için güncelleme tarihini belirten bilgi internete sızdırıldı.



Sızdırılan listeye göre Samsung Galaxy S5 ve Galaxy S6 serisi için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi 2016 yılının ilk çeyreğinde yayınlanacak. Yine aynı şekilde Galaxy Note 4 ve Note 5 de aynı dönemde Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazlar arasında.

Samsung’un tablet serisinde ise Galaxy Tab S2 ve Galaxy Tab 9.7 ile Galaxy Tab A gibi üst seviye Samsung Android tabletleri, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini 2016 yılının ikinci çeyreğinde alacak. Aynı dönemde Samsung Galaxy Alpha için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi de 2016 yılının ikinci çeyreğinde hazır olacak.

Bu arada Samsung’un TouchWiz arayüzü de Android 6.0 Marshmallow rom için çoğu cihazlarda tamamlanmış ve yakın gelecekte kullanıcılar için sunulmaya başlanacağı belirtiliyor. Samsung’un son dönemde başarılı satışlara imza atan Galaxy A serisi akıllı telefonları için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi hakkında ise şimdilik elimizde detaylı bilgi bulunmuyor.
 


OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Minimal design TouchWiz İkonları

 
phasan

phasan

Üye
Guzel haber cogu Android li telefon firmaları Ocak ayın da guncelleme verecek
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Guzel haber cogu Android li telefon firmaları Ocak ayın da guncelleme verecek
amiral gemileri en geç şubata kadar almış olur zaten ondan sonra sırayla orta segmentler ve hazirana doğru da diğerleri :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan

Koradam

Üye
Ben olsam Alpha yerine Note 3 e verirdim güncellemeyi
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Note 3 almazsa saçmalık olur
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İkon Paketlerini Bekliyorum
 


Üst Alt