Samsung Android’i bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heroata

Heroata

Üye
Nokia bırakıyo , ille android dediniz aldık.Hangi telefonu alsam firma işletim sistemi terk ediyor bıktım yahu

Valla ya aynen biktiim

Nokia aldm batti windows mobile aldm oda moda deildi kotulesti. Android aldm android de ortada kaldi

Heroata

Heroata

Üye

multistang diye duymuştum bir yerde ve de çok geniş bir ekosistemi varmış geleceğin sistemi diyorlar bir ara geniş bir inceleme vardı bir sitede yabancı kişi izlenimlerini aktarmış link bulursam eklerim

[video=youtube;whqpCn1NKjY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whqpCn1NKjY[/video]

İiieeyk gelecegin sisteminin adina. Terk.

avcitalip

avcitalip

Üye
samsung eğer böyle birşey yaparsa yemek yediği kabı pislemiş olur bence... :evet: + çok saçma en çok Android cihazı Samsung satıyorken hemde :evet:

aleranol

aleranol

Üye

config komutu hatalı olabilir.kurulumu nereden yapıyorsun anlatım sitesi varmı? birde ben deneyeyim

Play store ye linux installer yazarsan kırmızı droid içinde penguen logosu olan uygulama var. O final Sürümü. Zaten çoğu şey orada yazıyor. Birde sen incelersen sevinirim.

Heroata

Heroata

Üye
Galaxy wonder tizene gecsin olcaksa para odemeyelm tizen yapalmm o kadar aldik Ya xd

PriZm

PriZm

Üye

Play store ye linux installer yazarsan kırmızı droid içinde penguen logosu olan uygulama var. O final Sürümü. Zaten çoğu şey orada yazıyor. Birde sen incelersen sevinirim.
bir bakalım..

hunter41

hunter41

Üye
Dereyi görmeden paçayı sıvamayin

PriZm

PriZm

Üye

.img yükleme dosyasını utorrent ile indiriyorum şuan mobilden.eğer talimatları doğruysa çalışması lazım.

Not:Tam versiyonu indiriyorum.512 mb ram zorla olsada yetecektir sanırım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bırakıyorsa Bırakıyor Daha Htc,sony,nexus,huawei vs. Devam Ediyor

aleranol

aleranol

Üye

.img yükleme dosyasını utorrent ile indiriyorum şuan mobilden.eğer talimatları doğruysa çalışması lazım.

Not:Tam versiyonu indiriyorum.512 mb ram zorla olsada yetecektir sanırım.

Zaten lag ile çalışıyormus programda yazıyordu. Benim sorunum şurada uygulamadan launch yapıp terminali açıyorum. Çözünürlük falan yazdıktan sonra bir yer geliyor.

root@localhost:/# root/cfg/ubuntu.img.config yazdığımda permission hatası veriyordu şimdi o da yok. Sence burayı neyle doldurmaliyim bir de sen bak :s

PriZm

PriZm

Üye
daha o aşamaya gelemedim :D gelince bakarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt