Sanki bunu ben soylemistimBekliyip görücez![]()

Nightl iste gecelik surum hergun cikiyo daha sensorleri bile calismiyo (1 tanesi) artik yavas yavas hergun duzeltiyo adamlar ugrasiyo birsuru telefon var
Kardeşim nightly de sorun cikmayabilir ille de sıkıntı çıkacak değil bunlar test aşamasında ve bu testler yayınlanıyor ta ki stebili çıkarılncaya kadar. Yani kullanabilirsin sıkıntı yokşimdi maclaw 4.4.2 kullanıyorum cm11 ace2...dediğin gibi hiçbir sıkıntı yok sadece ekran döndürme arada takılıyor oda arada ve geri düzeliyor...gayet stabil..bide dediğin gibi çok uğraşıyorlar hergün güncelliyorlar.

Sanki bunu ben soylemistim![]()
hatırlamıyorum
vermesse samsungu döverlerBence s4 mini ye kesin verilecek ikiniz de bekleyin ve görün![]()
evetKardeşim nightly de sorun cikmayabilir ille de sıkıntı çıkacak değil bunlar test aşamasında ve bu testler yayınlanıyor ta ki stebili çıkarılncaya kadar. Yani kullanabilirsin sıkıntı yok![]()
+1Size birşey söyliyecem samsung bütün kullanıcılarını enayi yerine koyuyor GALAXY GRAND KİTKAT GÜNCELLEMESİ ALICAK TELEFONU ÖZELLİKLERİNE BAKIYORUZ 1GB RAM DUAL CORE İŞLEMCİ GELİYORUZ AMİRAL GEMİSİNE GALAXY S3 1 GB RAM QUAD CORE İŞLEMCİ GÜNCELLEME ALIYORMU HAYIR NİYE ESKİDİ NE GEREK VAR SATSINLAR YENİSİNİ ALSINLAR.!
Aynen kardeşim. İlk Androidli tellerde veriyordu güncelleme,Size birşey söyliyecem samsung bütün kullanıcılarını enayi yerine koyuyor GALAXY GRAND KİTKAT GÜNCELLEMESİ ALICAK TELEFONU ÖZELLİKLERİNE BAKIYORUZ 1GB RAM DUAL CORE İŞLEMCİ GELİYORUZ AMİRAL GEMİSİNE GALAXY S3 1 GB RAM QUAD CORE İŞLEMCİ GÜNCELLEME ALIYORMU HAYIR NİYE ESKİDİ NE GEREK VAR SATSINLAR YENİSİNİ ALSINLAR.!

teşekkürlerKardeşim nightly de sorun cikmayabilir ille de sıkıntı çıkacak değil bunlar test aşamasında ve bu testler yayınlanıyor ta ki stebili çıkarılncaya kadar. Yani kullanabilirsin sıkıntı yok![]()
batsın D:Aynen kardeşim. İlk Androidli tellerde veriyordu güncelleme,
Ancak 4.0 dan sonra agalık taslamaya başladı. böyle yaparsa inşaallah yakında batacak![]()
Bende sordum aynisini banada dediler sayfalarina girdim hic bisi yokhep kıvırıyorlar
+1Bende sordum aynisini banada dediler sayfalarina girdim hic bisi yok
aynen kopyala yapıştır hepBende sordum aynisini banada dediler sayfalarina girdim hic bisi yok
hep kıvırıyorlar

Kıvırma Kıvırcık de bakalım ne diyecek![]()
mesaj attım cevap vermeye yuzlerı yok