malesef galibaknox ta s4 mini 4.4 e geçicek gözüküyoduolamaz doğrulanmışmı bu liste s4 miniye yokmu
![]()
aynensanırım S3, S3 mini, S4 miniye gelmeyecek 4.4.2 aşağıdaki habere bir bakın, yinede değişiklik olabilir diyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen samsungu severim ama bir daha gıcıklığına almıyıcam gidicem htc one alıcam beast hemdeBak yemin ediyorom güncelleme gelmesin telefonu hemen satıcam buradada konu acıcam sattım telefon alıcam ne almalıyım diye çok kızdım internette olmasam pc non ekranını kırardım

Katılıyorum.Olaya bak tam gülünçlük galaxy express ve grand gibi tellere geliyo bize gelmiyo bence saçmalık abi neyse ilerki günlerde görücez
Aynen yaaAbi en azından 4.3 verile bilir hiç destek vermicek telefona olamaz abi o liste bence yanlış baştan sona yeniden düzlesinler s4 ün hepsine geliyo zoom active ıvır zıvır...
s3 miniyede hiç birşey yok kitkatı kaldırabılen butun telefonlara ver ıste ne bıcım ıs ben olsam verırım adamlar mutlu olsun tovbe tovbe ıse baksamsung biraz yanlış yapıyo ama valla s4 miniye gelmiyosa ki iyi bi telefon s3 bile beklemesin güncellemeAynen yaas3 miniyede hiç birşey yok kitkatı kaldırabılen butun telefonlara ver ıste ne bıcım ıs ben olsam verırım adamlar mutlu olsun tovbe tovbe ıse bak
s4 mini s3 den iyi bence daha hoş bir telefonsamsung biraz yanlış yapıyo ama valla s4 miniye gelmiyosa ki iyi bi telefon s3 bile beklemesin güncelleme
o yüzden dedim zaten antutuda 20 k alıyo s4 mini s3 17-18 k daha söze gerek vamıs4 mini s3 den iyi bence daha hoş bir telefon
o yüzden dedim zaten antutuda 20 k alıyo s4 mini s3 17-18 k daha söze gerek vamı
Boşuna Kitkat Demiyorlarmış Vay Be
))
s3 e de yok zateno yüzden dedim zaten antutuda 20 k alıyo s4 mini s3 17-18 k daha söze gerek vamı
Olaya bak tam gülünçlük galaxy express ve grand gibi tellere geliyo bize gelmiyo bence saçmalık abi neyse ilerki günlerde görücez
AynenSüper yorum.![]()
Cok saolunSüper yorum.+1
Katiliyorum ilk ve son alisim bu gelmesin bi guncellemedeBu vakitten sonra samsung alan salaktır s4 miniye bile yok s3 e android 5 gelcek diyenler vardı bide![]()