Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Aynen galiba s4 mini s3 s3 mini bunlara yok galiba bizim modellere usa modellerıne verıyorlar bu ne bıcımı s

Son düzenleme:

reflex

reflex

Üye
knox ta s4 mini 4.4 e geçicek gözüküyodu :agla2: olamaz doğrulanmışmı bu liste s4 miniye yokmu:sinir

• Beğen
Tepkiler: theeternal
reflex

reflex

Üye
Bak yemin ediyorom güncelleme gelmesin telefonu hemen satıcam buradada konu acıcam sattım telefon alıcam ne almalıyım diye çok kızdım internette olmasam pc non ekranını kırardım

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Bak yemin ediyorom güncelleme gelmesin telefonu hemen satıcam buradada konu acıcam sattım telefon alıcam ne almalıyım diye çok kızdım internette olmasam pc non ekranını kırardım
Aynen samsungu severim ama bir daha gıcıklığına almıyıcam gidicem htc one alıcam beast hemde :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve reflex
reflex

reflex

Üye
Olaya bak tam gülünçlük galaxy express ve grand gibi tellere geliyo bize gelmiyo bence saçmalık abi neyse ilerki günlerde görücez

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve theeternal
reflex

reflex

Üye
Abi en azından 4.3 verile bilir hiç destek vermicek telefona olamaz abi o liste bence yanlış baştan sona yeniden düzlesinler s4 ün hepsine geliyo zoom active ıvır zıvır...

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Abi en azından 4.3 verile bilir hiç destek vermicek telefona olamaz abi o liste bence yanlış baştan sona yeniden düzlesinler s4 ün hepsine geliyo zoom active ıvır zıvır...
Aynen yaa :'( s3 miniyede hiç birşey yok kitkatı kaldırabılen butun telefonlara ver ıste ne bıcım ıs ben olsam verırım adamlar mutlu olsun tovbe tovbe ıse bak

reflex

reflex

Üye
Aynen yaa :'( s3 miniyede hiç birşey yok kitkatı kaldırabılen butun telefonlara ver ıste ne bıcım ıs ben olsam verırım adamlar mutlu olsun tovbe tovbe ıse bak
samsung biraz yanlış yapıyo ama valla s4 miniye gelmiyosa ki iyi bi telefon s3 bile beklemesin güncelleme

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Boşuna Kitkat Demiyorlarmış Vay Be

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex ve theeternal
best1905

best1905

Üye
Bu vakitten sonra samsung alan salaktır s4 miniye bile yok s3 e android 5 gelcek diyenler vardı bide :D

• Beğen
Tepkiler: lobi55, Dede, theeternal ve 1 kişi daha
best1905

best1905

Üye
Cyanogenmod > Samsung

• Beğen
reflex

reflex

Üye
  • Beğen