Samsung Ace Gingerbread Root Ve Unroot Yapma (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

hhd

Üye
5830 için olan dosyayı 5830i içinde yükleyebilir miyiz yoksa ayrı bir dosyası mi var

WEWEW

Üye
arkadaşlar bn bu şekilde rootladıktan sonra flash player kuracağım sonra unrot yapacağım flası yükleyip unroot yaptıktan sonra garanti kalır mı gidermi flashda çalışırmı:hmmm

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir super user türkçe son versiyonu olan super user v3.1.3 entegreendi. su dosyası güncellenmiştir bilginize.

serocan11

serocan11

Üye
Zip dosyalarını çkartıp mı atmak gerekyor yoksa direk zipli haliyle mi aticaz

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Root yaptığınızda telefonunuza ne yükleniyor ve ne işe yarıyor onu anlatmak istiyorum.

Root demek telefonunuz açıkken yüklenmesini reddettiği superuser.apk dosyasını system/app dizinine atmak oluyor peki bu super user ne işe yarıyor onuda bu işte acemi olanlar için anlatıyorum super user root gerektiren program yüklediğinizde size bu programa izin verip vermediğinizi sorar işte super userinde görevi bu oluyor.

Kurulumu:

1) Aşağıda bulunan Rootup.zip dosyasını hafıza kartınızın ana dizinide atın ve telefonunuzu kapatın.

2) Telefonunuz kapalıyken menü tuşu ve güç tuşuna basılı tutun recovery modunda açılana kadar bekleyin.

3) Açıldıktan sonra apply sdcard update seçeneğini seçin Unroot.zip dosyasını tıklayın.

4) Son işlem Reboot system now'u seçerek cihazınızı yeniden başlatın işlem tamam root oldunuz.

Unroot yapmak içinde aynı işlemi yapıyoruz yalnız bu kez işlemlerde aşağı linkteki Unroot.zip dosyasını seçiyoruz.

SUPER USER VE SU DOSYASI GÜNCELLENMİŞTİR. BİLGİNİZE

superuser yükleniyor ama rootlanmıyor.root checker programıyla baktım.

akusta126

Üye
2.3.6 da denedim Çalısıyor Eger install sdcard dediginizde sdkartaki dosyaları görmüyorsa baska bi sd kart iledeneyin ;)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

superuser yükleniyor ama rootlanmıyor.root checker programıyla baktım.

Su dosyasını yanlış entegre etmişim özür dilerim arkadaşlar şimdi düzelttim sorunsuz çalışıyor kendim kullanıyorum.

feriduncan96

Üye
abi karnel surumu fln deişti nasıl düzeltcez onu

obenim1979

Üye
aynı şekilde unroot yaptığımızda da superuser simgesi gitmiyor. neden doğru duzgun şeyler yuklemiyorsunuz ki. milleti uğraştırıyorsunuz.

sweetcq

Üye
galaxy ace s5830i root olmadı malesef şimdi ne yapmam gerekiyor üstüne başka root deneyeyimmi yoksa ne olur ne olmaz diye unroot yapıp yeniden başka rootmu deneyeyim ?

murat_83

murat_83

Üye
root olması için ismini update.zip olarak değiştirip sd kart ana dizinine atın değilse telefon dosyayı update.zip dosyası olarak göremedğinden işlem başarısız olacaktır.

yaser52

Üye
Unroota tiklanmicak rootup a tiklanacak harelde

steyg

Üye
harika tşk emeğin için

wayisther

Üye
meraba arkadaşlar ben cihazı rootladım ama sıkıntı şuki hiçbir uygulamayı sd karta taşıyamıyorum sebebi nedir acebe yalnış bişe mi yapıyorum

kralfenerlim

Üye
ben 5830i de denedim fakan
apply sdcard update secenegini sectikten sonra hiçbir sey olmuo sadece altta yazılar cıkıyo nası yapıcazz

kenanaba

kenanaba

Üye
eline sağlık başarıyla yüklendi

danger97

Üye
kardeş bn rootladım ve rom toolbox ı indirdim sonra yazı tipini değiştirdim şimdi nasıl düzeltebilirim acil yardım :(

danger97

Üye
kardeş bn rootladım ve rom toolbox progrmaından yazı tiplerini değiştirdim şimdi eski haline nasıl getirebilirim acil yardım :(((

nightsecret

Üye
Meraba benim anlamadigim sey guc tusu hangisiii

Üst Alt