Samsung 3653 wifi - Nokia x2 hangisini tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kones

Üye
    Konu Sahibi
bi inceleyip yardımcı olursanız sevinirim..

edmklnc

Üye
kesinlikle x2.müzik için biçilmiş kaftan,kamerasıda güzel optik carl-zies değil ama olsun yinede kaliteli.ben x2 tavsiye ediyorum.bir aksilik çıkmazsa yarın x2 alacağım :D 6-7 aydır bekliyordum ve en sonunda kavuşacağım x2 ye.hoparlörler ses kalitesi ve ses yüksekliği bakımından mükemmel.hiç düşünmeden x2 alabilirsin :D

buradaki yorumlar sana yardımcı olabilir

BOB_FARUK

Üye
Ben Nokia 6233 kullanıcısıyım... 6233 den X2 ye geçtim.. Ve X2 gerçekten mükemmel bir telefon. Batarya ömrü gerçekten beni şaşırttı. Kamerası da çok güzel. ve ileriki güncelemmeler ile telefona dahada renk geleceğini söyleyebilirim. mp3 çalma olayına gelince Gerçekten güzel çift hoparlörü var ve kulaklık deneymi mükemmel. Ekranı 2.2" ve tuş takımı ile Mesaj yazmak çok rahat ve güzel :) Kulaklık takmadan radyo dinleme özelliğide çok güzel. ve 16 gb kadar hafıza kartı desteği var arkadaşlar. Ben 8 gb aldım kullanıyorum ve hafza kartımda 100 mb boş yer var, telefonda menulerde gezerken takılma yok. Ben Çok memnunum. Video kayıt kalitesi çok güzel. Flaşını kısa yol tuşu ile fener olarak kullanabiliyorsunuz. Resim çekerken resim efektleri kullanabiliyorsunuz. Hoşuma giden yanı çektiğimiz resimler üzerinde gelişmiş photshop yapma olayı var. herhangi bir resmi düzenle dediğimizde 12 farklı resim efekti.. resin netleştirme. oto aydınlatma ve konstrant olayı. oto renk ayarı var, resim üzerinde komik şekiller oluşturma ve daha neler neler :) Ortamdan dolayı çektiğimiz resim kötü bile olsa. hemen resmi düzenle deyip netleştirip güzelleştirebiliyoruz. resme hafif HDr bile uyguluyo ve resmin orjinal boyutunda kayıt yapabiliyorsunuz :) Telefon çok hafif ve cepte telefonun olduğunu bile hissetmiyorsunuz :) Ben telefondan çok memnunum :) Tam bi müzik resim telefonu. Resim ve müzik konusunda isteklerinizin ötesini karşılayacak bir tel arkadaşlar... bu arada Türkiye deki satış içeriği paketinde (nokia x2, Bl-4c batarya, AC-3 şarj cihazı, Nokia Stereo Kulaklık WH-205, nokianın sitesinde yazmayan 2gb hafıza kartı) Hafıza kartını siteye niye yazmamışlar bilmiyorum ama telefonun içinde takılı 2gb hafıza kartı hediye geliyor. Nokia 2gb hafıza kartı hediye etmesi güzel birşey :) ama içinden çıkmayan tek parça Bağlantı Kablosu CA-101D oda sadece çinde satılanlarda çıkıyormuş... Telefon değerlendirmem böyle kesinlikle x2 al :) pişman olmazsın

kones

Üye
    Konu Sahibi
saolun :D

333fatik333

333fatik333

Üye
arkadaşım x2 bnce güzel ama ekran rengi çok düşük o yüzden hiçbir işe yaramaz

xdxonderxdx

Üye
tabiki samsung corby yani 3653 x2 çok eskidi + wifi yok + dokunmatik ekran değil estetik açısındanda çok kötü ekranıda fazla byk değilll corbyi öneririm bende corbynin S3653W modelini alıcam onu öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt