ismail_23
Üye
-
Konu Sahibi
-
Elimden Geldiği Kadarıyla Sorularınızı Ana Bi Cevapta Yansıtmaya Çalışıyim Hatalarım Varsa Affola..
Daha Bugün Aldım Telefonu Ve Hayatımda Gördüğüm En İyi Telefonlardan Biri.
Flash ile ilgili Bir Problem Kesinlikle Yoktur Facebook,msn,mynet vs Sitelerde Gezinme Olayları Çok Rahat Yazı Karakterlerini Koyabiliyorsunuz Ama İphone Gibi Parmaklarinizla Yazilari Sağa Sole Çekerek Yazı Karakterlerine Yakınlaşamıyorsunuz Yani % liğini Arttiramiyorsunuz ( Böyle Bir Özelliğe Gerekte Yok Rahat Bir Şekilde Okunuyor.. )
Msn Programını Yüklü Olarak VermiyorlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden indirip rahat bir şekilde msn i telefonunuza kurup erişim sağlayabilirsiniz..
Youtube diye bir program yüklü geliyor eğer sizde yoksa yineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden programi indirip rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.
Telefonun His Kabiliyeti ( Sağa Sola Oynatmadaki Anlayışı =) ) ve Dokunmatiği Diğer Telefonlara Göre Çok Daha Rahat Ve Çok Daha Kullanışlı ( Benim Görüşüm )
Zoom Özelliğine Gelince ZooM yapma Gereksinimi Duymuyorum Çünkü Bu Telefon Düğün Nişan KinaGecesinde Kameraman Olarak Kullanılıcak Bir Telefon Değil Sadece O Anda Çekmen Gereken Hatıra Anı Kalsin Diye Tasarlanmiş Bir Kamerasi Var 3.2 mp + Flash Özelliği ile Gece Yapilan Çekimleri Çok Kaliteli Bir Hale Getirmektedir. Çok Beğendim Bu Özelliğini +1 Puan Benden..
Bu Paraya Bu Kadar Özellik Diyen Arkadaşa Lafım Yok Kendi Düşüncesidir Fakat Söyle Bir Şey Söylicem Sen Bu Telefonla Görüşme Facebook Msn Msjlaşma Kamera Çekimi Müzik Dinleme Müzik Dinlerken Msjlaşma Video İzleme Gibi Özellikleri Bu Kadar Ucuz Ve Mükemmel Bir Fiyata Aldıysan Telefona + Dan Kötü Bir İmaj Verme Hakkın yok zira Burdaki Yorumları okuyarak Millet Karar Veriyor Vermeye Çalışıyor Onlar İçin Olumsuz Bir Fikirdir Bu .. ( Kendimden Biliyorum almadan Once burdaki yorumlari inceledim cunku.. )
Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana İyi Kötü Eleştiriler Elbette Olucaktir Lütfen Saygı Çerçevesinde Yürütürsek Herkez Mutlu Kalir
Not: Bilgisayar Bağımlısıysanız Msn Face siz Canınız Sıkılıyorsa Almanızı Şiddtle Tavsiye Ediyorum Bugün Aldım Şuanki Fiyati 499TL Tüm Kartlara Peşin Fiyatına 6 Taksit Access Kartına Peşin Fiyatına 10 Taksittir..
Saygılarımla..
Devam...
arkadaşım telefon görüşmesi yaparken telefonun yan tarafında tuş kilidi açma tuşuna basarsan menü açılır ve rahatça istediğini yapabilirsin .
menü-ayarlar-kullanıcı profilleri-sesi kullanmak istedigin profili sectikten sonra sag üste köşede değiştirmek istedgn ayarları gösteren bir yer var oradan yeni mesaj ı secip uyarı sesini değiştirebilirsin.arkadaslar bir muzık dosyasını nasıl mesaj sesi olarak ayarlayabılırız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?