Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

mateja34

Üye
arkadaşım dedğin gibi yapıyorum ama ekran 9 kareye bölünüyo zoom çıkmıyo normalde de zoom tuşuna basında zoom işareti cıkıyo ama birşey yapmıyo sadece video çekerken zoom yapıyo resimde neden zoom yapmıyo arkadaslar bi yardımcı olun

çözünürlüğü düşürürsen zoom yapabilirsin.

alenes

Üye
ewet zoom oldu ama öyle de güzel olmaz neyse bunuda böyle kabul etcez çook güzel telefon herkese tavsiye ederim

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonun versiyon güncellemesi falan yok mu?

dtuhayalet

Üye
supersiniz arkadaşlar sitesinde hemen hemen aradığınız herşey var oyunda msn de herşey :) teşekkürler

breaker_

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı 1 ay gibi bi süre oldu ve herşeyini çözdüm sayılır.Zoom konusunu arkadaş aydınlatmış çözünürlüğü düşürüyosunuz.E-mail soran arkadaşlar olmuş.Arkadaşlar hotmail.com,msn.com vs adresler POP3 desteklemediği için bunları telefonunuza ayar olarak kaydedemezsiniz.Ancak kendi web siteniz varsa ordan aldığınız mail adresleri POP3 destekler ve ayrıca MYNET email adresleri POP3 destekler.Mynet hesabınız varsa pc den posta kutunuza girin orda mobil kullanım diye bi sekme var herşeyi anlatıyo zaten nasıl yapacağınızı.Ben kullanıyorum şu an memnunum.Başka bi arkadaş 6 günlük hava tahminini sormuş.Widget menüsünde ACCUWEATHER.COM isimli simgeyi ekrana sürükleyin ordan ayarlardan bulunduğunuz ili seçin.Yine ayarlardan günde kaç kez güncellenmesini istediğinizi ayarlayın.Yada orda yenile tuşu var ona basarak güncelleyebilirsiniz hava durumunu.Program kullanmaya fırsatım olmadı şimdiye kadar hele oyun kendi oyunlarını bile oynayamadım :D şu verdiğiniz linke bakıcam program için.

alenes

Üye
Arkadaşlar birde msj sesi standart mı tek bir tane mi ses var onu bulamadım ben bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bir de bu hava tahmininde kontör düşüyor mu???

darklordozan

darklordozan

Üye
mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)

M64

Üye
telefona video attığım zaman (mp4 formatında) sürekli çözünürlük desteklenmiyor diyor. ne yaparak atmalıyım videoyu telefona?

alenes

Üye
mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)
Çook sağol arkadaşım yaptım :D

apexible

Üye
abi google earth ı denedim ilk aldıgım gün avea saolsun azıma zıctı afedersiniz tam 58 kontör gitti 3 dk da böle bişe olamaz ya yuh..

pioneeer

Üye
teşekkürler:)

jewels3

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta kadar oldu ve bu süre içinde boş durmayıp bu güzel telefon için duvarkağıtları yapmaya başladım.Fırsat buldukça burda paylaşmak istiyorum.
İşte birkaçı:

kajmer_

kajmer_

Üye
teşekkürler dostum süpersin emeğine yüreğine sağlık .. Devamını bekleriz

jewels3

Üye
Devam...

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
abi google earth ı denedim ilk aldıgım gün avea saolsun azıma zıctı afedersiniz tam 58 kontör gitti 3 dk da böle bişe olamaz ya yuh..

Ah be kardeşim internet paketi alınmadan telefondan internete mi girilir?Ben facebook u açayım dedim daha sayfa açılmadan 3 kontor gitti şimdi 100 mb lik internet paketi aldım tüm sitelere gönül rahatlığında giriyorum

apexible

Üye
Ah be kardeşim internet paketi alınmadan telefondan internete mi girilir?Ben facebook u açayım dedim daha sayfa açılmadan 3 kontor gitti şimdi 100 mb lik internet paketi aldım tüm sitelere gönül rahatlığında giriyorum

nebileyim abi gitti bi kere ilk heycanla :bilmem:

besyo_bora

Üye
yaklaşık 1 hafta içinde telefon alıcam limitimde 500 tl.ye kadar..benim aradığım özellikler arasında samsungun bu modeli (s5603 preston) en uygunu..bana tavsiye edebileceğiniz başka telefonalr varmı? benim istediğim geniş ekran olacak, msn yüklenebilir olacak, 3g olursa iyi olur..açıkçası ben telefonu internet için istiyorum..aveanın 100mb.lık paketine üye olurum eğer wifi li telefon bulamazsam tabi..
dün prestonu elime aldım gerçekten çok şık telefon dokunmatik olması kafamı karıştırıyor sadece

oxiapalus

oxiapalus

Üye
selam herkesın bayramın mubarek olsun...

sorum var..bu telefon cok cok gusel.aması var menulerde ıkı adet müzk caları var! ve bu gelen mesajlara ses dosyası ekleyemıyormuyuz... bulamadım nereye gırsem hep aynı yönlerdırmeler cıkıyormus gıbı gelıyor bana..acaba nokia ya alıstım da ondan mı..oksa tlefondan acayip memnunum... ekranımda telefonum calarken de altta mavi bır sorun cıkıyor.. kılıtle ılgılı bekleme foksıyon tusuna bas dıye bunu nasıl açabılırım...

--------------- Ekleme ---------------

selam herkesın bayramın mubarek olsun...

sorum var..bu telefon cok cok gusel.aması var menulerde ıkı adet müzk caları var! ve bu gelen mesajlara ses dosyası ekleyemıyormuyuz... bulamadım nereye gırsem hep aynı yönlerdırmeler cıkıyormus gıbı gelıyor bana..acaba nokia ya alıstım da ondan mı..oksa tlefondan acayip memnunum... ekranımda telefonum calarken de altta mavi bır sorun cıkıyor.. kılıtle ılgılı bekleme foksıyon tusuna bas dıye bunu nasıl açabılırım...

tamamdır arkadaslarım özur dılıyorum bir öncekı sayfada verılmıs kusura bakmayın...

bir sey daha bunu sormadım ama kafamı kurcalıyor bu telefonun ıcını ögrenecem dıye aklımı kacıracam nokıadan sonra karısık geldı bana..!!

BANA GELEN ARAMADA EKRANIMDA ALT TARAFTA BEKLEME TUSUNA BAS DIYOR MAVI BIR EKRAN VE KILIT VAR BUNU NASIL KALDIRIRIM ..

taslehoff

Üye
Elimden Geldiği Kadarıyla Sorularınızı Ana Bi Cevapta Yansıtmaya Çalışıyim Hatalarım Varsa Affola..

Daha Bugün Aldım Telefonu Ve Hayatımda Gördüğüm En İyi Telefonlardan Biri.
Flash ile ilgili Bir Problem Kesinlikle Yoktur Facebook,msn,mynet vs Sitelerde Gezinme Olayları Çok Rahat Yazı Karakterlerini Koyabiliyorsunuz Ama İphone Gibi Parmaklarinizla Yazilari Sağa Sole Çekerek Yazı Karakterlerine Yakınlaşamıyorsunuz Yani % liğini Arttiramiyorsunuz ( Böyle Bir Özelliğe Gerekte Yok Rahat Bir Şekilde Okunuyor.. )

Msn Programını Yüklü Olarak Vermiyorlar bu siteden indirip rahat bir şekilde msn i telefonunuza kurup erişim sağlayabilirsiniz..

Youtube diye bir program yüklü geliyor eğer sizde yoksa yine bu siteden programi indirip rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

Telefonun His Kabiliyeti ( Sağa Sola Oynatmadaki Anlayışı =) ) ve Dokunmatiği Diğer Telefonlara Göre Çok Daha Rahat Ve Çok Daha Kullanışlı ( Benim Görüşüm )

Zoom Özelliğine Gelince ZooM yapma Gereksinimi Duymuyorum Çünkü Bu Telefon Düğün Nişan KinaGecesinde Kameraman Olarak Kullanılıcak Bir Telefon Değil Sadece O Anda Çekmen Gereken Hatıra Anı Kalsin Diye Tasarlanmiş Bir Kamerasi Var 3.2 mp + Flash Özelliği ile Gece Yapilan Çekimleri Çok Kaliteli Bir Hale Getirmektedir. Çok Beğendim Bu Özelliğini +1 Puan Benden..

Bu Paraya Bu Kadar Özellik Diyen Arkadaşa Lafım Yok Kendi Düşüncesidir Fakat Söyle Bir Şey Söylicem Sen Bu Telefonla Görüşme Facebook Msn Msjlaşma Kamera Çekimi Müzik Dinleme Müzik Dinlerken Msjlaşma Video İzleme Gibi Özellikleri Bu Kadar Ucuz Ve Mükemmel Bir Fiyata Aldıysan Telefona + Dan Kötü Bir İmaj Verme Hakkın yok zira Burdaki Yorumları okuyarak Millet Karar Veriyor Vermeye Çalışıyor Onlar İçin Olumsuz Bir Fikirdir Bu .. ( Kendimden Biliyorum almadan Once burdaki yorumlari inceledim cunku.. )

Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana İyi Kötü Eleştiriler Elbette Olucaktir Lütfen Saygı Çerçevesinde Yürütürsek Herkez Mutlu Kalir

Not: Bilgisayar Bağımlısıysanız Msn Face siz Canınız Sıkılıyorsa Almanızı Şiddtle Tavsiye Ediyorum Bugün Aldım Şuanki Fiyati 499TL Tüm Kartlara Peşin Fiyatına 6 Taksit Access Kartına Peşin Fiyatına 10 Taksittir..

Saygılarımla..

sinan_sinan10

Üye
Beyler youtube dan video izlemek istiyorsanız ilk once getjar sitesinden opera indirin daha sonra menu ayarlar uygulama ayarları tarayıcı profiline girin bende turkcell internet daha sonra oradan cıkın uygulama ayarlarında en allta medya oynatıcı war ona girin vod ayarı var orda tarayıcı profiliniz ne ise onuda aynı yapın (turkcell internet benimki) daha sonra operadan youtube girdiğinide acılacaktır ben bu sekilde giriyorum

Üst Alt