selam herkesın bayramın mubarek olsun...
sorum var..bu telefon cok cok gusel.aması var menulerde ıkı adet müzk caları var! ve bu gelen mesajlara ses dosyası ekleyemıyormuyuz... bulamadım nereye gırsem hep aynı yönlerdırmeler cıkıyormus gıbı gelıyor bana..acaba nokia ya alıstım da ondan mı..oksa tlefondan acayip memnunum... ekranımda telefonum calarken de altta mavi bır sorun cıkıyor.. kılıtle ılgılı bekleme foksıyon tusuna bas dıye bunu nasıl açabılırım...
--------------- Ekleme ---------------
selam herkesın bayramın mubarek olsun...
sorum var..bu telefon cok cok gusel.aması var menulerde ıkı adet müzk caları var! ve bu gelen mesajlara ses dosyası ekleyemıyormuyuz... bulamadım nereye gırsem hep aynı yönlerdırmeler cıkıyormus gıbı gelıyor bana..acaba nokia ya alıstım da ondan mı..oksa tlefondan acayip memnunum... ekranımda telefonum calarken de altta mavi bır sorun cıkıyor.. kılıtle ılgılı bekleme foksıyon tusuna bas dıye bunu nasıl açabılırım...
tamamdır arkadaslarım özur dılıyorum bir öncekı sayfada verılmıs kusura bakmayın...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir sey daha bunu sormadım ama kafamı kurcalıyor bu telefonun ıcını ögrenecem dıye aklımı kacıracam nokıadan sonra karısık geldı bana..!!
BANA GELEN ARAMADA EKRANIMDA ALT TARAFTA BEKLEME TUSUNA BAS DIYOR MAVI BIR EKRAN VE KILIT VAR BUNU NASIL KALDIRIRIM ..