Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Genc-_Sezar

Üye
Bu sıkıntıyı yaamanın sebebi saat dilimini +2 İstanbul Minsk oalrak değiştirmemen yada Otomatik saat güncellemeyi kapatmaman. Ben +2 saat diliminde kullanmanı öneririm..

--------------- Ekleme ---------------
saol güzel kardeşim +2 yaptım inş bi sorun çıkmaz:oke:

oriontropat

Üye
Çok hoş telefon bende daha dün aldım ve begendm dogrusu....

figobi

figobi

Üye
merhaba arkadaşlar, ben de çok memnunum telefonum dan ama hala çözemediğim şeyler var.. mesela fotoğraflara bakarken telefonu sallayınca değişiyormuş fotolar, bir yerde öyle okumuştum ama olmuyo.. bilen varmı??

Dogann

Dogann

Üye
merhaba arkadaşlar, ben de çok memnunum telefonum dan ama hala çözemediğim şeyler var.. mesela fotoğraflara bakarken telefonu sallayınca değişiyormuş fotolar, bir yerde öyle okumuştum ama olmuyo.. bilen varmı??
Fotoğraf bakarken sallama arkadaşım ekranı çapraz tut yatay olarak tut.

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu telefon için flash programı yok mu?

figobi

figobi

Üye
dogann çok teşekkür ederim... çatliçaktım valla az kalsın....

kyokushin

Üye
arkadaşım sağol 5603 e dvd oynatıcı arıyordum bu sitede buldum ve birçok program ve oyun var .kaç gündür arıyordum en detaylı bu sitede var.fakat daha kurmadım tel e.inş çalışır.tşk

Erkokao

Üye
5 kere yazılmış kimse takmamış resmen :D

ARKADAŞLAR BU TELEFON İÇİN FLASH LİTE-FLASH PLAYER PROGRAMI YOKMU?!

bi cevap verin ayıptır da.

Dogann

Dogann

Üye
Telefon için ek olarak bir flash player gibi bir programa gerek yok.Araman boşuna bence açmıyorsa videoları telefonda sorun olabilir.

ug06

Üye
arkadaşım oyun yüklemek istersen anycoolcepforum dan v900 oyunlarını yükleyebilirsin çalıştırıyor

accord

Üye
tskler oldu :) ama cok az zoom yapıyoo neyse :=) gülü seven dikenine katlanır derler :=))

bozo_52

bozo_52

Üye
arkadaşlar s5603 için acil flaş player lazım bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.....

kopalserkan

kopalserkan

Üye
ben e65 i mi pederin 5603 le değiştirdim.3-4 gün oldu alalı.maksat değişiklik olsun wi-fi eksikliği kötü tabi ama çok şık bi telefon.ebuddy yükelenebiliyor.(msn) 100mb lık hediyeden kullanıyoruz tabi yoksa kontor yetmez.oyun işi dokunmatikte pek güzel olcanı sanmıyorum.masa oyunları sanırım en güzeli olur.ve tabi yararlı bi kaç programda çıksa fena olmaz.teli çözdükçe yazarım.

ahm89

Üye
merhabalar...
3g için aveanın hosgeldin paketine üye oldum. ama internete girmeye çalışınca bilinmeyen hata diyor. birde bi sitede 2g ve 3g uyumu için ayar yapmak gerekiyo diye okudum, samsung s5603 için bu ayalarlar nasıl yapılır, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

uur14

Üye
arkadaslar mesaj atamıyorum engelli diye bi ifade geliyor nasıl yapacam acaba

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj atacağın numarayı engellemiş olabilirsin engelliler listesini kontrol et

alenes

Üye
selam arkadaşlar bende yeni aldım,dün akşamdan beri kurcalıyorum.zoom özelligini buldum sonunda.kamara açıkken ayarlara giriyoruz.yine orda bir ayar işareti var.oraya da tıkladıktan sonra yönergeleri göster diyoruz.zom özelligini açışoluyoruz.
bende oyun yüklemek istiyorum.yardımcı ollursanız

arkadaşım dedğin gibi yapıyorum ama ekran 9 kareye bölünüyo zoom çıkmıyo normalde de zoom tuşuna basında zoom işareti cıkıyo ama birşey yapmıyo sadece video çekerken zoom yapıyo resimde neden zoom yapmıyo arkadaslar bi yardımcı olun

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
BİŞEY SORABİLİRMİYİM.
peki bu telefonda samsung s5603 te mobil tv izlenebiliyor mu? turkcell. turkcellde samsung gt 5603 diyor internette bakıyorum aynı samsung s5603 2side aynı sey özellikleri tek bir fark yok isim farkıda yok aslında ben lig tvye üye olcam izlebilirim demi_?Mobil tv yi nette izleyebilirim demi??

Üst Alt