Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

ludogoretz

ludogoretz

Üye
hakkatten haklısın ismail gardaş az paraya çok fonksıyon vermiyorlar işte insanlar elindekyle yetinmesin bilimyorlar

--------------- Ekleme ---------------

Ben alalı 5gün oldu filim bile yukledim seyrediyorum

habibe17

Üye
arkadaşlar bana flash paleyer konusunda yardım edecek yokmu

arkadaşlar yokmu yardım bana :(acil yardım lütfen

SEMİHMEHMET

Üye
slm arkadaşlar çok memnunum telefondan gerçekten hoş aldığıma çok mutluyum ama bir sorunum var 6 günlük online hava tahmini varmış bir türlü bulamadım yardım istiyorum lütfen [email protected] adresime bilen varsa lütfen göndresin açamadım çok sinir oldum teşekkürler

Extremegraphics

Üye
telefon süper yha 2 hafta oldu alalı yanlız benm bi sorunm var aacaba sizde varmı bilmiyom ama telefon herşeyi geri alıyor misal saat 2 yapıyorum aradan 3 4 saat geçiyor yine 1 saat geriye geliyor yine aynı şekilde blutut ile gelen müzikler felan hafıza kartı gelsin diyorum yine aradan 3 4 saat geçi,yor telefon hafızasına alıyor umarım açıklayabilmişimdir

Bu sıkıntıyı yaamanın sebebi saat dilimini +2 İstanbul Minsk oalrak değiştirmemen yada Otomatik saat güncellemeyi kapatmaman. Ben +2 saat diliminde kullanmanı öneririm.

:)) Selamlar. bu telefonun özelliklerini artırma durumumuz varmı? örneğin oyun ,ve program filan yükleyebiliyormuyuz?, mobiltv özelliği var yazıyor ama herhangi bir tv programı göremedim. mobiltv yükleyeyim dedim uzantısı sis olduğundan desteklemiyor..

İşletim sistemi java olduğundan Symbian işletim sisteminin dosyalarını yani *.sis uzantılarını desteklemez. Fakat telefona bütün *.jar dosyaları kurulabiliyor. Eğer yklediğiniz programın touch desteği varsa daha keyifli hale geliyor.

echoist93

Üye
msn yükleniomu

bahaemre

Üye
arkadaşlar ben bir türlü program yükleyemiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

nisayenegre

Üye
ARKADAŞLAR BENDE 2 HAFTA OLDU TELEFONU ALALI ÇOK GÜZEL MEMNUN UM AMA BİR ALLAHIN KULU YARDIMCI OLSUNDA ŞU EMAİL AYARLARINI YAPALIM YA MÜŞTERİ HİZMETLERİ BİLE YARDIMCI OLAMADI YA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM:oke:

epson81

epson81

Üye
gercekten güzel bir telefon

harika bir telefon arkadaşlar nokia dan daha ucuz...

nisayenegre

Üye
arkadaşlar mail ayarlarını yapan vatsa yardım cı olabilirmi acaba cevaplarınızı bekliyorum

canizci

Üye

Bu tel için Gsl oyunlar ücretsiz....

gcam

Üye
Şu e-mail ayarları için bende çok uğraştım ama yok,baktımki delirmek üzereyim boşverdim.Biri nasıl yapıldığını bulurda paylaşırsa bende dua edicem :)

Dogann

Dogann

Üye
Merhaba arkadaşlar bende bir samsung s5603 preston aldım.Çok hoş ve kullanışlı bir telefon.Mesaj yazarken ilk 30 dk sıkıntılı geçti oda ekranın küçüklügünden dolayı yani bana göre küçüktü büyük ekranlı bir pda vardı ondan alışmıştım.Şimdi çok rahat mesaj yazabiliyorum.Resimleri gösterme şekli çok hoşuma gitti telefonda sensör mevcut ama sadece resim ve oyunlarda kullanılıyor.Fiyatına göre çok iyi bir telefon.Ama oyun program tema ekran koruyucu gibi şeylerini bulamadım internette.
Birde arkadaşlar açılırken Turkcell reklamı çıkıyor ve bu benm hiç hoşuma gitmiyor bunu değiştirme ve ya silme imkanımız var mı acaba?
http://www.maxicep.com/samsung/sams...ri-fiyat-olarak-ve-ozellik-olarak-249976.html

darklordozan

darklordozan

Üye
turkcell reklamı kaldırılmıyo bnm bildiğim..

lilljha

Üye
merhabaaaaa,

ön kamera ile malesef fotoğraf çekemiyorsunuz fakat görmek isterseniz *#0*# yaparak 8 e basınız =)

oziko95

Üye
tam ekran ekran koruyucu yapamıyorum tek sorunum bu ve çıldırcam
x
+
?
.

accord

Üye
tlf superr zoom konusunu bende cozemedım cozenler varsa yardımcı olurlarsa mutlu olurum

Dogann

Dogann

Üye
Beyler birde pc üzerinden winget kurabilirmiyiz?Evet ise nasıl yapabiliriz?

Room409

Üye
operayı yükledim sanal klavyeyi kaldırdıktan sonra bağlantı hatası verdi nedenini bilen varmı

Dogann

Dogann

Üye
Beyler sürekli soru soruyorum ama bu telefondan bluetooth ile internete girme olanağımız var mı?

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu telefona flash player yüklenmiyor mu

Üst Alt