untouchables221
Üye
Arkadaşlar bu "Fotoğraf Tarayıcı" uygulamasını hangi klasörden resim alacağını filan ayarlayamıyor muyuz.????
Ben bulamadım bir türlü var mı yok mu da bilmiyorum...
Genelde böyle uygulamaların seçenekleri olması lazım ama???
Bilgilerinize...
ya yardım edin , opera nedir ? opera yüklenirse youtube den video izleyebilirmiyim ? ve opera yaparsam telefonun kendi netine girermi ? girmesse nasıl düzelticem.
dns ayarlarını değiştirirsem , sonra yine eski haline nasıl döner?
--------------- Ekleme ---------------
dns ayarlarını 4-2-2-1 4-2-2-5 yaptım ama girmiyo youtube ve izlesene.com danda izlenmiyo video
tam olarak nasıl bir yerde tıkanıyo. mesela youtube açılıyo ama video mu oynatmıyo? menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları kısmına girip avea ise avea gprs wapı seçmen gerekiyo. yada turkcel veya vodafone ise ona uygun grps wap ayarını seçmen gerekiyo.
valla şöle söleyeyim , opera mini 4.2 yi yükledim , youtube girdim , video oynatmak için yükleniyor diyor sonra hata veriyor , birde opera mini yana yatmıyor ve alttaki tuşlar nasıl kaldırılır ?
yana yatması için ayarlar kısmında ladscape açık olmalı. türkçe ise yatay mod. kendi klavyesini kapatmak ve standart düzenleme arayüzünü aktif etmek için ayarlar-gelişmiş kısmında tam ekran düzenleme açık olmalı.
merhaba arkadaşlar benim bir problemim var telefonum arızalandığı için telefonu servise verdim telefonu servise vermeden önce menüye girdiğimde üstte iki seçenek vardı ancak servisten geldikten sonra bu seçenek yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim
Arkadaşlar bu "Fotoğraf Tarayıcı" uygulamasını hangi klasörden resim alacağını filan ayarlayamıyor muyuz.????
Ben bulamadım bir türlü var mı yok mu da bilmiyorum...
Genelde böyle uygulamaların seçenekleri olması lazım ama???
Bilgilerinize...
arkadaşlar sorunum var
reddedilen listesine aldığım numarayı tekrar nasıl çıkarıcaz?
ilgili menüyü bulamadım yardım please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?