legolasd Üye ilk defa rom atacagim imei yedeği alamamız gerekiyor mu alıyorsak nasıl oluyor bi yardımcı olurmusunuz.
ilk defa rom atacagim imei yedeği alamamız gerekiyor mu alıyorsak nasıl oluyor bi yardımcı olurmusunuz.
By Emre 454545 Üye legolasd' Alıntı: ilk defa rom atacagim imei yedeği alamamız gerekiyor mu alıyorsak nasıl oluyor bi yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Alman gerekiyor
legolasd' Alıntı: ilk defa rom atacagim imei yedeği alamamız gerekiyor mu alıyorsak nasıl oluyor bi yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Alman gerekiyor
adamyav Üye Konu Sahibi Arkadaşlar rom stabil ve hatalar olması normal cozumlemelerde rom ayarlayan arkadaslar yardımcı olsalar keske tek basıma yapamıyorum...
Arkadaşlar rom stabil ve hatalar olması normal cozumlemelerde rom ayarlayan arkadaslar yardımcı olsalar keske tek basıma yapamıyorum...
Bilgemet Üye Tşk irfancan3434' Alıntı: tel açılmıyor 16 gb? Genişletmek için tıkla ... Wipeleri doğru yap ve system i formatla cwm den yıkza boot ta kalır. Bütün temizlikleri yapmazsan zaten bootta kalması normal. Telefon hahgi romu açacağını şaşırıyor.
Tşk irfancan3434' Alıntı: tel açılmıyor 16 gb? Genişletmek için tıkla ... Wipeleri doğru yap ve system i formatla cwm den yıkza boot ta kalır. Bütün temizlikleri yapmazsan zaten bootta kalması normal. Telefon hahgi romu açacağını şaşırıyor.
meyrock Üye Misafir' Alıntı: tel çekmiyor neden acil yardım?? Genişletmek için tıkla ... Telefonun imei sonradan atılmış klon imei ise imei'i uçmuş olabilir. Bir firmware yükle. Ya da tel root lu ise cihazına uygun bir modem flasla
Misafir' Alıntı: tel çekmiyor neden acil yardım?? Genişletmek için tıkla ... Telefonun imei sonradan atılmış klon imei ise imei'i uçmuş olabilir. Bir firmware yükle. Ya da tel root lu ise cihazına uygun bir modem flasla
Guliyashvili Üye Üstadım kamera netleştirmesinde bir problem var netleştirmiyor gm disvovery 16 gb ta Kamera odaklamıyor gm discovery 16 gb
Üstadım kamera netleştirmesinde bir problem var netleştirmiyor gm disvovery 16 gb ta Kamera odaklamıyor gm discovery 16 gb
gacvokem Üye Enpatsu Shakugan' Alıntı: Başlığa bak ama Samsun galaxy Samsunda sıradan bir telefon Genişletmek için tıkla ... cidimi diyorsun
Enpatsu Shakugan' Alıntı: Başlığa bak ama Samsun galaxy Samsunda sıradan bir telefon Genişletmek için tıkla ... cidimi diyorsun