Samsun Galaxy Ace Ustalar Baksın?

Sponsorlu Bağlantılar

zelter

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Galaxy Ace Ustalar Baksın?
Arkadaşlar telefonumu dün aldım telefon hakkında hiç birşey bilmiyorum yardım ederseniz çok minnettar olurum
Forumlara bakıyorumn çok yabancı kalıyorum=)

1.versiıyon 2.3.1 sanırım yazılımı yükseltmeme gerek varmı yükseltmek istesem nerden yükseltebilirim

2.telefonumu kendime göre nasıl kişiselleştirebilirim eniyi uygulamalar nelerdir kısayollar falan

3.Youtube girdim tüm videoları kasmadan oynatıyor ama facebooka girdigim zaman normal facebook gibi videolar gözükmüyor tıkladığım zaman youtubeden açıyor goruntulu açılmazmı onlar

4.Bana tavsiye edebileceğiniz uygulamalar nelerdir en iyi widgetler falan

5.Resim çekerken nerden zoom yapılıyor bulamadım =)

Arkadaşlar çok teşekkur ederim

Peocawe

Peocawe

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.

*Android version 2.3.1 senin işini gayet görür yükseltmene gerek yok bence. ( tabi senin bileceğin iş )

*Kişiselleştirmek için mesela marketten "Go Launcher Ex" diye aratırsan karşına çıkar bir kaç tema tavsiyem varsayılan yani "Go Launcher Ex" bunu kullanmanı tavsiye ederim. Bide canlı duvar kağıtları kullanmak istersen hiç tavsiye etmem gerçekten çok şarj yiyor.

*Youtube dan dediğin gibi sorunsuz videolar açılır ama facebook da ki sorununu tam anlamadım detaylı anlatırsan bi çözüm buluruz elbet.

*Tavsiye edebileceğim uygulamalar " Facebook Messenger, Dolphin web Browser HD(eklentileri: red theme, dolphin translate vb. ), Messenger WithYou vb.

*Resim çekerken zoom yapmak için kamera açıkken ekrana bir defa dokun " 1x " diye yazı çıkar aşağı tarafta oraya dokunarak zoom ayarlaya bilirsin.

İyi forumlar.

zelter

Üye
    Konu Sahibi
bazı aradaşlar 2.3.3 demi daha hızlı oldugunu iddaa ediyorlar hocom dogrumu

----------Eklendi @ 15:01:27 ---------- Yazıldı @ 14:56:27 ----------

ben rehberı bu telefona nasıl alabılırım 5800dan masa üstüne aldım ben 270 tane falan

Peocawe

Peocawe

Üye
Benim kullandığım 2.3.3 tabi 2.3.1 e göre daha hızlı olabilir dediğim gibi senin bileceğin iş ama 2.3.1 de gayet işini görür rahat bi şekilde. Rehber olayını hiç bilmiyorum kardeşim onu bilen birine sor :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ace fabrika sürümü 2.2.1 dir ve ace nasıl bilmem ama gionun en son güncellemesi mükkemmmel

zelter

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi nasıl yapıcaz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bilgisayarına kies i yükle yükledikten sonra cihazını usb ile cihazını bağla orada zaten bağladıktan sonra bi kutucuk gelicek evt de ama ace kullanan arkadaşlarımın ortak sorunları var pc cihazı görmüyo diyolar

zelter

Üye
    Konu Sahibi
yapıyorum ama :S

----------Eklendi @ 20:36:01 ---------- Yazıldı @ 20:18:56 ----------

hocam aynı şeyi güncelleyip duruyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nasıl yaa kies i güncelle ve telefonunda root varsa kaldır

zelter

Üye
    Konu Sahibi
hocam kieesi güncelledim root falan ben bısı yapmadım daha telefonun yenı surumunu ındırırken hata verdi downloading yazısı var hala bekliyorum

Üst Alt