Samsun 8003 Jet SOrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denemet03

Üye
    Konu Sahibi
Samsun 8003 Jet SOrun
Merhaba Arkadaşlar

Bana yurt dışından cihaz geldi cihazı pasaport a işlettim ancak Türk SİM Kartta çalışmıyordu bende Ankarada Yazılım Attırdım iki hafta kullandım ancak yazılımdan sonra cihazda bazzı problemleri oluştu 3.Haftanın sonunda ise telefon kapandı Şimdi SİM Kartsız açılıyor ve gelir gelmez bütün tuşlar donuyor ve açılış ekranında Z3X-Team Yazıyor. telefon gidiyor Sim Kartı takıncada PİN Kodunu giriyorum yine donuyor

Acaba Telpa teknik servis e göndermesen nıormal bir yazılım attırsam Sim Kart SOrunu veriri mi yine

bilalkon

Üye
benimde aynı sorun oldu.servise hallettirdim.bi dosyanın silindiğini söylediler

pol_00

Üye
dediğinin aynen harfi harfine banada oldu şehirdeki tüm telefoncuları gezdim hepsi parana yazık çabuk telefonu geri yolla dedi.Telefonu alalı 2 saat olmuştu o ara kilitlendi.

serserialper21

Üye
Arkadaslar aynı sorun 2 gün önce basıma geldi, sorunu servise ödediğim 10 tl ile hallettım ama benden sonra bu sorunla karsılasacak olan arkadaslara azıcıkta olsa bi faydam olsun diye deneyımımı anlatacam. Bu sorun benım basıma misafirliğe gittiğimiz gün, telefonun ayarlarını kurcalarken basıma geldi, malum s8000 modellerınde welcome to 3g falan yazıyor, benım telefonun yazılımı olan s8003' te ise 3g e hoşgeldiniz yazıyordu açılış mesajı olarak... Bende ayarlardan bu yazıyı sıldım ve onay tusuna bastıgım an tel dondu, heralde kapatıp acarsam duzelır dedım, bataryayı cıkardım ve taktım tel'ı actım, ekranda z3x team yazısını gordum ve telefon acıldıgında dokunmatık ve yan tuslar olmak uzere tum tuslar dondu, tefalarca kurcalamama ragmen sorunu halledemedım, sorunun tam çözumu yazılım guncellemek, bunuda sanırım telefonunuzun bilgisayara bagladıgınız ara kablosu ile de yapabılırsınız ama pek tavsiye etmıyorum. Sorunun tek cozum yolu yazılımı guncellemek, 10 tl karşılıgında telefoncuya halettım, artık takdir sizin nasıl yapmak istersenız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt