arkadaşlar bir konuda bilgi vermenizi isteiyorum bu sitede ve diğer sitelerde de mevcut bir konu var GT-S5620 SAMSUNG MONTE ye oyun ve program yüklenebileceği yazıyor,linkler veriliyor ama kimse bu linklerden indirdiklerimizi telefona nasıl yükleyebileceğimizi gerçekten çalışıp çalışmadığını,telefona herhangi bir zararı olup olmadığını vb. şeyleri yazmıyor.
Ben epey bi araştırdım farklı sitelerde duyarlı kullanıcılardan kimileri hiç boşa uğraşmayın bu telefonun işletim sisteminden dolayı vb. sebeplerden hiçbir şekilde tema,oyun,program yükleyemeyeceğimizi-Kimileri de bir yolunu bulup yüklediğini ve sorun yaşamadığını yazıyor.
Eğer bu tür şeyleri yükleme ihtimalimiz varsa bunları nereden temin edebileceğimizi,nasıl yükleyebileceğimizi anlatmalarını rica ediyorum.
Ben kies üzerinden bir çok oyun denedim ama her denemede kies tarafından desteklenmeyen dosya biçimi diye uyarı ile karşılaştım! Belki ben yanlış kullanıyorum kies i orasıda ayrı.!
Bilen arkadaşlar lütfen açıklamalarla yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kardeş bu telefona oyun-program yüklenemez diyenler tam anlamıyla "cahil"dir. bu sözleri söyleyenleri telefon konusunda sakın kaale alma ya senin telefonunu aşağılamak için yada kıskanıldığından...
telefona oyun program yüklemek çok çok basit bir işlem olduğu için paylaşılan oyunlarda-programlarda genellikle nasıl yükleneceği yazmaz ben size maddeler halinde anlatayım..
1- indirdiğiniz oyun-program dosyası JAR uzantılı olmalıdır eğer değilse içinde mutllaka sıkıştırılmış yada dosya içine konmuştur siz telefonunuza atacağınız JAR uzantılı dosyayı telefonunuza atmak üzere hazırlayın.
2-telefonunuzu -yığın depolama modunda bilgisayara bağlayın(samsung kies 1.5 yüklüyse kies modundada bağlayabilirsiniz)
3- tel bilgisayara bağlandıktan sonra bilgisayarınızdan flaş bellek açar gibi telefonunuzun hafıza kartını açın
4- JAR uzantılı dosyayı telefonunuzun hafıza kartına sürükleyin-(kopyalayın)
5-telefonunuzu usb den çıkarın ve elinize alıp menü->dosyalarım ve attığınız klasörden JAR uzantılı dosyanın üstüne tıklayın ve gelen sorulara evet diyerek kurun kurduğunuz oyun yada program telefonunuzun menüsündeki oyunlar bölümüne kayıt olmuştur.