Çok Çabuk Biten Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
Çok Çabuk Biten Batarya
Merhabalar, 2015 ağustos ayında aldığım telefonum birkaç aydır beni çileden çıkarıyor. Bir ara telefon boşta iken tuş kilidi tuşuna bastığımda telefon tepki vermemeye başladı 1-2 dakika kadar ve sonrasında kendi kendine kapanıp açıldı. Sonra ben hiç bir şey yapmadan kendiliğinden kapanıp açıldı. Ve son iki gündür de batarya ile ilgili sorunlar yaşamaktayım. 2 gün önce şarjı %6 dayken cebime koydum 4-5 dakika sonra cebimden çıkardığımda telefon kapanmıştı. Dün ise şarjı %20 de idi birden şarj az uyarısı verdi (normalde %15'te veriyor) ve %8'e düştü sonra birden 4'e düştü ve kapandı. Yani 30 sn içinde %20'lik şarjım uçtu. Yazılımdan mı donanımdan mı bilemedim. Yardımlarınızı istiyorum

Buğra

Buğra

Admin
Genellikle telefonların pil ömrü ( hatta bir çok elektronik cihazın ) 2 yıldır.
Bu sebeple cihazınızın garantisi varsa gönderin pil değişimi yapsınlar :)
Garanti yoksa pek çözüm yok pil gömülü ise internette satan kişilerden alıp kendiniz değiştirmeniz gerekir ( risklidir tavsiye etmem eğer tecrübeniz yoksa )
Aksi halde artık cihaz değiştirme vakti gelmiştir :)

aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
Genellikle telefonların pil ömrü ( hatta bir çok elektronik cihazın ) 2 yıldır.
Bu sebeple cihazınızın garantisi varsa gönderin pil değişimi yapsınlar :)
Garanti yoksa pek çözüm yok pil gömülü ise internette satan kişilerden alıp kendiniz değiştirmeniz gerekir ( risklidir tavsiye etmem eğer tecrübeniz yoksa )
Aksi halde artık cihaz değiştirme vakti gelmiştir :)
Garantisi var ama baya soğudum değiştirmeyi de düşünüyorum yapılsa bile. Peki 1000-2000 TL arası tavsiye edebileceğiniz telefon var mı? 5.5" ekranlı pili iyi giden 3 sene dayanabilecek tr garantili.

Buğra

Buğra

Admin
Garantisi var ama baya soğudum değiştirmeyi de düşünüyorum yapılsa bile. Peki 1000-2000 TL arası tavsiye edebileceğiniz telefon var mı? 5.5" ekranlı pili iyi giden 3 sene dayanabilecek tr garantili.
Xiaomi mi5 pro onerebilirim
Snap820
3000mah
4 ram 128 hafıza
16 ana kamera

Eğer rom root işleri ile işim olmaz sadece sıradan telefon kullanan birisi iseniz Huawei mate8 bakın derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt