Şampiyon Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

yitik savaşçı

Üye
Sevineceğiz; hakkımız... Gururumuzla oynandı; ama şampiyonuz!

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(paradox &#064; May 14 2006, 10&#58;16 PM) [post=334494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#FF0000">Elle Kolla değil Bilekle , parayla pulla değil</span> <span style="color:#FFFF00">yürekle Şampiyon GalataSaray</span>
[/b][/quote]
hehehehe evet bizede tebrik etmek düşüyo dime yorum yok tebrik

emere

Üye
denizli taraftarı bitirdi abi maçı adamlar maça konsantre olamadı ne biçim iş bu 17 ye 1 küme düşsünler diye çok dua ettim ama düşmediler seneye hakettikleri 2. lige düşerler işallah 1. ligde bir takımın bu kadar gerizakalı taraftarı olmaz galatasaraylılarda amma büyüttüler ha şampiyonluğu sanki şampiyonlar ligini aldılar sen git denizliye prim ver bu maçı almaları için onlarda gitsin taraftara desin sıçın maçın içine yeter be ne bu

alperak

Üye
Tüm fenerlileri tebrik ediyorum Şampiyon Takımı iki maçta da yenmeyi başardılar

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 14 2006, 11&#58;07 PM) [post=334484]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Doğru adamların lobileri çok güçlü..Ama biz olacaz alpaçino şampiyon..
[/b][/quote]

<span style="font-size:18pt;line-height:100%"><span style="color:#990000">inşallah</span><span style="color:#3333FF">bizoluruz</span></span>

ukalaboy

ukalaboy

Üye
DENİZLİDEN DUYULSUN DEDİLER YURU BE ASLANIM BENİM HERSEYİM YA GALATASARAY GERCEKLERİ TARIH YAZAR GERCEKLERİDE GALATASARAY

ABC

ABC

Üye
tmm arkadaşım olduk da gereksiz yere kirletmesek forumu

swedeniz

swedeniz

Üye
artisliği sevmem artisliğin anlamı yok sen dışarı çık holigonlar ile yaptığınız tarihi başarıyı kutla

ukalaboy

ukalaboy

Üye
<div class='quotetop'>(ABC &#064; May 14 2006, 11&#58;32 PM) [post=334516]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tmm arkadaşım olduk da gereksiz yere kirletmesek forumu
[/b][/quote]
form benim bu yazdımla kirlencekse benim bu formda işim yok ok

gknky

gknky

Üye
valla ya bide büyük yazma

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
we dualarım kabul mu oldu eger duydugum dogruysa daum istifa mı etmis kavulmusmu ne ole bisi olmus seneye daum yokmus hooleyy iste mactan sonra beni sevindiren bi haber eger dogruysa tabiki&#33;&#33;

ukalaboy

ukalaboy

Üye
fenerbahçe kadrosuyla butun ana dolu takınlaqrını satın alcak kapastede takım ve sanpıyon olamadı Allahım ya hahahahahhahah

gknky

gknky

Üye
ya bence bu konu kavgaya bile gdebilir sitede tamam şampiyon olmuş tebrikler
hepsi bizim takımımız
hepsi TÜRKİYE için uzatmanın bi anlamı yok bence

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Galatasaray ımızı yürekten kutluyorum.

Fenerliler paramız çok die seviniodunuz ne oldu ?

Bu işparayla değil yürekle olur yürekle

delimakina

Üye
SARIIIIIIIIIII
KIRMZIIIIIII
SARIIIIIIIII
KIRMIZIIIIIIII
EN BÜYÜK CİMBOMMMMM
denizli süper beyler dışarda cimbmlular süper bi ortam vardı adam gibi eylendik o atmosferi size söyleyemem süperdiiiii

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; May 14 2006, 11&#58;43 PM) [post=334526]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Galatasaray ımızı yürekten kutluyorum.

Fenerliler paramız çok die seviniodunuz ne oldu ?

Bu işparayla değil yürekle olur yürekle
[/b][/quote]

ukalaboy

ukalaboy

Üye
<div class='quotetop'>(delimakina35 &#064; May 14 2006, 11&#58;44 PM) [post=334528]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SARIIIIIIIIIII
KIRMZIIIIIII
SARIIIIIIIII
KIRMIZIIIIIIII
EN BÜYÜK CİMBOMMMMM
denizli süper beyler dışarda cimbmlular süper bi ortam vardı adam gibi eylendik o atmosferi size söyleyemem süperdiiiii
[/b][/quote]
En Buyuk GALATASARAY

Haberci

Haberci

Üye
Evet arkadaşlar Galatasaray hakettiği Şampiyonluğu tabii ki yaşayacak ve sayfalara da yansıtacaklar ama lütfen birbirimize karşı saygılı davranıp tahrik içerikli mesajlar kullanmamaya özen gösterelim.
Bir takım şampiyon olup diğeri olamayıcaktı.Buradn Galatasaray çıktı ve Fenerbahçe olamadı.Bir taraf sevinirken diğer taraf doğal olarak üzülecek.Konu çok hassas olduğundan birbirimize biraz daha anlayışlı davranmaya özen gösterelim.Teşekkürler...

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<span style="font-size:18pt;line-height:100%"><span style="color:#FFFF00">sarıııııııııı</span></span>

Üst Alt