Şampiyon Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

abuvice

abuvice

Üye
Tebrikler GATASARAY...!!! Feneri biz yenemedik..Ama şampiyon oldunuz ya o bana yeter..

MiCoX

Üye
    Konu Sahibi
Büyük coşku
Kayserispor´u 3-0 yenip, Fenerbahçe´nin Denizlispor deplasmanında puan kaybıyla şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılar, karşılaşma sonunuda büyük coşku yaşadılar. İki maçtaki skorlar göz önünde bulundurulduğunda 18. dakikadan itibaren şampiyonluğu elde edecek skoru Fenerbahçe´ye kaptırmayan Galatasaray, mutlu sona ulaşmayı bildi. Galatasaray-Kayserispor maçının 18. dakikasına kadar avantaja sahip olan Fenerbahçe, daha sonra şampiyonluğu elde edecek golleri bulamadı.

Denizlispor: 1 Fenerbahçe: 1
Fenerbahçe, Denizli'de 1-1 berabere kalarak, şampiyonluğu Galatasaray'a hediye etti... Ev sahibi ekip 89'da Mustafa Keçeli ile öne geçti. 90+5'te Tuncay'ın golü, üst üste 3. kez mutlu sona ulaşmaya yetmedi. Denizlispor ise ligde kalmayı başardı.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
Galatasaray FenerBahcenin Anahtarını Aldı

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 14 2006, 10&#58;15 PM) [post=334434]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tebrikler GATASARAY...&#33;&#33;&#33; Feneri biz yenemedik..Ama şampiyon oldunuz ya o bana yeter..
[/b][/quote]
teşekkürler abuvice hak ettik ve şampiyon olduk trabzona ve diger takımlara avrupada başarılar dilerim agzımı açmayacagım ve sessiz kalacagım agzımı açtıgım zaman ceza alıyorum ya sabır

abuvice

abuvice

Üye
Bu maç 1996 yılındaki Trabzonspor Fenerbahçe maçına benzedi..Fener ile berabere kalsak dahi şampıyonduk..ama Fener uyduruk faul atışıyla oğuzun gölüyle şampiyonluğumuzu almıştı..O yüzden tattığımız acıyı Fenerliler şuan aynısını yaşıyor.. Tarih tekerrürden ibarettir..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Fenerbahçe Cumhuriyeti Yıkıldı&#33;&#33;&#33; </span>

Herkes Fenerbahçe&#39;nin şampiyon olacağına inanıyordu. Önce şampiyonluktaki rakibi Galatasarayı, ardından Trabzonspor&#39;u yenen Fenerbahçe&#39;nin Denizlispor karşısında puan kaybedeceğine kimse ihtimal vermiyordu..

Ancak bir mucize gerçekleşti ve Fenerbahçe Denizli&#39;de üzerine ölü toprağı serilmişcesine kötü bir futbol sergiledi.. Ne Semih Şentörk, ne de Nobre kurtarıcı oldu. Son dakikalarda oyuna giren Anelka takıma hareketlilik getirirken, gol de o dakikalarda geldi ancak, galibiyet golü bir türlü gelmedi..

Appiah&#39;ın son dakikada kaçırdığı, daha doğrusu direkten dışarı çıkan top, aslında ligin şampiyonunu belirledi.. Maç 1-2 beraberlikle sürerken, Fenerbahçe yedek kulübesi sahayı gerilim filmi izler gibi izliyordu. Son dakikalarda gelecek olan bir gol şampiyonluğu getirecekti ama o gol gelmiyordu..

Eller havaya açılıyor dualar ediliyor ancak kader şampiyonun Galatasaray olacağıonın sinyallerini veriyordu.

Ve maç bittiğinde, şeref tribünündeki Aziz Yıldırım&#39;dan, kulübedeki Daum&#39;a kadar herkes şoktaydı, herkes yüzünü gözünü tutuyor, bir kabusun ortasındaymış gibi davranıyordu. Ancak yaşanan kabus değildi..

Fenerbahçe Cumhuriyeti son maçında, son dakikalarda çökmüştü&#33;

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(al_pacino &#064; May 14 2006, 10&#58;19 PM) [post=334436]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Galatasaray FenerBahcenin Anahtarını Aldı

[/b][/quote]

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Helal Olsun TARAFTARIMIZA..

abuvice

abuvice

Üye
Aynı bu resimlerdeki gibi Bizde 1996 da böyle Avni Akerde abartısız 15 bin kişi ağlıyordu.. Bende staddaydım..Ağlamamak için kendini zor tutmuştum..

kikaksk

kikaksk

Üye
millet kaptırmış gidiyo...

MiCoX

Üye
    Konu Sahibi
tabi muhabbet sağlam

abuvice

abuvice

Üye
Evet Muhabbetten büyük keyif alıyorum.. Trabzonda silahlar susmuyor..Gümbür gümbür..Herkes Fenerin şampiyon olamamasını kutluyor

yitik savaşçı

Üye
Çok mutluyum ya&#33;

Haberci

Haberci

Üye
Galatasaray takımını ve taraftarlarını tebrik ederim.Güzel bir futbol net bir skor ve şampiyonluk.Feerbehçe ye gelirsek taraftarı bunu haketmedi yürüyen ve paslaşmaktan aciz vs bir takım karşısında(bunda hakaret yok hakikaten öyle idi tabii taktik icabı)hiçbir varlık gösteremediler ve kendi iplerini ve taraftarlarının iplerini kendileri çektiler.Sezon boyunca böyle bir fener seyretmedim sanki üzerlerinde ölü toprağı vardı... Denizlinin kalecisi takımını kurtardı ve ligde kalmasını sağladı.Maç boyunca top fenerlilerde olmasına rağmen ne yaptıkları belli olmayan sonuçsuz kalan atak bile diyemiyeceğim bir oyun sergileyerek sonlarını hazırladılar.Denizliyi de buradan tebrik ediyorum. Amaçlarına ulaştılar.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Yahu şaka maka ben inanamıyoum hala hayret bişey yaaa&#33;&#33;&#33;</span>

yitik savaşçı

Üye
Ben inanıyorum... Hep bu anı beklemiştim...

abuvice

abuvice

Üye
Bende

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
inan inan GS aldı anahtarı

abuvice

abuvice

Üye
Neyi Neyi ?