Şampiyon Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Giresun&#39;da kanlı sevinç</span>

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Hacı Mithat Mahallesi&#39;nde Galatasaray&#39;ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar ile Fenerbahçeli bir grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Ali İhsan Doğan, Muhammet Şener, Kadir Şener ve Selçuk Özdemir, bıçakla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralılar, Giresun Kale Devlet Hastanesi&#39;nde tedavi altına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar nahoş şeyler biraz daha itidalli olun neticede bu bir spo bu bi oyun&#33;

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 14 2006, 10&#58;36 PM) [post=334455]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Neyi Neyi ?
[/b][/quote]

anahtarı anahtarı

yitik savaşçı

Üye
Geçmiş olsun&#33;

Alkole ve silaha hayır&#33;

abuvice

abuvice

Üye
temem.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 14 2006, 10&#58;36 PM) [post=334455]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Neyi Neyi ?
[/b][/quote]
Türkiye Süper Ligi 16. Şampiyonluk Kupasını Tabiiki

Lion Heart

Lion Heart

Üye
yaa siz bi de beni düşünün bir Galatasaraylı olarak Ankara&#39;da Kızılay&#39;da oturmama rağmen dışarı çıkamıyorum. Ne olur ne olmaz diye...

Herşey beklenir bu sarhoş gruplardan... Siz siz olun kendinize dikkat edin. Şampiyonluk kutlayacağım diye kurban olmayın. Ayrıca Fenerliler de lütfen üzüntülerini içlerinde yaşasınlar.

yitik savaşçı

Üye
Soru: Fenerbahçe neden Denizli&#39;yi yenip, şampiyon olamadı?
Yanıt: Hindinin bedduası tuttu...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 14 2006, 10&#58;30 PM) [post=334446]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet Muhabbetten büyük keyif alıyorum.. Trabzonda silahlar susmuyor..Gümbür gümbür..Herkes Fenerin şampiyon olamamasını kutluyor
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 14 2006, 10&#58;32 PM) [post=334450]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#FF0000">Yahu şaka maka ben inanamıyoum hala hayret bişey yaaa&#33;&#33;&#33;</span>

[/b][/quote]
resim çok güzel teşekkürler

gknky

gknky

Üye
olur böle şeler futbolun güzellikleri

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya ne diyelim tebrakler gs

gs de ne bu sene ne istediyse yaptı yaptırttı aldı ama sonuc ne sampiyon
olan la olene care bulunamayacagı icin ne diyim

fb hakketti ama olmadı artık inşallah seneye

abuvice

abuvice

Üye
Seneye artık biz olcaz şampiyon..Her ne kadar kendime inanamasamda biz olcaz şampiyon

gknky

gknky

Üye
seneye bjk şampiyon
. ... .

yitik savaşçı

Üye
Bu arada Fenerbahçe üst üste 3. kez şampiyon olamadı.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
seneye fenerindir kim nederse desin heriflerin 100. yıl başka bi takımın hakkı olsa bile gene fb yi yaparlar

abuvice

abuvice

Üye
Doğru adamların lobileri çok güçlü..Ama biz olacaz alpaçino şampiyon..

gknky

gknky

Üye
sanmam yapcaklarını

yitik savaşçı

Üye
Seneye de temiz bir lig olur; hak eden kazanır. Komplo teorisi üretmeyelim.

swedeniz

swedeniz

Üye
şuanda Türkiye&#39;de olup haketmeyenleri dövmek için neler vermezdim ki ahhhh ahhh artık yaza kaldı

paradox

Üye
<span style="color:#FF0000">Elle Kolla değil Bilekle , parayla pulla değil</span> <span style="color:#FFFF00">yürekle Şampiyon GalataSaray</span>

gknky

gknky

Üye
bence fazla büyütmenin bi anlamı yok
tamam tebrik ettik

sanki dünyayı kurtardı gs

Üst Alt