Şampiyon Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Galatasaray şampiyon oldu.... </span>

Gelin gibi süslenen Ali Sami Yen&#39;de Galatasaray, Kayseri&#39;yi net bir skorla yenerek Denizli&#39;den gelen güzel haberle havalara uçtu. Çünkü şampiyon olan Galatasaray&#39;dı..

Turkcell Süper Ligi&#39;nin son haftasında Galatasaray ile Kayserispor, Ali Sami Yen Stadı&#39;nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı, Galatasaray&#39;ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi

<span style="color:#FF0000">MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI) </span>

2. dakikada soldan hızla atağa kalkan Kayserispor&#39;da Bülent topu ayağından fazla açınca, kalesini terkeden Mondragon meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.

4. dakikada Sabri&#39;nin pasıyla ceza sahası sol çaprazında topu kontrol eden Hasan Kabze&#39;in vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten dönerken, pozisyonu takip eden İliç&#39;in şutunda ise meşin yuvarlak bu kez yan direkten geri geldi ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

13. dakikada Hasan Şaş&#39;ın sağdan ortasında defansın arkasına sarkan Hasan Kabze&#39;nin vuruşu istediği gibi olmayınca, kaleci Ivankov, uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

18. dakikada Hasan Şaş&#39;ın sağdan ortasına ön direk altı pas çizgisi üzerinde iyi yükselen İliç, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak Galatasaray&#39;ı 1-0 öne geçirdi.

22. dakikada Hakan&#39;ın pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Sabri&#39;nin sert vuruşunda, meşin yuvarlak defansa da çarptıktan sonra Ivankov&#39;un ellerinde kaldı.

25. dakikada soldan Sabri&#39;nin yaptığı ortaya ceza sahası içinde Kayserisporlu Johnson&#39;ın ters kafa vuruşunda, kaleci Ivankov çizgi üzerinde meşin yuvarlağı kontrol ederek tehlikeyi önledi.

Her iki takımın da çabaları kalan sürede gol getirmeyince mücadelenin ilk yarısı 1-0 Galatasaray&#39;ın üstünlüğünde sona erdi.

İkinci yarı başlar başlamaz Sabri topu aldı ve tüm rakiplerini geçerek Galatasaray&#39;ın ikinci golünü attı.

47 dakika Ali Sami Yen&#39;de karşılaşmanın başlaması için Denizli Atatürk Stadından gelecek ses bekleniyor. Her iki şehir arasında Federasyon yetkilileri tarafından telefon bağlantısı kuruldu. Karşılaşma şu anda başladı. İkinci yarıya Kayseri hızlı başladı. Maç ilk yarı bittikten sonra yaklaşık 25 dakika sonra başladı. İkinci dakikanın içerisindeyiz. Galatasaray taraftarlarının desteği sürüyor.

49. dakika Galatasaray ikinci golü buldu. Sabri, sol kanattan cezasahasına girdi, önünü boşalttı ve yerden surt vurarak takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

50. dakika gole rağmen Kayserispor maç bırakmadı. Kayserispor İlhan&#39;la gole çok yaklaştı. İlhan, Tomas&#39;ı güzel bir hareketle geçti. Karşısında Mondragon ve İlhan güzel bir çalımla topu vuruyor ancak top Mondragon&#39;da kalıyor.

52. dakika Soldan gelen ortayı Sabri Hasan Kabze&#39;ye indirdi, altı pas içindeki Hasan Kabze sırtı kaleye dönük durumda vurdu, kaleci Ivankov&#39;dan dönen top tekrar kendisine çarpıp auta çıktı.

69. dakika Hasan Şaş&#39;ın ceza sahasına yaptığı ortaya Hasan Kabze kafa vurdu ama top kaleci Ivankov&#39;un kontrolünde yandan auta çıktı.

83 dakikadayız. Ali Sami Yen&#39;de maç artık unutuldu. Tüm gözler Denizli&#39;ye çevrildi. Gatalasaray&#39;ın ataklarının dışında Denizli&#39;den gelen seslerle taraftar bir oturup bir kalkıyor.

Sabri füze gibi bir şutla topu ağlarla bulaştırdı. 85 dakikasındayız ve artık tüm gözler Denizli&#39;ye çevrildi.

Ve karşılaşma Galatasaray&#39;ın attığı 3 golle son buldu. Fenerbahçe şu anda Denizli&#39;de beraberliği yakaladı. Şimdi gözler hakeme çevrildi. Ve maç 16 dakika sürdü. Ve sonunda Galatasaray şampiyon oldu.

ABC

ABC

Üye
hop ayıp oluo ama cepix denizlili kardeşlerimiz var sitede durn zmn fazlasıyla eklendi takımın beceriksizliğini hakaretle kapama

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 14 2006, 09&#58;47 PM) [post=]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yorum yok ya..&#33;&#33;&#33;

Denizli taraftarlar&#305; S&#304;ZLER TüRKMÜSÜNÜZ...&#33;

(Ben &#351;üphe ediyorum,Türk olan müslüman olan kar&#351;&#305;s&#305;ndaki ki&#351;iye sayg&#305;l&#305; olan bunu yapar m&#305;)

Adalet içerisinde bi maçt&#305;..Dimi ne güzel adalet Irak&#39;dan fark&#305;m&#305;z yok...
[/b][/quote]

Dikkatini çekerim olaylar&#305; ba&#351;latan sizsiniz. Misafirli&#287;e gitti&#287;iniz yerde içip içip adam öldürmak do&#287;ru mu? Sen adama zarar verirsen o da sana zarar verir. Her &#351;ey kar&#351;&#305;l&#305;kl&#305; yani burada, do&#287;an&#305;n kural&#305; bu ...

O türklük meselesine de diyecek bir &#351;ey bulam&#305;yorum. Çünkü tamamen alakas&#305;z bir laf olmu&#351;..

kay99

kay99

Üye
bir fenerli olarak tebrik ederim adamlar kendi çabalarıyla şampiyon oldular hakan şükürün göz yaşları benide hüzünlendirdi

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 14 2006, 09&#58;47 PM) [post=]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Denizli taraftarları SİZLER TüRKMÜSÜNÜZ...&#33;

(Ben şüphe ediyorum,Türk olan müslüman olan karşısındaki kişiye saygılı olan bunu yapar mı)

Adalet içerisinde bi maçtı..Dimi ne güzel adalet Irak&#39;dan farkımız yok...
[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">Bence onların Türklüğünden şüphe etmenin sebebi sizlere yenilmemeleri olmasın? En azından olaya şu şekilde bak 2 puan önde şampiyon olduk&#33; Şayet son dakikalada gol atmasaydınız 3 puan farkla şampiyon olmuş olacaktık&#33; </span>

SALVADORE

SALVADORE

Üye
galatasaraylı arkadaşlar galatasaray şarkısını dinleyin

ABC

ABC

Üye
sen kavgana devam et biz şampiyonluu kutluorz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sabır diyorum ve Y-A-Z-M-A-Y-A-C-A-M..&#33;

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
sen bana sampiyon kim onu sole sonra devam edersin denizlilere kufretmeye&#33;&#33;

cenkozgen

cenkozgen

Üye
arkadaslar görüyorum ki çamur a yatanlar var. rica ediyorum bari su dakkadan sonra bunları yapmayın. kamyon kamyon para saçıp yıldız oyuncular aldınız, GALATASARAY ise borç batagında sahaya çıktı.ama sezon bitti ne göreyim fener çamura batmış.. yapmayalım .. tebrik eden arkadaslar gibi aynısını yapıp köşenize cekilin de biz de rahat rahat sevincimizi yasayalım..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Fenerbahçe bu dakikada kaybetti... </span>

Maçın uzatma dakikalarında Fenerbahçe çok önemli bir gol kaçırdı. Maç 1-1 devam ederken Appiah soldan gelen ortaya kafayı vurdu.

Bu belki de maçın kader anıydı. Appiah&#39;ın kafa vuruşu ile top kaleciyi geçti ve direkte patladı.

Bu belki de kaçan şampiyonlukta önemli bir pozisyon olarak yerini aldı.

İşte bu anda ben ahaaa&#33; Dedim neyseki direkten auta çıktı top

ABC

ABC

Üye
of sorma ya gidiodum bu pozisyonda

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
appiah bize istedii kadar atabilir yeter ki denizliye atmasın&#33;&#33;

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 14 2006, 09&#58;50 PM) [post=]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#FF0000">Hakan&#39;dan şampiyonluk gözyaşları.. </span>

Süper Lig&#39;de Fenerbahçe&#39;nin hayati maçta Denizlispor deplasmanında puan kaybıyla şampiyonluğa ulaşan Galatasaray&#39;da Hakan Şükür böyle gözyaşı döktü.

Fenerbahçe&#39;nin berabere kalmasının ardından Ali Sami Yen ana baba gününe döndü. Futbolcular sahada sevinç yumağı oluşturdu. Hakan Şükür sevincinden gözyaşlarına boğuldu.

[/b][/quote]

SALVADORE

SALVADORE

Üye

Denizli taraftarları SİZLER TüRKMÜSÜNÜZ...&#33;

(Ben şüphe ediyorum,Türk olan müslüman olan karşısındaki kişiye saygılı olan bunu yapar mı)

Adalet içerisinde bi maçtı..Dimi ne güzel adalet Irak&#39;dan farkımız yok...
[/b][/quote]

cenkozgen

cenkozgen

Üye
eyvallah..emin ol olgun bi davranıstı.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Mesajlarımı editledim..&#33;&#33;

Baktım ki kendimi size karşı ifade edemiyorum,sorum G.s ile değildir..

Sorunum Denizli spor taraftarı ile (statdakilerler) Ordan biri çıkmış yapmış biri demiş

ne alaka cart,curt..

Kupanız sizindir,başarıp aldınız..

yitik savaşçı

Üye
Denizli&#39;ye sonsuz teşekkürler... Onları da tebrik ederim; ligde kaldılar...

MiCoX

Üye
    Konu Sahibi
Tabi Denizliyide tebrik etmek lazım ligte kaldıLAr...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#FF0000">Galatasaray taraftarı adeta çıldırdı </span>

Denizli&#39;den gelen gol sesi Ali Sami Yen&#39;i ayağa kaldırdı. Fener&#39;in golü tribünleri sezsizliğe boğdu. Ali Sami Yen&#39;de şu anda tam bir sezsizlik hakim. Futbolcular saha içerisinde bekleme başladı.Tribünlerde karışıklık yaşanıyor. Araya giren bazı taraftarlar tribünlerdeki hareketliliği sakinleştirdi.

Ali Sami Yen&#39;de tam bir sevinç yaşanıyor. Bir çok yönetici gözyaşını tutamıyor. Oyuncular saha içerisinde ayrı ayrı şampiyonluk turu atmaya başladı. Görülmeye değer bir çoşku yaşanıyor. Galatasaray bu şampiyonlukla 16. kez kupayı kaldıracak. Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri inanılmaz bir sevinç yaşıyor.

Mondragon saha içerisinde ağlamaya başladı. Canaydın kaleci Mondragon&#39;un yanına geldi. Beraber şu anda tur atmaya başladılar. Ali Sami Yen&#39;de taraftarlar çıldırdı. Fuütbolcuların üstlerini parçalamaya başladı. İnanılmaz görüntüler yaşanıyor şu anda saha içerisinde.

Özhan Canaydın şu anda tribünleri dolaşmaya başladı. Tribünlerde büyük bir çoşku var. Futbolcular hep birlikte taraftarı selamlıyor. Hasan Şaş&#39;ın üstündeki formaların tamamı çıktı. Tomas&#39;ın şortu da çıktı. Tomas Ali Sami Yen&#39;in içerisinde iç çamaşırlarıyla kaldı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt